могат ли 2 различни плочки рам да работят заедно
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х4 2025
- Мечтае да кара: e60 M Power
Re: могат ли 2 различни плочки рам да работят заедно
Не пускам игри на фул хд. Играя ги на 720п. Сега пуснах dirt3 и да ви кажа на 720п на ултра настройки ми даде средно 49фпс, което мисля е добре за моята конфигурация. На играта grid2, на максимални настройки пак ми върви добре. Явно само на nfs most wanted 2012 i 2006година има някакъв проблем и ми лагва. Не знам да са по натоварващи ли и аз не мога да си обясня. Примерно каква е логиката dirt 1 да ми лагва много на медиум, а dirt 3 да ми върви перфе?
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Махна ли го това 8х АА? С деактивиран Anti-Aliasing би трябвало и NFS-то да е ОК...
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
Махнах го да. Странното е че при нфс-то няма значение дали съм на хай или на лол. Няма значение и дали съм на 800х600 или 720п. Върви, но лагва. Има моменти в които се усеща че все едно тръгва супер гладко с 60фпс сигурно и след 2 сек пак спадат. Разлика има само ако я набича на фулл хд или дам на мах сенките. Явно просто толкова си може картата. Странното е че и на 2006г нфс-то пак е така. Може да има някой бъг в рилийза, защото няма логика dirt3 да ми върви на макс с 50фпс
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !
- Mollov
- Мародератор
-
Коя версия на графичния драйвер използваш? Ако не можеш да го провериш сам, изтегли си програмата GPU-Z, там го пише... освен това може да изтеглиш и FRAPS и в реално време да си следиш кадрите... може да има някаква аномалия в NFS... по принцип трябва да има разлика след олекотяване на графичните настройки в играта и махането на АА...
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
Съжалявам, но бях малко извън града. Това ми изписва
Странно, защо ми пише че паметта ми е gddr3, като тя е gddr5. Gddr3 е на 2bg версия на картата. Да не би да е грешен драйвера и от това да е?
А на долната снимка ми е рам паметта. Уж пише че е в дуал чанел, но реално дали е така не зн.
Странно, защо ми пише че паметта ми е gddr3, като тя е gddr5. Gddr3 е на 2bg версия на картата. Да не би да е грешен драйвера и от това да е?
А на долната снимка ми е рам паметта. Уж пише че е в дуал чанел, но реално дали е така не зн.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Mollov
- Мародератор
-
Като гледам драйвера е ОК т.е. не изглежда да е счупен... иначе GPU-Z мноооого рядко прави грешки, така че твойта карта вероятно си е с 1 GB DDR3 памет... най-вероятно си с GV-R667D3-1GI на Gigabyte т.е. това е, което показва GPU-Z.
Друго нещо... защо си му набил тоя Catalyst 14.9, като графичния чип е стар и игрите, които играеш са стари... ако още си пазиш диска с драйверите може да провериш коя версия е драйвера на диска и да инсталираш няколко версии по-нов драйвер... и да пробваш така... актуалните драйвери ама изобщо не са оптимизирани да работят с толкова стари карти/GPU, каквито са HD6670/Turks...
Колкото до RAM-a - щом пише, че е DC, значи е DC...
Друго нещо... защо си му набил тоя Catalyst 14.9, като графичния чип е стар и игрите, които играеш са стари... ако още си пазиш диска с драйверите може да провериш коя версия е драйвера на диска и да инсталираш няколко версии по-нов драйвер... и да пробваш така... актуалните драйвери ама изобщо не са оптимизирани да работят с толкова стари карти/GPU, каквито са HD6670/Turks...
Колкото до RAM-a - щом пише, че е DC, значи е DC...
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3