Кличко-Пулев FINISH

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Re: Кличко-Пулев FINISH

Мнение от momo-1st » 16 Ное 2014, 2:32

In_Memoriam написа:Аз без аргументи не обичам да приказвам, но утре ще излязат гифовете и клиповете и ще посоча за кои моменти говоря, щото някои хора май са проспали мача.

Определено, който не е видял двата, по точно трите момента в които кличко беше на косъм от нокдауна или поне от сериозно разклащане е проспал срещата, Кубрат се би достойно, може би пренавиването му иигра лоша шега и след първите сериозни попадения от кличко се отрезви и мина повече в защита, а точно тогава трябваше най сърцато да атакува, класата на кличко е неоспорима, но природата си е природа, ако Кобрата го беше затупкал по начесто,кличко щеше да клекне първи, факт че наистина му беше малко рано за този мач, но имаше шанса да победи, въпреки всичко загубата по градивн за него в момента, за да натрупа опит, да не се пренадъхва и ако все така упорит и сериозен, световната му титла нма да закъснее.
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 16 Ное 2014, 2:32

Кобрата е шампион за мен.
Първо, че е Българин, и второ, че имаше таш*ци да се изправи срещу боксьор от такъв ранк.

Който го плюе, да си е*е майката.
Ай, наздраве и лека нощ :mhihi: :winky:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Ное 2014, 2:33

Допинг тест ще има и за двамата след мача. Самия мач беше кратък и Кличко може да не е изчистил всичко и да му отнемат победата и да занесат пояса на нашия на сепарето в Night Flight :mhihi:
Вече 66 мача Кличко не е хващан с допинг, нито пък брат му докато се състезаваше
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 16 Ное 2014, 2:34

за какво говорим всички боксови легенди имат по няколко загуби с нокдауни!
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 16 Ное 2014, 2:35

DiMIcha84 написа:
E34 написа:Много ме е яд на Кличко. Бях заложил за нокаут в първия рунд на нашия паляк, но се смили и го остави. Така ме лиши от 2100лв. Сега за самия мач, бих го определил като един голям срам. Пулев се представи като посредствен боксьор, какъвто всъщност си е. И на ринга и извън ринга. Един палячо. Не може след като си нокаутиран по най-балъшкия начин с класическо ЛЯВО кроше и още първия рунд да почнеш да събираш стотинките по ринга да разправяш, че съперника ти имал късмет! Чиста излагация. Но важното е, че Ганьо освири шампиона и химна му, сега ще се напие на маса и ще псува.
Срам. Какво става хора, не разбирате ли и не виждате ли реалността? Защо се излагаме така? :banghead: Поне разбрах, че колкото и голямо лайно да съм и каквато и простотия да направя е нужно да кажа, че "Българите сме голям народ!" и всичко е ок :mrgreen:

Аз пък ме е срам от хора като теб, и щом теб те е срам от България и българите спокойно можеш да изчезнеш в някоя друга държава, на мен поне няма да ми липсваш изобщо.

:yes: И на мен. Един комплексар по-малко.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 16 Ное 2014, 2:38

Не ме е срам, че подкрепях и вярвах до последно, че Кубрат Пулев може да победи!

Имаше своят шанс още в началото на първият рунд, но липсата на опит и достатъчно самочувствие му попречи да го грабне. От там насетне, все едно осъзнавайки това, всичко се срина.

За публиката съм съгласен - въпрос на възпитание.

Жалко, че е пълно с дребни душици, способни да мразят и злорадстват, бивайки щастливи от това...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 16 Ное 2014, 2:41

hotride написа:Его целия мач https://www.youtube.com/watch?v=rUdW4YluD5Y :banghead:
Не очакваше, че Кличко ще е толко адекватен след ударите, които понесе и затова го изпусна да го удари толко лошо... :banghead:

Много точно казано :yes: Това не се случва за първи път и със същия край... Жалко, че се случи и на Кобрата. Тук вече опита си каза думата...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 16 Ное 2014, 2:41

E34 написа:Много ме е яд на Кличко. Бях заложил за нокаут в първия рунд на нашия паляк, но се смили и го остави. Така ме лиши от 2100лв. Сега за самия мач, бих го определил като един голям срам. Пулев се представи като посредствен боксьор, какъвто всъщност си е. И на ринга и извън ринга. Един палячо. Не може след като си нокаутиран по най-балъшкия начин с класическо ЛЯВО кроше и още първия рунд да почнеш да събираш стотинките по ринга да разправяш, че съперника ти имал късмет! Чиста излагация. Но важното е, че Ганьо освири шампиона и химна му, сега ще се напие на маса и ще псува.
Срам. Какво става хора, не разбирате ли и не виждате ли реалността? Защо се излагаме така? :banghead: Поне разбрах, че колкото и голямо лайно да съм и каквато и простотия да направя е нужно да кажа, че "Българите сме голям народ!" и всичко е ок :mrgreen:

Напълно съм съгласен, просто Кличко му стана ясно колко е зле нашия и го остави и следващите рундове само си чака момента.
Който му е интересно да погледне тези два мача и да говори после.
https://www.youtube.com/watch?v=7ZMj3XEfb-k
https://www.youtube.com/watch?v=c_tS9iSFTCw
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 16 Ное 2014, 2:45

DiMIcha84 написа:Аз пък ме е срам от хора като теб, и щом теб те е срам от България и българите спокойно можеш да изчезнеш в някоя друга държава, на мен поне няма да ми липсваш изобщо.

Момче, разбирам те. Наистина. Имаш много енергия събрана като национализъм и искаш да я излееш някъде. Където и да е. В полза на когото и да е. Това е хубаво, защото рано или късно ще се появи истински българин/и, който да поеме цялата тази енергия на този заблуден, простоват и изстрадал народец и ще се случи нещо добро. Но докато се появи ще страдаме от срамни демо версии като днешната. За съжаление този палячо въобще не е разбрал какво му се случи и може би няма да си даде никаква сметка как стана за смях. Шоуто тепърва ще продължава, както и промиването на мозъците колко бил велик и как никой никога не е стигал и няма да стигне до такъв мач. Следете медиите една критика няма да има. Това в нормалните държави го няма, ако беше се случило в боксова Америка утре щеше да е в карикатури по първите страници на вестниците и децата да му се смеят. Нищо, че е американец. Ама пък ние сме велик народ....нали така :banghead:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Ное 2014, 2:47

BMW_RIDER написа:Относно мача , беше се едно кръчмар срещу киборг. Но Кличко определено изглежда назобен отвъд нормата.

Приемете зоб-а като тунинг на двигател, може да изтискаш повече мощност, но ще е за сметка на оставащият му живот.
Т.е ако Кличко зобеше отдавна щеше на 5-6 рунд да грохва.. другият е момента че и като носител на всички колани конкуренцията и интереса към него е много голям, та няма празно и въпреките приказките от Зуерланд, правят си му редовно тестове. Изглежда назобан щото генетиката му е такава, качва бързо мускули и мазнини.. аз съм с подобна генетика и само дето от йога не качвам мускулна маса (и мазнини), има си хора които са по-предразположени генетично да качват мускули ;) Но мускулите далеч не са всичко, Витали и Владимир са имали късмета да започнат да тренират от много малки деца, после в спортни школи, после им се усмихва съдбата и на 19-20 започват в Германия, дават им доверие на кредит и си скъсват задниците от тренировки. Кой колкото ще да ги хейтва, Владимир и Виталии се доказаха като легенди и си заслужават респекта. Особено Владимир радва всеки път как поздравява съперниците си.. другият по-малко мисли, повече бие :mhihi: Както някои казаха добре че мача не е срещу Виталии, щот щеше да е доста по-грозно (мача с Чисора е уникален :mhihi: )

п.с ето го мача от днеска ама на полски https://www.youtube.com/watch?v=rUdW4YluD5Y
Последна промяна acer на 16 Ное 2014, 2:56, променена общо 2 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 16 Ное 2014, 2:47

Кубрат се би достойно! Определено не очаквах К.О. още в петия рунд, но явно стремежът му да се докаже и натрупаното напрежение си казват думата. Тук прочетох доста коментари в двете крайности, но някои забравиха, че Кличко отложи мача, а това няма как да не се отрази на нашето момче! Кобрата прегоря в мача, а победата в бокса е плод преди всичко на опит, дисциплина и желязна психика. Обърнете внимание на повторенията, че Кличко не играеше чисто и използваше всяка възможност да нанесе непозволени удари и то пред погледа на съдията...

Относно публиката ни в залата - срам ме е! Къде му е възпитанието на тоя народ? Стига оправдания с немотия, болести, мафия и т.н.! Докато не го изкореним тоя манталитет нищо добро не ни чака!
Последна промяна fancooler на 16 Ное 2014, 2:53, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 16 Ное 2014, 2:50

E34 написа:............

Явно живееш в собствен свят, които няма нищо общо с реалността.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 16 Ное 2014, 2:52

fancooler написа:Кубрат се би достойно! Определено не очаквах К.О. в още в петия рунд, но явно стремежът му да се докаже и натрупаното напрежение си казват думата. Тук прочетох доста коментари в двете крайности, но някои забравиха, че Кличко отложи мача, а това няма как да не се отрази на нашето момче! Кобрата прегоря в мача, а победата в бокса е плод преди всичко на опит, дисциплина и желязна психика. Обърнете внимание на повторенията, че Кличко не играеше чисто и използваше всяка възможност да нанесе непозволени удари и то пред погледа на съдията...

Относно публиката ни в залата - срам ме е! Къде му е възпитанието на тоя народ? Стига оправдания с немотия, болести, мафия и т.н.! Докато не го изкореним тоя манталитет нищо добро не ни чака!

Теб те е срам от публиката, но много хора умират от кеф от същата публика. Освиркване и псуване, това знае ганьо

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Ное 2014, 2:53

acer, ти представяш ли си следния сценарии: Виталий, съдия, другите съдии, организароти, допинг, ръкавици, мафия............ :paranoid: на катафалка отиват нещата :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Ное 2014, 2:54

fancooler написа: Обърнете внимание на повторенията, че Кличко не играеше чисто и използваше всяка възможност да нанесе непозволени удари и то пред погледа на съдията...

Аха, ама обърнахме внимание и че Пулев започна първи да го удря зад тила и тогава Кличко почна и той с мръсните ;) мисля че 2-та имат по равен брой предупреждения от рефера
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата