Кличко-Пулев FINISH
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Кличко - Пулев 15 ноември O2 Arena Hamburg,Нова тв. 21:4
Ще залагате ли? Аз мисля да сложа 20кинта на Кубрат 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Като всеки българин ще стискам палци и ще подкрепям Кобрата.
Мисля обаче, че нашето момче няма шанс срещу Кличко, колкото и да не ми се иска да го кажа
Мисля обаче, че нашето момче няма шанс срещу Кличко, колкото и да не ми се иска да го кажа

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Kroki написа:Ще залагате ли? Аз мисля да сложа 20кинта на Кубрат
Сложи ги на някоя кака в Студгарден, по-голяма файда ще има

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Тоя Кличко и промотърската му компания са ебати долните магистралки!!!
http://www.sportal.bg/news.php?news=517616
Дано нашия го КО-не в събота и да му начупи кривата физиономия. Винаги ми е бил антипатичен, а с ку*венските си номера още повече дразни паляка му с паляк.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
И кое е нередното не разбрах?
Това, че компанията на Кличко си е купила правата за двубоя и може да си поставя каквито и условия си иска, това ли ги прави магистралки? Ами суяците от Зауерланд да не се бяха стискали и прилагали еврейски номерца ами да беха купили правата, тогава нашия манго щеше барабар с Андреа начело да се появи в целия си блясък на пресконференцията и гледайки лошо и тарикатски да бълва философски патриотарски мъдрости. Сега да стои до вратата, там му е мястото. Има си ринг, много скоро ще излезе и ще му се радваме....дано устиска барем до 5-6 рунд 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
DiMIcha84 написа:Тоя Кличко и промотърската му компания са ебати долните магистралки!!!
Не е достойно за един световен шампион да постъпва така

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
E34 написа:И кое е нередното не разбрах?Това, че компанията на Кличко си е купила правата за двубоя и може да си поставя каквито и условия си иска, това ли ги прави магистралки? Ами суяците от Зауерланд да не се бяха стискали и прилагали еврейски номерца ами да беха купили правата, тогава нашия манго щеше барабар с Андреа начело да се появи в целия си блясък на пресконференцията и гледайки лошо и тарикатски да бълва философски патриотарски мъдрости. Сега да стои до вратата, там му е мястото. Има си ринг, много скоро ще излезе и ще му се радваме....дано устиска барем до 5-6 рунд
Да наричаш един от малкото хора които се мъчат да защитят и прославят България (и един от хората които носят имената на един от най-великите български ханове) "манго" е много жалко от твоя страна,ти сигурно си по достоен българин, честно казано даже ме е срам от хора като теб. По добре отивай в буенос айрес ли или където на майната си искаш от колкото да сереш по малкото хора които се мъчат да направят нещо за себе си и родината.
- hotride
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d sedan '04
- Мечтае да кара: e46 CSL
По Нова Спорт от 17:00 до 20:00 ще дават мачове на Кубрат, заслужава си да ги гледате, ако не сте. Поздрави! 

В крайна сметка по кои канали официално ще излъчват цялото предаване?
Че да знам дали да си взимам декодера на уйкенда
Че да знам дали да си взимам декодера на уйкенда

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Нова телевизия четох аз.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Ми не го уважавам. То не че има значение де, кой съм аз. Познавам го лично и от изявите му на ринга и извън него няма как да предизвика уважение в мен, поне от това което съм виждал. Сега ако трябва да изпадам в телешки възторг, че щял да се бие за световна титла и да демонстрирам фалшив патриотизъм няма грижи, спокойно мога да се впиша в стадото. Ама не виждам стадото да изпадна във възторг, когато Галина Иванова стана безпрекословна световна шампионка за професионалисти и още май си е номер едно или пък едно време, когато Тончо Тончев вършееше при професионалистите. Те са в пъти по-уважавани професионалисти от Пулев билийв ми. И по принцип забелязвам, че много не се радва на уважение, май той сам най-много си се уважава...и брат му....и Стоичков и Бойко Борисов
Аз ще се радвам, ако бие, колкото и да ми е антипатичен. Най-малкото това ще има ефект върху децата да почнат да ходят в залите. Дано има ефект и върху самия него, та почне да се държи като професионалист. Иначе по всякаква боксова логика Кличко ще го размаже ама ще видим, 5 дни останаха.

Аз ще се радвам, ако бие, колкото и да ми е антипатичен. Най-малкото това ще има ефект върху децата да почнат да ходят в залите. Дано има ефект и върху самия него, та почне да се държи като професионалист. Иначе по всякаква боксова логика Кличко ще го размаже ама ще видим, 5 дни останаха.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
Чудя се каква ще е стратегията на Кобрата за мача.1во защитата на Кличко е зверски добра(толкова,че не е бил в нокдаун 8 години),няма как да се надиграва с него,тъй като десния прав на шампиона е убийствен,а Кубрат няма съперник който да го е удрял така както ще го удря Кличко.2ро да речем,че някакси успее да преодолее защитата, не мисля че е достатъчно мощен да го нокаутира,което би било проблем!Ако не го нокаутира,то неизбежно ще загуби
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Много ми е интересно, при победа на Пулев, всички псевдо тесни специалисти и хейтъри(без особени заложби), какво точно ще напишете тук, ако изобщо имате смелостта и достойнството да го направите?
Най-лесно е да поддържаш "силният днес", особено, ако същевременно е модерно да мразиш българското.
Най-лесно е да поддържаш "силният днес", особено, ако същевременно е модерно да мразиш българското.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
На мен ми се струва, че ще видим една българска поговорка в действие или три дни ихо и после тихо. Та сега се вижда много еуфория и надъхани българчета говорят, как кобри и смоци ще смачкат и счупят носа на Кличко
хубаво е да се вярва, но не да се приказват глупости..Точно Пулев, няма да детронира Кличко, просто ще е смешно