възможно ли е да съществува идеална жена

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: възможно ли е да съществува идеална жена

Мнение от kagebista » 12 Ное 2014, 9:26

По време на вечеря:
- Ау, разсипа сол - на скандал е.
- Спокойно жена, събрах я. Ще да се размине?
- Не, не, вече се настроих.

Eто това е идеалната жена :mhihi:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 12 Ное 2014, 9:43

acer написа:
Vra4anin написа:Правилни попадения, нещата които изредихте и двата са прекрасни, но забравихте да споменете най-важното, а именно - СЕКС.
Не съм много сигурен, ако гаджето ти е начетена, красива, пекана, оправна, гони кариера и т.н би ли я оставил само щото секса е рядък или кофти?

Aз пък съм сигурен... Ако е всичко това което си написал ще правиш компромис със секса известно време, но накрая ще ти писнe, ще започнеш да изневеряваш или изобщо да не и обръщаш внимание в леглото (и да се оправяш сам :mhihi: ), което пък нея няма да я устройва... В крайна сметка нещата ще приключат от само себе си...

Lattri написа:1. Да изглежда добре.
2. Да е добър човек и блага по характер.
3. Да е добра домакиня.

vicho написа:4. Да е умна и начетена.
5. Да е добре поддържана във всеки смисъл на думата. Коса/кожа/нокти/грим и т.н.

Добри попадения. Ако това са критериите, то моята е перфектната жена, но уви :mhihi:
Пропускате най-важното нещо след секса - да не е ревнива. Ревността е най-безкомпромисния убиец на връзки...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 12 Ное 2014, 10:47

И с това драги мои завършихме облика на идеалната жена:

1. Да изглежда добре.

Все пак каквото и да си говорим, всеки търси нещо визуално, което да му допада като форми, цвят и размери. Малцина са хората, които напълно биха пренебрегнали този фактор. Няма универсална формула. За всеки е индивидуално. Един познат се беше влюбил в кон и то с такава захапка, че да ти се додрайфа направо. Приказката с кучето всички я знаем.

2. Да е добър човек и блага по характер.

Може би това е най важното нещо, (поне за мен) което гледам след като ме заинтригува някое момиче. Неща като - злоба, неприязън, постоянно цупене и мрънкане за щяло и нещяло, омраза към всеки и всичко, твърде строга и неспособна да прощава това са все черти, които идеалната жена не трябва да притежава. Една жена трябва да е добричка и нежна.

3. Да е добра домакиня.

Разбира се без това не може. Все пак идеалната жена би трябвало да не е мърла, ами да може да поддържа ред в къщата и да може да готви що годе добре. Ако се очаква да отглежда деца и да се грижи за семейство би трябвало да се справя с хаоса в един дом.

4. Да е умна и начетена.

С тъпанари никога не е хубаво няма значение дали са мъже или жени. Освен това трябва да има добра обща представа за заобикалящия я свят, а не "ние сме от космоса".

5. Да е добре поддържана във всеки смисъл на думата. Коса/кожа/нокти/грим и т.н.

6. Да е добра в секса.

Секса с тази идеална жена трябва да е такъв, че да те откаже (поне за кратък миг) от чекиите и заглеждането по други жени. Трябва да е онова нещо за което си мечтал в мръсното си подсъзнание, че дори наяве да надминава някои параграфи. Според мен най-важната сила която може да съществува в една връзка между мъжа и жената (изключвам т.нар. "приятелство" и колегите в работата, роднински връзки и т.н.) това е секса. Той събира, сплотява, сдобрява и вдъхновява. Няма ли секс между двама души такъв, който и двамата да желаят и да правят с кеф (а не през зъби) и той да бъде от сърце един с друг и най-вече един за друг (да се раздаваш за другия, не защото "аз и правя това, иначе тя няма да ми направи онова", а защото истински се възбуждаш, когато видиш, че тя наистина изпитва наслада от това което правиш за нея.... защото секса за мен лично протича в мозъка на човека, а не толкова в ония им работи).... всичко друго са безсмислени неща и утопията "съвместен живот", "брак" или просто "гаджета" рано или късно се разпада. Особено зле е когато единия желае нещо в секса, а другия посмъртно дори не иска и да пробва тези неща - това са обречени връзки и жалко за тези хора. "Жалко" не, че някой от тях е по-лош от другия, а "жалко", че просто тези двамата не са един за друг и стискат зъби взаимно (често в името на "семейството" или "детето", което е много грешно).

Поздрави
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 12 Ное 2014, 10:47

Pisobella написа:Съмнявам се да излезете с едно мнение по въпроса кое точно е "идеално"...
Ще ми е интересно да видя една формулировка с която всички да сте абсолютно съгласни.

То е измислено отдавна и е вярно-Грозни жени няма,водката е малко.Всъщност според мен всичките са идеални,проблемът е че не са за вас,или по-лошия вариант,не са били за вас.Ама проблемът е че при тази масова отчужденост и изолация липсват количествата на възможните контакти,които да доведът до намирането на това,което всъщност търсите,а и то да намери вас самите.В този ред на мисли,човек се задоволява с това,което му попадне и после съвсем логично,нещата стават жалки.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 12 Ное 2014, 11:08

Към горните 6 точки на които трябва да отоваря идеалния екземпляр , бих добавил и 7ма
- да запазва текущото идеално състояние за неограничен период от време :mhihi:
Това е супер важно защото ако намерим идеалната и след година се превърне в мрънкаща мързелива злобна лоена топка с постоянно главоболие , кво прайм ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 12 Ное 2014, 11:13

Jordana написа:Към горните 6 точки на които трябва да отоваря идеалния екземпляр , бих добавил и 7ма
Това е супер важно защото ако намерим идеалната и след година се превърне в мрънкаща мързелива злобна лоена топка с постоянно главоболие , кво прайм ?

Търсим следващата "идеална" :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Ное 2014, 12:14

Jordana написа:Към горните 6 точки на които трябва да отоваря идеалния екземпляр , бих добавил и 7ма

Жената се омъжва с надеждата ,че мъжа ще се промени след брака ,а мъжа с очакването ,че жената няма да се промени и всички грешат :mhihi:

@Benord :yes: :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 12 Ное 2014, 14:43

да не и беше правил 2 деца :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 12 Ное 2014, 14:51

drago_pavlov написа:Aз пък съм сигурен... Ако е всичко това което си написал ще правиш компромис със секса известно време, но накрая ще ти писнe, ще започнеш да изневеряваш или изобщо да не и обръщаш внимание в леглото (и да се оправяш сам :mhihi: ), което пък нея няма да я устройва... В крайна сметка нещата ще приключат от само себе си...

Добри попадения. Ако това са критериите, то моята е перфектната жена, но уви :mhihi:
Пропускате най-важното нещо след секса - да не е ревнива. Ревността е най-безкомпромисния убиец на връзки...

Да ти кажа 5г сме заедно и няма никакви наченки да ми писва :) но моята отговаря и на последното условие, хич не й пука дали докато сме с фр да пием ще опъна някоя за един път :mhihi: май имам жената мечта :lol: условието е без никви лъжи.

Иначе преди имах една дет й се праскаше повече от мен, а аз минавам за нимфоман, само дет тая като свършихме и толкова ме дразнеше че ми идеше да скокна от терасата :lol:
Абе моногамията не работи, тя е измислена от жената за да очерни живота на мъжа :lol: вижте % разводи, върви го яж тоя боб, цял живот боб, всеки ден боб, как да не писне :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Ное 2014, 14:55

^Да да,точно така :clap:
Аре ходи прасни някоя и после не излъжи жена ти да видим какво ще ти каже,дали ще си поревете заедно или ...
А пък да кажа че жена която дори и малко не ревнува мъжа си означава че или и е безразличен и не го обича,или и тя се праска за спорта...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 12 Ное 2014, 15:23

О ма хич нямам никво намерение да убеждавам някой в нещо ;) отношенията при всеки са различни не можеш да ги категоризираш.
Аз като усетих че не съм се находил (преди 4г), имах два избора, да я лъжа или да се разделим.. първото за мен въобще не е опция, реших да се разделим, въпреки че адски много си пасвахме. Тя беше твърдо против заради единият секс и ми даде "зелена светлина". Тва е като "забраненият плод" като го получиш и не ти е толкова интересен, спал съм с некви и всеки път съм й казвал и го приема без никви проблеми, щото знае че винаги й казвам истината. Дори ме е питала за някоя дали бих опънал :mhihi: Ма такива жени са редки и комуникацията при нас е друга, с погледи се разбираме. Тя знае че мъжете обичат да ходят и само ме е молила никога да не я лъжа, щото е края. И не не е долна к*рва, точно обратото, иначе нямаше да съм с нея 5г.. а който ме познава знае че хм.. не съм толкова лесен да бъда излъган ;)
Пак казвам при всеки е различно, отношенията не можеш да ги сложиш в категория.. един фр приятелката му не го пуска да излиза сам, друг фр си заключваше гаджето вкъщи :mrgreen: Шарен свят
Няма да пиша повече за мен че ме вкарахте в обяснителен режим за личният ми живот, при всеки е различно.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Ное 2014, 15:59

Далеч съм от мисълта да вкарвам хората в категории.
Възможно е да има подобни връзки,но от висотата на моите години,подлагам на съмнение подобна уговорка ,която да има някаква сила,след/ако настъпи подобно събитие.
Хората по същество са със силно развито собственическо чувство, и ако нещо не им е до там скъпо-няма да държат толкова на него.
Пък има и друг момент,ако жената не изпитва някаква ревност към мъж,то мъжът ще се чувства малко или много не толкова желан,което от своя страна ще се получи у мъжа чувство на неудовлетвореност.
Всъщност,подобни връзки са възможни в доста по-възрастни двойки,когато гледат един на друг като на "стар боен другар" или просто на "последният" другар в живота.
Аз лично от връзка в която жена ми казва че няма нищо против да "чукна" някоя хич не я разбирам,ама какво ли разбирам аз :)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Ное 2014, 16:27

За разлика от много други теми, тук съм напълно на едно мнение с Е.Димитров :bchug:

Е.Димитров написа:А пък да кажа че жена която дори и малко не ревнува мъжа си означава че или и е безразличен и не го обича,или и тя се праска за спорта...

:yes: :yes: :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Ное 2014, 16:30

Аз пък се чудя какво себеуважение може да има човек (то е ясно, че не уважава другия), който ходи да "почуква" тук-там некви свлечове (идва от свлачище)... :dunno:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nsfw » 12 Ное 2014, 16:43

Е.Димитров написа:Аз лично от връзка в която жена ми казва че няма нищо против да "чукна" някоя хич не я разбирам,ама какво ли разбирам аз :)

Това е модерното сега колега. Както пише и във фейса - неангажираща връзка или complicated. Реално погледнато това си е едно подобие на връзка, но е далеч от истинска такава. Праскат си се помежду си, както и с още една камара народ при първа възможност. Твърдо решените да го броят за връзка го наричат още "връзка базирана на кекса/сексуална връзка" и т.н. измишльотини. Жените за да не ги наричат коври, че сменят много мъже и при нужда да покажат само един единствен тъпкач, особено, ако последния притежава десетки хиляди левове, а мъжете за да не останат на сухо, пък ако ще и най-голямата разпоретина, пръскаща бацили в 10км. радиус да мандрисат. Важното е "да са в джаза" и да се поддържа нивото на гоУем пУейбой. Последното важи в особена сила за същите индивиди притежаващи десетките левове, редовно дежурящи в студентски(или съответния сборен пункт за евтини ку... пардон "студентки", "ученички" и т.н.). Защо ученички, студентки и т.н.? Защото са най-евтини и най-глупави. Защото никоя 24-25г. обиграна кака(разбирай счупила поне 2-3 дузини "кожени гръмоотводи") няма да се върже на няколко питиета(освен, ако не говорим за няколко бутилки син етикет) или евтини подаръчета.
Едва когато минете в режим "моето си е мое, чуждото е общо" ей кей ей не ви се нрави идеята чужда чушка да се топи в на жена ти боба, както и тази мъжът ти да вози чужда жена на мотора с двата коша, демек почва да ви пука взаимно за хомо сапиенса до теб, та едва тогава можете да кажете, че сте в някаква връзка. В случая на безразборно клатене сте просто интимни партньори и нищо повече.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата