Кличко-Пулев FINISH

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Кличко-Пулев 15 ноем,RTL DE, HBO USA, Нова тв 21:45ч.

Мнение от acer » 12 Ное 2014, 1:46

DiMIcha84 написа:
DiMIcha84 написа:Вчера гледах коефицентите във бета, и победа за нашия от 4-6, 6-8, 8-10 рунд мисля, че варираше около 20, и ако нашия има някакъв шанс за победа си мисля,че ще в тия рундове. Сега се чудя дали да не направя три залога с по 50 лев всеки, хем да имам стимул да викам за нашия още повече.

Малко съм сбъркал, рундовете са 4-6, 7-9, 10-12, а коефициентите сътветно 21-26-41 което още по гуд.

Мисля че Пулев ако има шансове да бие, то са в първите 4-5 рунда :)
И коментатори са казвали че Кличко е най-силен след 6 рунд, защото е много издръжлив.. самият Кличко призна че това му е тактиката, да уморява опонентите си.. ама пък Пулев е също издръжлив и от тая гледна точка ще е интересно. Най-големият проблем за Пулев е че лявата на Кличко не е толкова по-слаба от дясната и трябва доста да се пази и от нея.. а ако не избягва дясната доста бързо ще приключи. Дано направят хубав мач :yes:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Re: Кличко-Пулев 15 ноем,RTL DE, HBO USA, Нова тв 22:45ч.

Мнение от E34 » 12 Ное 2014, 11:07

Чета му тука интервюто на нашто и се чудя да се смея ли да плача ли, а като гледам коментарите отдолу направо мисля да си купя билетче някъде за Африка примерно. Значи освен, че няма никакво съмнение в титлата, това е нормално, обаче щяло да настъпи и нова ера в бокса и на всичкото отгоре и икономическото положение на България щяло да се подобри :kuku: Освен това Големия Меси ( :mhihi: така му викали щото бил много добър футболист!) играел и редовно шах! Значи евала! Чак сега забелязах как подражава на бащицата и идола на народа Баце и мисля, че това е формулата : футболист - шахматист. Отгоре на всичко е и боксьор, Баце е каратист, което немедленно го прави минимум министър на спорта...ама минимум!
Даваха по CNN, че Сенегал много добре се развивал.....и Замбия.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 12 Ное 2014, 13:47

Определено много силно се изхвърля Пулев и това му е голямата грешка!
И по-назад дадоха много точен пример с Григор, защо никой не пише нищо лошо за него?!
Чисто и просто - въпреки че е много добър от него никога не се чуло изхвърляне тип Кубрат: "аз съм най-добрия и ще разбия Надал!"
Григор Димитров мачка наред - но ходи по земята! Нещо много далечно за Кубрат!

По БТВ новините обявиха че автомобилен спонспор е предоставил рекламен тренировъчен ринг за боксьорите. Само не виждам кой е автомобилния спонсор никъде. Мисля си че е Фолксваген Груп и конкретно Ауди....
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 12 Ное 2014, 14:41

Демирев написа:Определено много силно се изхвърля Пулев и това му е голямата грешка!
И по-назад дадоха много точен пример с Григор, защо никой не пише нищо лошо за него?!
Чисто и просто - въпреки че е много добър от него никога не се чуло изхвърляне тип Кубрат: "аз съм най-добрия и ще разбия Надал!"
Григор Димитров мачка наред - но ходи по земята! Нещо много далечно за Кубрат!

По БТВ новините обявиха че автомобилен спонспор е предоставил рекламен тренировъчен ринг за боксьорите. Само не виждам кой е автомобилния спонсор никъде. Мисля си че е Фолксваген Груп и конкретно Ауди....

приликата между тениса и бокса, е колкото между бмв и гоуф, и двете са коли и имат некви лампички и дотам.
гришо го бият като маче у дирек, а кубрат не познава вкуса на загубата на профи ринга.
и аз го бях отписал след олимпиадата в пекин, обаче само с играта си на ринга ме спечели като фен, затова нека гледаме на него като боксьор, който ще прослави родината. това какъв бил, какъв не бил, дано да е в миналото все пак не е шахматист и не ми казвайте, че всичките хора които се занимават с бойни спортове за магистри :nono:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Слави
Аватар

Мнение от © » 12 Ное 2014, 14:46

Професионалния бокс ми прилича повече на шоу отколкото на спорт т.е. нормално е шоуто да е навсякъде и извън ринга, по пресконференции, интервюта и т.н. Не виждам защо се учудвате, поне говори винаги с уважение към България, което дори и да е лицемерно пак е достойно за уважение. Между другото Григор не съм чул да се хвали много много, че е българин

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 12 Ное 2014, 16:52

© написа:Между другото Григор не съм чул да се хвали много много, че е българин
Колко ли го е срам, когато българските фенове на Уимбълдън примерно, се държат като футболна агитка :banghead:

Слави
Аватар

Кличко-Пулев 15 ноем,RTL DE, HBO USA, Нова тв 22:45ч.

Мнение от © » 12 Ное 2014, 18:44

Нека всички да започнем да се срамуваме, че сме българи тогава. Бай Ганьо никога не е изчезвал.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 12 Ное 2014, 19:26

Е, хубаво, да не е Григор - Поветкин, той не ги говори тия глупости.
Maкар че репертоара може и от немският отбор да го карат да говори, ама е мечешка услуга.. явно за тях е важното да има интерес без значение победа/загуба.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Слави
Аватар

Мнение от © » 12 Ное 2014, 19:29

acer написа:.. явно за тях е важното да има интерес без значение победа/загуба.

:yes: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Ное 2014, 19:35

Дърт бил викат :shock:

Мускулите в бокса нищо не показват и не решават, тва е ясно ама баси формата.

Изображение
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 12 Ное 2014, 19:54

Нашия няма никакъв шанс, но все пак факта че въобще ще има такъв мач си е голямо постижение

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 12 Ное 2014, 20:40

Демирев написа:Определено много силно се изхвърля Пулев и това му е голямата грешка!

Грешката е във вас самите! Кобрата, много добре знае срещу кого излиза, както и Кличко не подценява Кобрата. Факта, че Кличко отложи мача не е случаен, като и всичко случващо се с цел да изнерви и провали подготовката на противника си.

Ето и един цитат на Кобрата! Изхвърлял се бил :kuku: :wave:

„На зрителите ще им кажа да не се настройват за победа, а да я желаят и тогава аз ще им я дам. Няма да е лесно, аз се боря не само срещу един боксьор, а се изправям срещу една империя и ще е много трудно. Но да вярват, защото българите сме с една специална енергия, която е много силна", сподели Пулев в интервю за „Здравей, България” по Нова ТВ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 12 Ное 2014, 20:54

Кубрат ми напомня малко на Стоичков, прослави България в цял свят а само тук е плют и не оценяван.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 12 Ное 2014, 21:13

Кубрат, Лудогорец..кво става с България уе? :lol:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Ное 2014, 21:27

Не знам ама това от един красив мъжки спорт се превръща в неква палячовска пародия.
Официални тренировки чак пък задължителни, оня разбираш ли му сменил бил ръкавиците на претендента и сега разбираш ли едва ли не ще се бие с по-малък размер ръкавици на срещата. Отпред пък негритянина си къса потника и предизвиква Кличко :kuku: :kuku: :kuku:
Ай сиктир ве! Баси и професионалния спорт.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата