Кличко-Пулев FINISH

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Кличко - Пулев 15 ноември O2 Arena Hamburg,Нова тв. 21:4

Мнение от Kroki » 09 Ное 2014, 16:34

Ще залагате ли? Аз мисля да сложа 20кинта на Кубрат :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 09 Ное 2014, 23:42

Като всеки българин ще стискам палци и ще подкрепям Кобрата.
Мисля обаче, че нашето момче няма шанс срещу Кличко, колкото и да не ми се иска да го кажа :angel:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Ное 2014, 1:23

Kroki написа:Ще залагате ли? Аз мисля да сложа 20кинта на Кубрат :)

Сложи ги на някоя кака в Студгарден, по-голяма файда ще има :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 10 Ное 2014, 17:12

Тоя Кличко и промотърската му компания са ебати долните магистралки!!!

http://www.sportal.bg/news.php?news=517616
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nsfw » 10 Ное 2014, 17:33

Дано нашия го КО-не в събота и да му начупи кривата физиономия. Винаги ми е бил антипатичен, а с ку*венските си номера още повече дразни паляка му с паляк.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 10 Ное 2014, 17:55

И кое е нередното не разбрах? :dunno: Това, че компанията на Кличко си е купила правата за двубоя и може да си поставя каквито и условия си иска, това ли ги прави магистралки? Ами суяците от Зауерланд да не се бяха стискали и прилагали еврейски номерца ами да беха купили правата, тогава нашия манго щеше барабар с Андреа начело да се появи в целия си блясък на пресконференцията и гледайки лошо и тарикатски да бълва философски патриотарски мъдрости. Сега да стои до вратата, там му е мястото. Има си ринг, много скоро ще излезе и ще му се радваме....дано устиска барем до 5-6 рунд :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 10 Ное 2014, 18:08

DiMIcha84 написа:Тоя Кличко и промотърската му компания са ебати долните магистралки!!!

http://www.sportal.bg/news.php?news=517616

Не е достойно за един световен шампион да постъпва така :no:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 10 Ное 2014, 18:14

E34 написа:И кое е нередното не разбрах? :dunno: Това, че компанията на Кличко си е купила правата за двубоя и може да си поставя каквито и условия си иска, това ли ги прави магистралки? Ами суяците от Зауерланд да не се бяха стискали и прилагали еврейски номерца ами да беха купили правата, тогава нашия манго щеше барабар с Андреа начело да се появи в целия си блясък на пресконференцията и гледайки лошо и тарикатски да бълва философски патриотарски мъдрости. Сега да стои до вратата, там му е мястото. Има си ринг, много скоро ще излезе и ще му се радваме....дано устиска барем до 5-6 рунд :mhihi:

Да наричаш един от малкото хора които се мъчат да защитят и прославят България (и един от хората които носят имената на един от най-великите български ханове) "манго" е много жалко от твоя страна,ти сигурно си по достоен българин, честно казано даже ме е срам от хора като теб. По добре отивай в буенос айрес ли или където на майната си искаш от колкото да сереш по малкото хора които се мъчат да направят нещо за себе си и родината.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d sedan '04
Мечтае да кара: e46 CSL

Мнение от hotride » 10 Ное 2014, 18:26

По Нова Спорт от 17:00 до 20:00 ще дават мачове на Кубрат, заслужава си да ги гледате, ако не сте. Поздрави! :bgflag:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 10 Ное 2014, 18:59

В крайна сметка по кои канали официално ще излъчват цялото предаване?
Че да знам дали да си взимам декодера на уйкенда :smoke:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 10 Ное 2014, 19:03

Нова телевизия четох аз.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 10 Ное 2014, 20:57

Ми не го уважавам. То не че има значение де, кой съм аз. Познавам го лично и от изявите му на ринга и извън него няма как да предизвика уважение в мен, поне от това което съм виждал. Сега ако трябва да изпадам в телешки възторг, че щял да се бие за световна титла и да демонстрирам фалшив патриотизъм няма грижи, спокойно мога да се впиша в стадото. Ама не виждам стадото да изпадна във възторг, когато Галина Иванова стана безпрекословна световна шампионка за професионалисти и още май си е номер едно или пък едно време, когато Тончо Тончев вършееше при професионалистите. Те са в пъти по-уважавани професионалисти от Пулев билийв ми. И по принцип забелязвам, че много не се радва на уважение, май той сам най-много си се уважава...и брат му....и Стоичков и Бойко Борисов :mhihi:
Аз ще се радвам, ако бие, колкото и да ми е антипатичен. Най-малкото това ще има ефект върху децата да почнат да ходят в залите. Дано има ефект и върху самия него, та почне да се държи като професионалист. Иначе по всякаква боксова логика Кличко ще го размаже ама ще видим, 5 дни останаха.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 10 Ное 2014, 23:30

Чудя се каква ще е стратегията на Кобрата за мача.1во защитата на Кличко е зверски добра(толкова,че не е бил в нокдаун 8 години),няма как да се надиграва с него,тъй като десния прав на шампиона е убийствен,а Кубрат няма съперник който да го е удрял така както ще го удря Кличко.2ро да речем,че някакси успее да преодолее защитата, не мисля че е достатъчно мощен да го нокаутира,което би било проблем!Ако не го нокаутира,то неизбежно ще загуби
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 10 Ное 2014, 23:52

Много ми е интересно, при победа на Пулев, всички псевдо тесни специалисти и хейтъри(без особени заложби), какво точно ще напишете тук, ако изобщо имате смелостта и достойнството да го направите?

Най-лесно е да поддържаш "силният днес", особено, ако същевременно е модерно да мразиш българското.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 11 Ное 2014, 0:20

На мен ми се струва, че ще видим една българска поговорка в действие или три дни ихо и после тихо. Та сега се вижда много еуфория и надъхани българчета говорят, как кобри и смоци ще смачкат и счупят носа на Кличко :| хубаво е да се вярва, но не да се приказват глупости..Точно Пулев, няма да детронира Кличко, просто ще е смешно

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата