Как да заспя ?
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
Re: Как да заспя ?
bmw325ci написа:Haddess написа:...алкохола и лекарствата не решават проблемите, а временно ги подтискат ...
Е па те некои хора си пият цял живот, демек перманентно си решават проблема![]()
ОН: Автора най-вероятно се преуморяваш, от преумора може да ти се повиши кръвното, да имаш учестен пулс и трудно заспиване или и трите на куп.
Иначе и аз съм против апчетата, по-добре брулни няколко питиета (в разумни граници нали да не изпадаш в безсъзнане) или си мандръсай жената доде не припаднеш
Ами не знам, не усещам да съм уморен, но знам ли, може би от смените организма ми се натоварва (проблеми с нощната и втората смяна нямам)
Днеска не ми се пие алкохол и мисля да взема само хапчета - Белергамин, но и тях ще ги пия само ако не мога да заспа. Иначе снощи се въртях САМО един час

Haddess написа:Консултирай се с някой лекар за хомеопатична терапия алкохола и лекарствата не решават проблемите, а временно ги подтискат ако имаш време отделия по 30мин за спорт 2-3 пъти седмично. Не случайно България е една от страните в ЕС по най-много сърдечно съдови заболявания и затлъстяване
Сега ще поразгледам из нета за такава терапия. Иначе, ти подлагал ли си се на такава?
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Една чаша 200-250мл. биричка на екс + метода на колега с ТВ на изгасена лампа действа супер при мен 

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
MonsteR написа:Жената всяка вечер.. и ше спиш като къпан..
Ако жената е различна всяка вечер...става

- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
И така, Белергамин-а бил спрян преди една година и си взех някви АЛОРА, някой да ги е ползвал?
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Има ги навсякъде колега възможно е да са те подвели ...
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
BABHOMED написа:Има ги навсякъде колега възможно е да са те подвели ...
Възможно е! И тaкa де, доволен съм от Aлорaтa, зaспaх си нормaлно и не сa силни, щом се събудих дa пикaя и след товa, aлaрмaтa ме събуди след двa чaсa без проблем.

Има една рецепта на Баба Ванга...та взимаш една възглавница и я тъпчеш с хмел и спиш на нея, само дето не мога да си намеря хмел, та все още го употребявам в течно състояние за тази цел!

- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Като немога да заспя правя нещо много просто, но ефективно! Лягам по гръб и си свивам коленете, тоест да стърчат на горе. Така ми се забавя кръвообръщението и до 5 мин съм заспал.
Може да ви е смешно ама на мен ми помага

Може да ви е смешно ама на мен ми помага

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
m.dimitrov1992 написа:Лягам по гръб и си свивам коленете, тоест да стърчат на горе.
Аз като заспя така, се събуждам с нещо друго стърчащо нагоре.

По темата: 30 минути преди лягане изпий една бира от 500мл. Така ще ти се доспи, че или ще си легнеш веднага, или ще търчиш за още бира до денонощния. Също така можеш и да си пуснеш за малко печка с реотани, да ти замирише (всеки знае как миришат тези печки) и си "труп" за отрицателно време. Ако пък пиеш бира, докато гледаш телевизия на загасено и печката работи, остави адрес и телефон после да се събираме с форума да ходиме да те будиме.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

mambata_943 написа:Възможно е! И тaкa де, доволен съм от Aлорaтa, зaспaх си нормaлно и не сa силни, щом се събудих дa пикaя и след товa, aлaрмaтa ме събуди след двa чaсa без проблем.
Е, от един път е нормално да нямаш проблеми. Все пак си се наблюдавай и имай едно наум с тези хапове.
m.dimitrov1992 написа:Като немога да заспя правя нещо много просто, но ефективно! Лягам по гръб и си свивам коленете, тоест да стърчат на горе. Така ми се забавя кръвообръщението и до 5 мин съм заспал.
Може да ви е смешно ама на мен ми помага![]()
Хах, аз тва го правя редовно, но не съм подозирал, че е някаква техника за заспиване

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Здрава работа=здрав сън.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Elesar74 написа:Здрава работа=здрав сън.
почивай си докато можеш, че после цял живот ще работиш

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- cerber_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: на 1.20 лв/л нафта :(
- Детайли за колата: италианка на реални 120 000 км.
MonsteR написа:Жената всяка вечер.. и ше спиш като къпан..
Когато приятелката ми спи при мен, до 4 сутринта няма шанс да мигна. Когато съм сам откъртвам за 20-30 минути.
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
StuNNeR написа:Има една рецепта на Баба Ванга...та взимаш една възглавница и я тъпчеш с хмел и спиш на нея, само дето не мога да си намеря хмел, та все още го употребявам в течно състояние за тази цел!![]()
Доста хора ми предлагахте бира, но.. бира НЕ близвам

nsfw написа:mambata_943 написа:Възможно е! И тaкa де, доволен съм от Aлорaтa, зaспaх си нормaлно и не сa силни, щом се събудих дa пикaя и след товa, aлaрмaтa ме събуди след двa чaсa без проблем.
Е, от един път е нормално да нямаш проблеми. Все пак си се наблюдавай и имай едно наум с тези хапове.m.dimitrov1992 написа:Като немога да заспя правя нещо много просто, но ефективно! Лягам по гръб и си свивам коленете, тоест да стърчат на горе. Така ми се забавя кръвообръщението и до 5 мин съм заспал.
Може да ви е смешно ама на мен ми помага![]()
Хах, аз тва го правя редовно, но не съм подозирал, че е някаква техника за заспиване
Е, аз ще ги пия само когато наистина не мога да заспя след няколко часа

Благодаря на всички, които се включихте, надявам се темата да е полезна с нещо, за хора като мен.

47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4