Как да заспя ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Re: Как да заспя ?

Мнение от BABHOMED » 12 Ное 2014, 23:09

дам за 75клг 1 пия ги често няма пристрастяване към тях или не съм забелязал такова ...Често пия и алкохол към тях примерно чаша бира въпреки че е противопоказно! засилва се действието на атропина при наличието на алкохол.Аз съм 95клг често пия по 2 .Заради прекалено динамичното ежедневие заспивам трудно с тези малки розови хапчета съм 6+.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 12 Ное 2014, 23:14

И аз имам такъв проблем :mhihi: Напоследък реших да я карам по-спокойно, да не се впрягам
и сега не мога да заспя. Не ми се и спи :mhihi: Явно дето не се изнервям, нищо че бачкам дори повече,
не мога да се уморя качествено :shock: И сега съм като на 18 години, га бях в студенстски :mhihi:
Моа да спя по 2 часа и съм 6 :mhihi: Та какво е решението - бой, йебане, пийене или :mhihi: от всичко по много :mhihi:

Не се бъзикам :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330д 204к.с.
Мечтае да кара: E92 335д
Детайли за колата: Чипосан фърколет!

Мнение от jordan_vik » 13 Ное 2014, 0:02

Мен ми се прееба психиката след три сърдечни операции, след третата ме оправиха но такива филми си бях вкарал, ужас, и няма спане братче, изписаха ми кветиапин 25мг, взимам ги и свободно без рецепта, спинкам си кат бебе сега.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и др.

Мнение от bullet83m » 13 Ное 2014, 0:37

Моето решение на проблема е просто,евтино и натурално но води до пристрастяване :lol: .Бира, дозата е индивидуална за предозирането смятам знаете.
Тоя зопиклон дето го препоръча колегата не случайно е с рецепта.Тва е сериозен хап,пробвал съм веднъж и не можах да отлепя 10 часа и после бях като парцал цял ден.
Ако биричка и телевизия не ти действат,отиди в аптеката и питай за някакви натурални приспивателни.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whatdaf » 13 Ное 2014, 0:58

bobo1903 написа:пробвай да гледаш филм легнал с изгасена лампа при мен действа безотказно :mhihi: .Помня ,че гледах Генезис(Inception) и заспивах на 20та мин и така филма го изгледах в продължение на 2 седмици. :mhihi: . Разбира се не изключвам факта ,че редовно съм под стрес и върша тежка физическа работа и затова заспивам бързо ,но по този начин се изморяват очите и заспивам мн лесно ...после 04:00 като се събудя се моля дано да е 7 часа :mhihi: .
Пробвай !

Същия метод ползвам и аз . Всяка вечер си пускам някой филм или сериал , нагласям таймера на тв-то и така . А този филм Генезис - първата седмица не можах да изгледам първия диск , като всеки път започвам от там от където съм заспал и накрая не знаех изобщо за какво става дума в него и просто го изтрих .

Но нощните смени са си кофти , по-точно от както давам нощни смени ставането за дневните ми е по-трудно . И задължително след нощна смяна човек трябва да си вземе съня , защото това се натрупва и се отразява още по-лошо на организма .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 13 Ное 2014, 1:02

nsfw написа:Излагате се с тези хапове пичове. Една-две ножки и спиш, като бебе :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Взе ми буквите от пръстите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57D25
Мечтае да кара: E60///M5

Мнение от kufi01 » 13 Ное 2014, 2:39

И аз съм със същия проблем но го решавам с 150/250мл бай гроздан и ми се отразява много добре :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 13 Ное 2014, 3:09

аз с две-три пивота ама ще ми е интересно с тея хапове къв е ефекта :lol: :mrgreen:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 13 Ное 2014, 10:06

И аз имам подобен проблем. Колкото по-уморен съм, толкова по-трудно заспивам. Ако съм свежарка заспивам по-лесно, луда работа. Проблема го реших с 500мл жива бира преди сън. Действа безотказно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 13 Ное 2014, 10:22

Консултирай се с някой лекар за хомеопатична терапия алкохола и лекарствата не решават проблемите, а временно ги подтискат ако имаш време отделия по 30мин за спорт 2-3 пъти седмично. Не случайно България е една от страните в ЕС по най-много сърдечно съдови заболявания и затлъстяване :dummy:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M50B25,M50B30,S50B30
Мечтае да кара: M1 Procar
Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3

Мнение от bmw325ci » 13 Ное 2014, 11:51

Haddess написа:...алкохола и лекарствата не решават проблемите, а временно ги подтискат ...

Е па те некои хора си пият цял живот, демек перманентно си решават проблема :mhihi:
ОН: Автора най-вероятно се преуморяваш, от преумора може да ти се повиши кръвното, да имаш учестен пулс и трудно заспиване или и трите на куп.
Иначе и аз съм против апчетата, по-добре брулни няколко питиета (в разумни граници нали да не изпадаш в безсъзнане) или си мандръсай жената доде не припаднеш :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 13 Ное 2014, 13:38

Потребител
Аватар

Мнение от Младшии » 13 Ное 2014, 17:22

Колега моето мнение е без сънотворни (зопиклон ,екодорм,атаракс) най-широко използваните.Към тях се пристрастява човек ,в продължителен прием дозата се увеличава поради факта ,че не достига.На сутринта ще се чустваш като пребит и не много свеж.От моя скромен фармацевтичен опит ти препоръчвам нещо по безобидно като "Мелатонин , Беносен, Сладки сънища" уж с естествени съставки.Пробвай ако искаш с тях,но не очаквай чудеса още от първия прием,но за сметка на това ще ти свърши работа. :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 13 Ное 2014, 18:14

За алкохола не съм съгласен.Понякога преди да си легна съм напрегнат,изнервен и просто си пийвам една по-голяма глътка ракия.Тя ти помага да си отпуснеш нервната система и малко от мускулите и пак казвам една глътка а не 500 мл. :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 13 Ное 2014, 18:16

^
то при втория вариант искаш не искаш направо си заспиваш :lol:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ПредишнаСледваща