Как да заспя ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Re: Как да заспя ?

Мнение от mambata_943 » 13 Ное 2014, 18:43

bmw325ci написа:
Haddess написа:...алкохола и лекарствата не решават проблемите, а временно ги подтискат ...

Е па те некои хора си пият цял живот, демек перманентно си решават проблема :mhihi:
ОН: Автора най-вероятно се преуморяваш, от преумора може да ти се повиши кръвното, да имаш учестен пулс и трудно заспиване или и трите на куп.
Иначе и аз съм против апчетата, по-добре брулни няколко питиета (в разумни граници нали да не изпадаш в безсъзнане) или си мандръсай жената доде не припаднеш :bchug:

Ами не знам, не усещам да съм уморен, но знам ли, може би от смените организма ми се натоварва (проблеми с нощната и втората смяна нямам)
Днеска не ми се пие алкохол и мисля да взема само хапчета - Белергамин, но и тях ще ги пия само ако не мога да заспа. Иначе снощи се въртях САМО един час :D

Haddess написа:Консултирай се с някой лекар за хомеопатична терапия алкохола и лекарствата не решават проблемите, а временно ги подтискат ако имаш време отделия по 30мин за спорт 2-3 пъти седмично. Не случайно България е една от страните в ЕС по най-много сърдечно съдови заболявания и затлъстяване :dummy:

Сега ще поразгледам из нета за такава терапия. Иначе, ти подлагал ли си се на такава?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Мнение от MonsteR » 13 Ное 2014, 19:43

Жената всяка вечер.. и ше спиш като къпан..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кво му падне...
Мечтае да кара: М6 G-power

Мнение от jorko7120 » 13 Ное 2014, 22:14

Една чаша 200-250мл. биричка на екс + метода на колега с ТВ на изгасена лампа действа супер при мен :)
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 13 Ное 2014, 22:19

MonsteR написа:Жената всяка вечер.. и ше спиш като къпан..

Ако жената е различна всяка вечер...става :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mambata_943 » 13 Ное 2014, 22:19

И така, Белергамин-а бил спрян преди една година и си взех някви АЛОРА, някой да ги е ползвал?

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 14 Ное 2014, 2:29

Има ги навсякъде колега възможно е да са те подвели ...
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mambata_943 » 14 Ное 2014, 6:58

BABHOMED написа:Има ги навсякъде колега възможно е да са те подвели ...

Възможно е! И тaкa де, доволен съм от Aлорaтa, зaспaх си нормaлно и не сa силни, щом се събудих дa пикaя и след товa, aлaрмaтa ме събуди след двa чaсa без проблем. :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 14 Ное 2014, 9:53

Има една рецепта на Баба Ванга...та взимаш една възглавница и я тъпчеш с хмел и спиш на нея, само дето не мога да си намеря хмел, та все още го употребявам в течно състояние за тази цел! :mrgreen: :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 14 Ное 2014, 10:22

Като немога да заспя правя нещо много просто, но ефективно! Лягам по гръб и си свивам коленете, тоест да стърчат на горе. Така ми се забавя кръвообръщението и до 5 мин съм заспал.
Може да ви е смешно ама на мен ми помага :yes:
Изображение

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 14 Ное 2014, 10:27

m.dimitrov1992 написа:Лягам по гръб и си свивам коленете, тоест да стърчат на горе.

Аз като заспя така, се събуждам с нещо друго стърчащо нагоре. :mhihi:

По темата: 30 минути преди лягане изпий една бира от 500мл. Така ще ти се доспи, че или ще си легнеш веднага, или ще търчиш за още бира до денонощния. Също така можеш и да си пуснеш за малко печка с реотани, да ти замирише (всеки знае как миришат тези печки) и си "труп" за отрицателно време. Ако пък пиеш бира, докато гледаш телевизия на загасено и печката работи, остави адрес и телефон после да се събираме с форума да ходиме да те будиме.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nsfw » 14 Ное 2014, 10:32

mambata_943 написа:Възможно е! И тaкa де, доволен съм от Aлорaтa, зaспaх си нормaлно и не сa силни, щом се събудих дa пикaя и след товa, aлaрмaтa ме събуди след двa чaсa без проблем. :yes:

Е, от един път е нормално да нямаш проблеми. Все пак си се наблюдавай и имай едно наум с тези хапове.

m.dimitrov1992 написа:Като немога да заспя правя нещо много просто, но ефективно! Лягам по гръб и си свивам коленете, тоест да стърчат на горе. Така ми се забавя кръвообръщението и до 5 мин съм заспал.
Изображение

Хах, аз тва го правя редовно, но не съм подозирал, че е някаква техника за заспиване :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 14 Ное 2014, 10:54

Здрава работа=здрав сън.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Ное 2014, 10:59

Elesar74 написа:Здрава работа=здрав сън.

почивай си докато можеш, че после цял живот ще работиш :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: на 1.20 лв/л нафта :(
Детайли за колата: италианка на реални 120 000 км.

Мнение от cerber_91 » 14 Ное 2014, 14:39

MonsteR написа:Жената всяка вечер.. и ше спиш като къпан..

Когато приятелката ми спи при мен, до 4 сутринта няма шанс да мигна. Когато съм сам откъртвам за 20-30 минути.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mambata_943 » 14 Ное 2014, 18:01

StuNNeR написа:Има една рецепта на Баба Ванга...та взимаш една възглавница и я тъпчеш с хмел и спиш на нея, само дето не мога да си намеря хмел, та все още го употребявам в течно състояние за тази цел! :mrgreen: :bchug:

Доста хора ми предлагахте бира, но.. бира НЕ близвам :D

nsfw написа:
mambata_943 написа:Възможно е! И тaкa де, доволен съм от Aлорaтa, зaспaх си нормaлно и не сa силни, щом се събудих дa пикaя и след товa, aлaрмaтa ме събуди след двa чaсa без проблем. :yes:

Е, от един път е нормално да нямаш проблеми. Все пак си се наблюдавай и имай едно наум с тези хапове.

m.dimitrov1992 написа:Като немога да заспя правя нещо много просто, но ефективно! Лягам по гръб и си свивам коленете, тоест да стърчат на горе. Така ми се забавя кръвообръщението и до 5 мин съм заспал.
Изображение

Хах, аз тва го правя редовно, но не съм подозирал, че е някаква техника за заспиване :mhihi:

Е, аз ще ги пия само когато наистина не мога да заспя след няколко часа :D Иначе ще пробвам и техниката с позата :D
Благодаря на всички, които се включихте, надявам се темата да е полезна с нещо, за хора като мен. :angel:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата