Как да заспя ?
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Re: Как да заспя ?
дам за 75клг 1 пия ги често няма пристрастяване към тях или не съм забелязал такова ...Често пия и алкохол към тях примерно чаша бира въпреки че е противопоказно! засилва се действието на атропина при наличието на алкохол.Аз съм 95клг често пия по 2 .Заради прекалено динамичното ежедневие заспивам трудно с тези малки розови хапчета съм 6+.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
И аз имам такъв проблем
Напоследък реших да я карам по-спокойно, да не се впрягам
и сега не мога да заспя. Не ми се и спи
Явно дето не се изнервям, нищо че бачкам дори повече,
не мога да се уморя качествено
И сега съм като на 18 години, га бях в студенстски
Моа да спя по 2 часа и съм 6
Та какво е решението - бой, йебане, пийене или
от всичко по много
Не се бъзикам

и сега не мога да заспя. Не ми се и спи

не мога да се уморя качествено

Моа да спя по 2 часа и съм 6

Не се бъзикам

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- jordan_vik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330д 204к.с.
- Мечтае да кара: E92 335д
- Детайли за колата: Чипосан фърколет!
Мен ми се прееба психиката след три сърдечни операции, след третата ме оправиха но такива филми си бях вкарал, ужас, и няма спане братче, изписаха ми кветиапин 25мг, взимам ги и свободно без рецепта, спинкам си кат бебе сега.
Моето решение на проблема е просто,евтино и натурално но води до пристрастяване
.Бира, дозата е индивидуална за предозирането смятам знаете.
Тоя зопиклон дето го препоръча колегата не случайно е с рецепта.Тва е сериозен хап,пробвал съм веднъж и не можах да отлепя 10 часа и после бях като парцал цял ден.
Ако биричка и телевизия не ти действат,отиди в аптеката и питай за някакви натурални приспивателни.

Тоя зопиклон дето го препоръча колегата не случайно е с рецепта.Тва е сериозен хап,пробвал съм веднъж и не можах да отлепя 10 часа и после бях като парцал цял ден.
Ако биричка и телевизия не ти действат,отиди в аптеката и питай за някакви натурални приспивателни.
bobo1903 написа:пробвай да гледаш филм легнал с изгасена лампа при мен действа безотказно.Помня ,че гледах Генезис(Inception) и заспивах на 20та мин и така филма го изгледах в продължение на 2 седмици.
. Разбира се не изключвам факта ,че редовно съм под стрес и върша тежка физическа работа и затова заспивам бързо ,но по този начин се изморяват очите и заспивам мн лесно ...после 04:00 като се събудя се моля дано да е 7 часа
.
Пробвай !
Същия метод ползвам и аз . Всяка вечер си пускам някой филм или сериал , нагласям таймера на тв-то и така . А този филм Генезис - първата седмица не можах да изгледам първия диск , като всеки път започвам от там от където съм заспал и накрая не знаех изобщо за какво става дума в него и просто го изтрих .
Но нощните смени са си кофти , по-точно от както давам нощни смени ставането за дневните ми е по-трудно . И задължително след нощна смяна човек трябва да си вземе съня , защото това се натрупва и се отразява още по-лошо на организма .
nsfw написа:Излагате се с тези хапове пичове. Една-две ножки и спиш, като бебе![]()
![]()
Взе ми буквите от пръстите

- kufi01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57D25
- Мечтае да кара: E60///M5
И аз съм със същия проблем но го решавам с 150/250мл бай гроздан и ми се отразява много добре 

аз с две-три пивота ама ще ми е интересно с тея хапове къв е ефекта

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

И аз имам подобен проблем. Колкото по-уморен съм, толкова по-трудно заспивам. Ако съм свежарка заспивам по-лесно, луда работа. Проблема го реших с 500мл жива бира преди сън. Действа безотказно.

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Консултирай се с някой лекар за хомеопатична терапия алкохола и лекарствата не решават проблемите, а временно ги подтискат ако имаш време отделия по 30мин за спорт 2-3 пъти седмично. Не случайно България е една от страните в ЕС по най-много сърдечно съдови заболявания и затлъстяване 

- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
Haddess написа:...алкохола и лекарствата не решават проблемите, а временно ги подтискат ...
Е па те некои хора си пият цял живот, демек перманентно си решават проблема

ОН: Автора най-вероятно се преуморяваш, от преумора може да ти се повиши кръвното, да имаш учестен пулс и трудно заспиване или и трите на куп.
Иначе и аз съм против апчетата, по-добре брулни няколко питиета (в разумни граници нали да не изпадаш в безсъзнане) или си мандръсай жената доде не припаднеш

Колега моето мнение е без сънотворни (зопиклон ,екодорм,атаракс) най-широко използваните.Към тях се пристрастява човек ,в продължителен прием дозата се увеличава поради факта ,че не достига.На сутринта ще се чустваш като пребит и не много свеж.От моя скромен фармацевтичен опит ти препоръчвам нещо по безобидно като "Мелатонин , Беносен, Сладки сънища" уж с естествени съставки.Пробвай ако искаш с тях,но не очаквай чудеса още от първия прием,но за сметка на това ще ти свърши работа. 

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
За алкохола не съм съгласен.Понякога преди да си легна съм напрегнат,изнервен и просто си пийвам една по-голяма глътка ракия.Тя ти помага да си отпуснеш нервната система и малко от мускулите и пак казвам една глътка а не 500 мл. 

^
то при втория вариант искаш не искаш направо си заспиваш
то при втория вариант искаш не искаш направо си заспиваш

enjoy life and drink cold beer

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4