Проблем с ключ е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- RiseAgainst
- Потребител
-
Проблем с ключ е39
Здравейте, колеги!
Изпуснах си ключът във вода. Колата се отключва ръчно, не работи централното, пали и няма проблем. Предполагам не ми е нужно програмиране на нов ключ и т.н. Питането ми е, може ли дистанционното на тоя ключ да се оправи, да работи централно и да няма проблеми с аварийните светлини, защото след това намокряне, като запаля и карам колата аварийните се включват и изключват сами по собствено усмотрение.
Ходих при автоключар, прави каквото прави, платих си, никаква промяна.
Питам първо, може ли да се оправи това или е нужен нов ключ и второ, ако може да се оправи, препоръчайте някой колега при когото да ида?
Изпуснах си ключът във вода. Колата се отключва ръчно, не работи централното, пали и няма проблем. Предполагам не ми е нужно програмиране на нов ключ и т.н. Питането ми е, може ли дистанционното на тоя ключ да се оправи, да работи централно и да няма проблеми с аварийните светлини, защото след това намокряне, като запаля и карам колата аварийните се включват и изключват сами по собствено усмотрение.
Ходих при автоключар, прави каквото прави, платих си, никаква промяна.
Питам първо, може ли да се оправи това или е нужен нов ключ и второ, ако може да се оправи, препоръчайте някой колега при когото да ида?
- Николай К
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 52Oi
Re: Проблем с ключ е39
Обърни се към този колега: memberlist.php?mode=viewprofile&u=36285
Поздрави!
Николай Кадийски
Николай Кадийски
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Re: Проблем с ключ е39
Трябва ти една платка, която да си препрограмираш. Ако колата ти е ромбоидния ключ,трябва да се презапои и чипа на новата. Ако си със стария само се прехвърля
3 мнения
• Страница 1 от 1