Кличко-Пулев FINISH
Модератор: Общи модератори
Re: Кличко-Пулев 15 ноем,RTL DE, HBO USA, Нова тв 22:45ч.
Има една хубава поговорка "Убий глупака с мълчание".
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Демирев написа:drago_pavlov написа:Демирев написа:
Да по мускулите се преценява силата и моща.
Най-мускулестия печели, ама в друг спорт наречен културизъм

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
acer написа:Да не харесваш самохвалковци не те прави хейтър, пък бил той и българин
Скромността краси човека са казали, Пулев сам си привлича негативно отношение.
То дори неговото не е самохвалене, както Али казва "i`m the greatest", a реве за допинг, ръкавици, как Кличко бягал от него и прочие.. с тва ли искате България да е известна? Всъщност доста точна национална черта - реване
Ако беше толкова добър щеше да мине през Поветкин и другите, да мълчи и да си тренира, както мн добри боксьори са правили.. това са глупости че спорта ги карал.. сега Кличко му вика че следва пътя на Дейвид Хей.. и така Пулев го асоциират с България. Пулев ще загуби, ще си вземе парити и понеже орева орталъка преди мача и след загубата ще продължи с репертоара си и мн хора ще вярват![]()
Всъщност на мача с Дейвид Хей, същият беше раздразнил Владимир и той му даде 12 рунда от "Кличко"Дейвид Хей е доста по-агресивен от Пулев.
А според теб кличко по достоен ли е? С тая неговата измислена контузия, (между другото още месец преди нея бях Ви казал, че това ще е следващата му стъпка а вие се смеехте) или със мръсните си номерца с недопускане на нашия щаб на пресконференцията, или още за първия мач когато отказаха да отпуснат билети за щаба на Кубрат, (не че му е проблем да си ги плати, но тук става въпрос чест и уважение към противника) според теб това достоен световен шампион ли е? Да не говорим, че тоя мач го отлага 2 години, като е големия шампион да излезе да смачка нашия и да приключи всичко. Той от 2 години се мъчи да отмени мача, защото му бил финансово не изгоден, според теб той по достоен ли? Или сега е по модерно да си плюем по хората които се мъчат все пак по някакъв начин да прославят България в света. Много ми е интересно ако стане чудото и нашия все пак успее да победи кличко, къде ще са покриете всички.
Аз лично никъде няма да се покрия и изобщо няма да се чувствам гузен. Само и единствено защото като човек не ми харесва и по специално изявите му за тоя мач. Ако бие, нека си се радва, но просто не го харесвам. Толкоз. Ако искате ме линчувайте, че ми е такова мнението за него 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

DiMIcha84 написа: А според теб кличко по достоен ли е? С тая неговата измислена контузия, (между другото още месец преди нея бях Ви казал, че това ще е следващата му стъпка а вие се смеехте) или със мръсните си номерца с недопускане на нашия щаб на пресконференцията, или още за първия мач когато отказаха да отпуснат билети за щаба на Кубрат, (не че му е проблем да си ги плати, но тук става въпрос чест и уважение към противника) според теб това достоен световен шампион ли е? Да не говорим, че тоя мач го отлага 2 години, като е големия шампион да излезе да смачка нашия и да приключи всичко. Той от 2 години се мъчи да отмени мача, защото му бил финансово не изгоден, според теб той по достоен ли? Или сега е по модерно да си плюем по хората които се мъчат все пак по някакъв начин да прославят България в света. Много ми е интересно ако стане чудото и нашия все пак успее да победи кличко, къде ще са покриете всички.
Защо да е измислена контузията? Аз съм разбрал че е измислена само от жълтият вестник спортал или от Пулев.
Ако има наистина контузия да излезе с нея ли да се бие? За другите неща казах номерата не са към Пулев, а към Зуерланд с които от доста време имат вражда с отбора на Кличко

Най-нелепо е твърдението пък че Кличко бягал от Пулев, мислиш че човек който се е изправял срещу Самюел Питър ще бяга от Пулев

Истинската причина заради която Кличко бягаше от Пулев е единствена финансова и той го каза в един немски вестник.. едно е да се гледа двубой м/м Кличко и Хей, дето имаш 65 млн Англия и неква България с под 7 млн население. Има и разлика и как ни "прославят", щото тоя пазарлък на конференции минава по-скоро за излагация. Добрите боксьори/бойци не се държат по този начин, не мрънкат, а тренират здраво и побеждават.. показват че са класа НАД другите

Дори и да стане чудо и да победи, не променя факта за всички наговорени неща, това не е достойно поведение на един претендент за шампион, без значение дали е българин, руснак или германец.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Дайте му шанс да вземе титлата, пък после ще се научи на "доблест и чест" 

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
мръсни номерца играе кличко, защото усеща че времето му изтича..
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Края на Кличко няма да дойде срвщу Кубрат.
Съществува теза, че контузията на Кличко е била измислена само за да стимулира залаганията в полза на нашия, а причината Кличко да избягва този мач е не само финансова ами и това, че той не смята Пулев за достоен претендент -има едва 20професионални мача и нито един срещу играч в силата си, все залязващи играчи. Тоя мач е обида за Кличко един вид. Нокаут нашия няма как да направи, просто няма тежък удар докато Кличко има и с двете ръце. Днес нашия се беше оплакал за ръкавиците, а до вчера се хвалеше с поръчковите си такива - смешна история
Съществува теза, че контузията на Кличко е била измислена само за да стимулира залаганията в полза на нашия, а причината Кличко да избягва този мач е не само финансова ами и това, че той не смята Пулев за достоен претендент -има едва 20професионални мача и нито един срещу играч в силата си, все залязващи играчи. Тоя мач е обида за Кличко един вид. Нокаут нашия няма как да направи, просто няма тежък удар докато Кличко има и с двете ръце. Днес нашия се беше оплакал за ръкавиците, а до вчера се хвалеше с поръчковите си такива - смешна история
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
...или просто си търси високорейтингов съперник в Германия, какъвто Пулев не е!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Като нямаш пари, няма да участваш... е**ти спорта 
Виж това наистина е достойно за уважение, така трябва да се прави

Виж това наистина е достойно за уважение, така трябва да се прави
Последна промяна © на 13 Ное 2014, 23:37, променена общо 1 път
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Аз само едно ще добавя и приключвам, тя темата се изчерпа. Има една много хубава поговорка и тя е: "Тарикат мъж НЕ ПИСКА"! Мислех го Пулев за тарикат пък той не бил кобра ми ковра
П.С: Ще си говорим на 16-ти.

П.С: Ще си говорим на 16-ти.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
е кво да си говорим? и да загуби ще остане втория най силен боксьор в света след кличко.. може и сега да не успее но ще стане световен шампион това е сигурно, а който не се радва на успехите му може да си тегли една майна..
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Може пък и да стане кой знае. Може Господ пак да е Българин! 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Ето ви още един българин хейтър, който е бил Ленък Луис като маче у дирек:
"Не съм оптимист. Най-интересно ми е дали мачът ще се играе или ще бъде един театър, в който и Кобрата участва. Пулев много добре знае какво ще му се случи. Той също е част от шоуто. За мен лично Кличко е по-атрактивният боксьор, тъй като развива своя стил, докато Пулев има няколко удара, които пласира и това е. Кобрата може да спечели само, ако режисьорите на театъра му позволят. Не го казвам от липса на патриотизъм, а защото от 40 години гледам бокс и състезателят ми е ясен още като му видя походката към ринга. Има вариант Кубрат да спечели и той е следният - ако двамата са се договорили да има реванш, който да генерира още повече средства", изрази мнението си Стоименов пред "Меридиан Мач".
Тука не само Господ трябва да е българин ми и жена му
"Не съм оптимист. Най-интересно ми е дали мачът ще се играе или ще бъде един театър, в който и Кобрата участва. Пулев много добре знае какво ще му се случи. Той също е част от шоуто. За мен лично Кличко е по-атрактивният боксьор, тъй като развива своя стил, докато Пулев има няколко удара, които пласира и това е. Кобрата може да спечели само, ако режисьорите на театъра му позволят. Не го казвам от липса на патриотизъм, а защото от 40 години гледам бокс и състезателят ми е ясен още като му видя походката към ринга. Има вариант Кубрат да спечели и той е следният - ако двамата са се договорили да има реванш, който да генерира още повече средства", изрази мнението си Стоименов пред "Меридиан Мач".
Тука не само Господ трябва да е българин ми и жена му

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
E34 написа:... Тука не само Господ трябва да е българин ми и жена му
Изключително ми е интересно тая радост от какво идва точно? Ок, да речем, че Пулев пада в първия рунд с нокаут и ти зверски се радваш - защото някой е бил българин, или как?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът