Кличко-Пулев FINISH

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Кличко-Пулев 15 ноем,RTL DE, HBO USA, Нова тв 22:45ч.

Мнение от Club BMW » 13 Ное 2014, 18:30

Има една хубава поговорка "Убий глупака с мълчание".

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 13 Ное 2014, 18:57

Демирев написа:
drago_pavlov написа:
Демирев написа:

Да по мускулите се преценява силата и моща.

Най-мускулестия печели, ама в друг спорт наречен културизъм :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 13 Ное 2014, 19:02

acer написа:Да не харесваш самохвалковци не те прави хейтър, пък бил той и българин ;)
Скромността краси човека са казали, Пулев сам си привлича негативно отношение.
То дори неговото не е самохвалене, както Али казва "i`m the greatest", a реве за допинг, ръкавици, как Кличко бягал от него и прочие.. с тва ли искате България да е известна? Всъщност доста точна национална черта - реване :mhihi:

Ако беше толкова добър щеше да мине през Поветкин и другите, да мълчи и да си тренира, както мн добри боксьори са правили.. това са глупости че спорта ги карал.. сега Кличко му вика че следва пътя на Дейвид Хей.. и така Пулев го асоциират с България. Пулев ще загуби, ще си вземе парити и понеже орева орталъка преди мача и след загубата ще продължи с репертоара си и мн хора ще вярват :smoke:
Всъщност на мача с Дейвид Хей, същият беше раздразнил Владимир и той му даде 12 рунда от "Кличко" :mhihi: Дейвид Хей е доста по-агресивен от Пулев.

А според теб кличко по достоен ли е? С тая неговата измислена контузия, (между другото още месец преди нея бях Ви казал, че това ще е следващата му стъпка а вие се смеехте) или със мръсните си номерца с недопускане на нашия щаб на пресконференцията, или още за първия мач когато отказаха да отпуснат билети за щаба на Кубрат, (не че му е проблем да си ги плати, но тук става въпрос чест и уважение към противника) според теб това достоен световен шампион ли е? Да не говорим, че тоя мач го отлага 2 години, като е големия шампион да излезе да смачка нашия и да приключи всичко. Той от 2 години се мъчи да отмени мача, защото му бил финансово не изгоден, според теб той по достоен ли? Или сега е по модерно да си плюем по хората които се мъчат все пак по някакъв начин да прославят България в света. Много ми е интересно ако стане чудото и нашия все пак успее да победи кличко, къде ще са покриете всички.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 13 Ное 2014, 19:15

Аз лично никъде няма да се покрия и изобщо няма да се чувствам гузен. Само и единствено защото като човек не ми харесва и по специално изявите му за тоя мач. Ако бие, нека си се радва, но просто не го харесвам. Толкоз. Ако искате ме линчувайте, че ми е такова мнението за него :lol:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 13 Ное 2014, 20:54

DiMIcha84 написа: А според теб кличко по достоен ли е? С тая неговата измислена контузия, (между другото още месец преди нея бях Ви казал, че това ще е следващата му стъпка а вие се смеехте) или със мръсните си номерца с недопускане на нашия щаб на пресконференцията, или още за първия мач когато отказаха да отпуснат билети за щаба на Кубрат, (не че му е проблем да си ги плати, но тук става въпрос чест и уважение към противника) според теб това достоен световен шампион ли е? Да не говорим, че тоя мач го отлага 2 години, като е големия шампион да излезе да смачка нашия и да приключи всичко. Той от 2 години се мъчи да отмени мача, защото му бил финансово не изгоден, според теб той по достоен ли? Или сега е по модерно да си плюем по хората които се мъчат все пак по някакъв начин да прославят България в света. Много ми е интересно ако стане чудото и нашия все пак успее да победи кличко, къде ще са покриете всички.

Защо да е измислена контузията? Аз съм разбрал че е измислена само от жълтият вестник спортал или от Пулев.
Ако има наистина контузия да излезе с нея ли да се бие? За другите неща казах номерата не са към Пулев, а към Зуерланд с които от доста време имат вражда с отбора на Кличко ;)
Най-нелепо е твърдението пък че Кличко бягал от Пулев, мислиш че човек който се е изправял срещу Самюел Питър ще бяга от Пулев :ok: Питър в прайм тайма си най-вероятно щеше да размаже Пулев със затворени очи.

Истинската причина заради която Кличко бягаше от Пулев е единствена финансова и той го каза в един немски вестник.. едно е да се гледа двубой м/м Кличко и Хей, дето имаш 65 млн Англия и неква България с под 7 млн население. Има и разлика и как ни "прославят", щото тоя пазарлък на конференции минава по-скоро за излагация. Добрите боксьори/бойци не се държат по този начин, не мрънкат, а тренират здраво и побеждават.. показват че са класа НАД другите ;) Да си чул за Емалиенко да се оплачи или дори Кличко? Не. Който не може да победи създава циркове за да привлича внимание, ей го кат тоя Бригс, нали загуби срещу Витали, сега създава циркове щото няма пари. Пулев да бие Кличко, ако може, но цялото това говорене не му прави чест и отблъсква, познавам хора около мен които го мислят за селяк.. а всичко това можеше да го избегне ако просто си тренираше и мълчеше. Самият Кличко каза нашата поговорка , "Куче което лае, не хапе".
Дори и да стане чудо и да победи, не променя факта за всички наговорени неща, това не е достойно поведение на един претендент за шампион, без значение дали е българин, руснак или германец.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 13 Ное 2014, 21:29

Дайте му шанс да вземе титлата, пък после ще се научи на "доблест и чест" :mhihi:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 13 Ное 2014, 22:34

мръсни номерца играе кличко, защото усеща че времето му изтича..
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 13 Ное 2014, 23:17

Края на Кличко няма да дойде срвщу Кубрат.
Съществува теза, че контузията на Кличко е била измислена само за да стимулира залаганията в полза на нашия, а причината Кличко да избягва този мач е не само финансова ами и това, че той не смята Пулев за достоен претендент -има едва 20професионални мача и нито един срещу играч в силата си, все залязващи играчи. Тоя мач е обида за Кличко един вид. Нокаут нашия няма как да направи, просто няма тежък удар докато Кличко има и с двете ръце. Днес нашия се беше оплакал за ръкавиците, а до вчера се хвалеше с поръчковите си такива - смешна история
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 13 Ное 2014, 23:32

...или просто си търси високорейтингов съперник в Германия, какъвто Пулев не е!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Слави
Аватар

Мнение от © » 13 Ное 2014, 23:36

Като нямаш пари, няма да участваш... е**ти спорта :mhihi:
Виж това наистина е достойно за уважение, така трябва да се прави
Последна промяна © на 13 Ное 2014, 23:37, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 13 Ное 2014, 23:37

Аз само едно ще добавя и приключвам, тя темата се изчерпа. Има една много хубава поговорка и тя е: "Тарикат мъж НЕ ПИСКА"! Мислех го Пулев за тарикат пък той не бил кобра ми ковра :mhihi:
П.С: Ще си говорим на 16-ти.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 14 Ное 2014, 0:02

е кво да си говорим? и да загуби ще остане втория най силен боксьор в света след кличко.. може и сега да не успее но ще стане световен шампион това е сигурно, а който не се радва на успехите му може да си тегли една майна..
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Ное 2014, 0:15

Може пък и да стане кой знае. Може Господ пак да е Българин! :winky:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 14 Ное 2014, 11:03

Ето ви още един българин хейтър, който е бил Ленък Луис като маче у дирек:
"Не съм оптимист. Най-интересно ми е дали мачът ще се играе или ще бъде един театър, в който и Кобрата участва. Пулев много добре знае какво ще му се случи. Той също е част от шоуто. За мен лично Кличко е по-атрактивният боксьор, тъй като развива своя стил, докато Пулев има няколко удара, които пласира и това е. Кобрата може да спечели само, ако режисьорите на театъра му позволят. Не го казвам от липса на патриотизъм, а защото от 40 години гледам бокс и състезателят ми е ясен още като му видя походката към ринга. Има вариант Кубрат да спечели и той е следният - ако двамата са се договорили да има реванш, който да генерира още повече средства", изрази мнението си Стоименов пред "Меридиан Мач".
Тука не само Господ трябва да е българин ми и жена му :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 14 Ное 2014, 11:27

E34 написа:... Тука не само Господ трябва да е българин ми и жена му :mhihi:

Изключително ми е интересно тая радост от какво идва точно? Ок, да речем, че Пулев пада в първия рунд с нокаут и ти зверски се радваш - защото някой е бил българин, или как?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата