Карате ли като идиоти?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Карате ли като идиоти?

ДА
67
60%
НЕ
44
40%

Общо гласове : 111
младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 28 Окт 2006, 11:56

Дам като гледам как карат някой екземпляри и Аз карам малко по не като идиот. Има зависимост май спрямо броя на другите идиоти на пътя. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 28 Окт 2006, 15:24

аз немоа разбера тия задръствания що ви карат да откачате толкоз...ама манталитет :mhihi: Хората на запад постояно карат в задръствания и не съм ги видял да откачат и да праят простащини...прости си чакат и се тътрят леко с каручките по пътя.
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

..

Мнение от Bogat-Beden » 28 Окт 2006, 22:20

На този въпрос ще отговоря с една анкета,според която от 10 мъже ,9 харесват жени с големи гърди,а 10ия харесва останалите 9... Иначе казано вси4ки ако са искрени ше си признаят че понякога карат изрУдски :kuku: ,въпросът е да намалим тези изпълнения до минимум или да ги спрем въобще,без да стават издънки..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mk4 » 13 Ное 2006, 12:32

Карам като идеот задните части на една колежка със силикон ама като за без чувства

Предишна

Назад към Извън Темата