Кличко-Пулев FINISH
Модератор: Общи модератори
Re: Кличко-Пулев FINISH
за мръсните номера и двамата си ги правиха, сега кой първи или втори все тая...
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
E34 написа:Много ме е яд на Кличко. Бях заложил за нокаут в първия рунд на нашия паляк, но се смили и го остави. Така ме лиши от 2100лв. Сега за самия мач, бих го определил като един голям срам. Пулев се представи като посредствен боксьор, какъвто всъщност си е. И на ринга и извън ринга. Един палячо. Не може след като си нокаутиран по най-балъшкия начин с класическо ЛЯВО кроше и още първия рунд да почнеш да събираш стотинките по ринга да разправяш, че съперника ти имал късмет! Чиста излагация. Но важното е, че Ганьо освири шампиона и химна му, сега ще се напие на маса и ще псува.
Срам. Какво става хора, не разбирате ли и не виждате ли реалността? Защо се излагаме така?Поне разбрах, че колкото и голямо лайно да съм и каквато и простотия да направя е нужно да кажа, че "Българите сме голям народ!" и всичко е ок
Подкрепям те!
Абсолютно неспортментско поведение от страна на Кубрат. Удряше в тила, в бъбреците, накрая на мача Кличко отиде да го поздрави а нашия Ганьо му обръща гръб. После и изтърси простотията от която щях вече да потъна от срам: ИМАШЕ КЪСМЕТ!
Лошото е, че българина разсъждава много посредствено, не случайно тънем и в мизерия. Та после се смеем на македонците, че ръсят глупости...?
Жалко за Fibank,имаха още 7 рунда.

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
E34 написа:....
К'ви 2100 лв. не се ли замисли, че ще го гази влака през рунд

Ubi dubium, ibi libertas
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
hell's angel написа:E34 написа:....
К'ви 2100 лв. не се ли замисли, че ще го гази влака през рундАз до последно си мислех че ще му пусне и 6-тия и в седмия ще му смени физиономията (не че не му я смени с две тупаници) ....Нащо вкара един чист тупаник без да иска
А оня му приключи кариерата с тоя левия ....Аз между другото бокс не гледах- видех некви тупаници между Шкодите и ПИБ
![]()
![]()
Абе и ти не знаеш колко уши имаш по главата

- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Във всеки един бой първите няколко секунди са решаващи. Правилна му беше стратегията на Пулев да се нахвърли със всички сили от самото начало и трябваше още щом го разлуля да рискува всичко, ако ще квото ще, то и без това мача беше само в един рунд, но си изпусна шанса.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Освен мача, за сетен път се разбра и видя, че българина е уникално злобен, освирквания преди и след мача, както и, че когато не е победител, виновни са поне 101 неща за това.
Не гледам бокс и тва беше първия мач, който гледам. В очите ми на тотален лаик в този спорт Кличко беше доста по-зъл, Кубрат доста плах.
А хората, които хранят Кубрат и вече поставят диагнози на целия народ след като наш боксьор пада на финала за световна титла, мога меко да кажа, че много не са прави. Използвайки тяхното ясновидско чувство мога да кажа, че явно имат някакви лични проблеми и сега виждайки как бият Кубрат се успокояват, че не са сами...
А хората, които хранят Кубрат и вече поставят диагнози на целия народ след като наш боксьор пада на финала за световна титла, мога меко да кажа, че много не са прави. Използвайки тяхното ясновидско чувство мога да кажа, че явно имат някакви лични проблеми и сега виждайки как бият Кубрат се успокояват, че не са сами...
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
(bubsa) написа:Абе и ти не знаеш колко уши имаш по главатаНищо не си гледал,разбрал и т.н.
Може, не споря-ще изчакам коментарите да разбера к'во съм гледал

Ubi dubium, ibi libertas
alekangg написа:Освен мача, за сетен път се разбра и видя, че българина е уникално злобен, освирквания преди и след мача, както и, че когато не е победител, виновни са поне 101 неща за това.
Досадно, мисля че никой не се интересува какво ти е мнението за българина. Нищо де говори си..
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Темата затвърждава мнението,че ние българите НЕ трябва да имаме никакви изявени спортисти,учени,гении и всякакви подобни неща с които да се гордеем.
Трябва да имаме само кофти политици,всичко да ни е мега скъпо,платено и тн. в тоя ред на мисли,защото се вижда че никога не можем единно да подкрепим наше момче/момиче,дори и да загубят.
Загубата на наш човек се превръща в триумф на някакви измислени герои/хейтъри.
Особено са ми интересни некакви измислени типове,дето даже залагали срещу българина и ги било яд че не паднал още в началото-евала,бегай да пишеш в украиските форуми,мислиш ли че на (надявам се) повечето колеги в тоя форум им е интересно глупостите дето си изпуснал.
Баси хората сте честно....
Трябва да имаме само кофти политици,всичко да ни е мега скъпо,платено и тн. в тоя ред на мисли,защото се вижда че никога не можем единно да подкрепим наше момче/момиче,дори и да загубят.
Загубата на наш човек се превръща в триумф на някакви измислени герои/хейтъри.
Особено са ми интересни некакви измислени типове,дето даже залагали срещу българина и ги било яд че не паднал още в началото-евала,бегай да пишеш в украиските форуми,мислиш ли че на (надявам се) повечето колеги в тоя форум им е интересно глупостите дето си изпуснал.
Баси хората сте честно....
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Рядко гледам бокс, но все пак ще изкажа мнение.
Респект за Кличко, за всичките му титли и всички мачове на професионалния ринг, доказа за пореден път, че е най-добрият боксьор в момента. Но все пак и той има загуби - все пак няма шампион без загуба! Трябва да се признае и уважението, което Кличко проявява към всички свои противници. Честито и за поредната му победа. Все пак има достатъчно опит и желязна психика като професионален боксьор, днес стават точно 18 години от дебюта му.
Респект и за Кубрат, който макар и професионален боксьор от 5 години, вече стигна до мач със световния шампион за неговата титла. Макар и да загуби днес, Пулев има достатъчно време да се развие за в бъдеще и отново да опита да покори най-високия връх в бокса.
И тук, както и в много други спортове, има мръсни номера, които няма как да не останат незабелязани, но просто те съществуват и винаги са били и ще бъдат използвани, без тях спортът не може.
И вместо постоянно да намирате за какво да критикувате и да плюете, се вземете в ръце и просто отбягвайте негативните емоции и не се впрягайте. Радвайте се, че все още имаме не само спортисти, но и много други българи, които прославят Родината ни по света.
Евала на всички тях, че въпреки трудностите в нашата държава, успяват да покажат и сътворят неща, които да ни радват в иначе сивото ни ежедневие!
И не е важното, че си паднал, важното е да се изправиш, защото само този, който не се е изправил, не е усетил вкуса на победата!
Уважавайте сънародниците си, които ни представят по света, защото те карат другите да поглеждат към "малка" България, която едно време е била Велика България!
Респект за Кличко, за всичките му титли и всички мачове на професионалния ринг, доказа за пореден път, че е най-добрият боксьор в момента. Но все пак и той има загуби - все пак няма шампион без загуба! Трябва да се признае и уважението, което Кличко проявява към всички свои противници. Честито и за поредната му победа. Все пак има достатъчно опит и желязна психика като професионален боксьор, днес стават точно 18 години от дебюта му.
Респект и за Кубрат, който макар и професионален боксьор от 5 години, вече стигна до мач със световния шампион за неговата титла. Макар и да загуби днес, Пулев има достатъчно време да се развие за в бъдеще и отново да опита да покори най-високия връх в бокса.
И тук, както и в много други спортове, има мръсни номера, които няма как да не останат незабелязани, но просто те съществуват и винаги са били и ще бъдат използвани, без тях спортът не може.
И вместо постоянно да намирате за какво да критикувате и да плюете, се вземете в ръце и просто отбягвайте негативните емоции и не се впрягайте. Радвайте се, че все още имаме не само спортисти, но и много други българи, които прославят Родината ни по света.
Евала на всички тях, че въпреки трудностите в нашата държава, успяват да покажат и сътворят неща, които да ни радват в иначе сивото ни ежедневие!
И не е важното, че си паднал, важното е да се изправиш, защото само този, който не се е изправил, не е усетил вкуса на победата!
Уважавайте сънародниците си, които ни представят по света, защото те карат другите да поглеждат към "малка" България, която едно време е била Велика България!
Дълги години Владимир Кличко се титулува с прякора доктор
Стоманен чук (Dr. Steelhammer)... Володя обаче защитава прякора си.
През 2013 г., преди боя си с италианеца Франческо Пиянета,
той измерва силата на удара на дясната си ръка. За целта използва
манекен за краш-тестове на автомобили. Датчиците по корпуса
на манекена отчитат сила на удара, която се равнява на 700 кг.
Да се радваме че го удари с лявата да няма по-трайни последици.. Иначе правилно игра, висок гард срещу Владимир = пребиване с джаб-а, но няма опита да го изпълни като Хей.. който доста зор даде на Кличко. Други неща бяха ненужни..
Стоманен чук (Dr. Steelhammer)... Володя обаче защитава прякора си.
През 2013 г., преди боя си с италианеца Франческо Пиянета,
той измерва силата на удара на дясната си ръка. За целта използва
манекен за краш-тестове на автомобили. Датчиците по корпуса
на манекена отчитат сила на удара, която се равнява на 700 кг.

Да се радваме че го удари с лявата да няма по-трайни последици.. Иначе правилно игра, висок гард срещу Владимир = пребиване с джаб-а, но няма опита да го изпълни като Хей.. който доста зор даде на Кличко. Други неща бяха ненужни..
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Аз искам само да попитам - защо никой не отрязява това, че Пулев излезе на ринга като "сегашен" шампион и направи подигравателен пирует след като се изтърси като торба с картофи от удара на Кличко? Ми и аз да съм на мястото на Кличко и аз ще го смеля от бой тоя палячо, както и стана щото много си вЕрваше. Показвааше си магариите два месеца по телевизията. Сега да се научи на уважение и лека полека да следва стълбицата, която е следвал и Кличко и всички други шампиони, а не да ходи и говори като последния изтърван от гората и видиш ли - шампиона го е страх от мен и отлага мача. И кво стана? Наду му главата като балон. Айде сега и мене ме изкарайте хейтър ама и вие сте едни патриоти дето направо да ти умре коня. Гледайте по трезво на нещата и не се излагайте с изказвания, че ние сме хейтъри, защото и ние СМЕ българи и искахме нашето момче да победи!!! Ама никой не разбира факта явно от вас (тези които ни наричат хейтъри), че Кубрат не е извървал и 1/3та от пътя на Кличко.
Прави сте - Кубрат е постигнал много повече от нас за 100 живота напред, но ние сме избрали да следваме различен житейски път от тоя на Кубрат !!! Не на всички ни е идеал да се блъскаме в гърдите и да говорим колко големи сме на ринга!!!
п.с - Честито на КЛИЧКО !!! Показа какво означава КЛАСА в истинският смисъл на думата !!!
А на нашето момче освен да му пожелая много успехи и тренировки занапред, то друго не мога, защото най-накрая слезе на земята и то с ГРЪМ И ТРЯСЪК!
Прави сте - Кубрат е постигнал много повече от нас за 100 живота напред, но ние сме избрали да следваме различен житейски път от тоя на Кубрат !!! Не на всички ни е идеал да се блъскаме в гърдите и да говорим колко големи сме на ринга!!!
п.с - Честито на КЛИЧКО !!! Показа какво означава КЛАСА в истинският смисъл на думата !!!
А на нашето момче освен да му пожелая много успехи и тренировки занапред, то друго не мога, защото най-накрая слезе на земята и то с ГРЪМ И ТРЯСЪК!
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Мен ме хвана яд на Нова ТВ , толкова ли беше трудно да пратят един немски преводач там... срамота ! Гоним някакви стандарти... ще ги хванем през крив макарон 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Кличко-Пулев ДНЕС Нова тв. 23:45ч. RTL 23:45ч.
BMW Power ACM написа:Този мач беше ясно как ще свърши още в първия рунд. Моите надежди умряха като видях как Кличко го свали още тогава. Трябваше някакво чудо да стане, примерно Киличко да счупи крак.![]()
Тези хора отишли там да освиркват Килчко ме е срам да кажа, че са Българи. Целият свят ни видя Ганьовщината. Никакъв Шенген, в кенефа ни е мястото. Каквито и простотии да направиха с тези ръкавици, никой шампион не заслужава такова освиркване. По време на мача да си викат, ама те срама нямат да освиркват през цялото време. Публиката постъпи като представители на малцинствата.
Пълна селяния

Тервел, поне като го прибиха си каза , че е класи отдолу - Кубрат някакви несвързани глупости говори - дано е от многото бой .
Самия факт че е е стигнал до финала е огромен успех - все едно да играем финал на световно по футбол и да стигнем до 3:0 - пак си е постижение .
Срам за нашата публика