Кличко-Пулев FINISH

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Кличко-Пулев FINISH

Мнение от Kroki » 16 Ное 2014, 4:50

Ама тия реклами по Нова ебаха майката на цялото гледане, едно повторение не видяхме от рундовете :evil: :evil: :evil: :evil:

Много ме е яд, че сме такива хейтъри дали.
Квото станало станало, Кличко беше по-добрия, нашия не показа всичко. За сега това, пожелавам повече успехи занапред и това е.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Re: Кличко-Пулев ДНЕС Нова тв. 23:45ч. RTL 23:45ч.

Мнение от boksioraE39 » 16 Ное 2014, 5:18

Следя темата още от първата страница и без да си кривя душата в нея има адски много помия,коментари на хора който нямат никаква представа от този спорт но въпреки това пишат уверено и обиждат наред.. По назад мисля че бях написал точно след като отмениха първата дата за мача че може би е по-добре за нас,драги разбирачи днес видяхте че "пут*ата" "страхливеца" и "бягащото момиченце" още няма кой да го пречупи защото такъв боксьор се спира с тежки удъри и адска взривност която липсва при Кубрат за съжаление но съвсем искренно казвам че се надявах на чудо и дори да знаех че шанса за победа е малък аз и всеки БЪЛГАРИН се надявахме за нещо за което още сме много малки.. За самия мач просто имаше подценяване,отворен гард и слаба игра с краката защото кубрат имаше няколко добри момента но за мен истината е че омекна още в първия рунд и късмет че мача не свърши още тогава!
Мъжки мач,доказа че желае да продължи но това не е достатъчно при тази класа и всяка грешка се наказва жестоко,нокаута беше тежък и следва дълго възтановяване!
Не бъдете толкова критични все пак БЪЛГАРИН игра за световна титла в най-мъжкия спорт на тази земя!
П.П От тук натам тази тема не вещае нищо добро. :)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 16 Ное 2014, 6:27

Не мога да разбера безполезни паляци като е34 и Демирев кво правят още в тоя форум. Няма ли някой модератор да ни отърве от безкрайната им простотия вече :kuku: :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 16 Ное 2014, 9:27

Vanqu1sh написа:Не мога да разбера безполезни паляци като е34 и Демирев кво правят още в тоя форум.

Що бе Ганчо, коментирам си спорт, от който определено разбирам. Проблем? И хейта е в темата за Лудогорец. Тук си е реалността.

" Немците окаменяха на местата си. Те, по всяка вероятност, приеха моя другар за някой новодошъл, не постъпил още в лудницата възточен човек и аз забележих по лицата им не толкова негодувание, колкото съжаление. А бай Ганьо, вижда се, прочете по лицата им безкрайно удивление на неговото изкуство и затова възлезе бързешката по стълбата, изправи се малко разкрачен, изгледа високомерно немците, почна да се удря геройски по влакнатите гърди и извика победоносно:

— Булгар! Булга-ар! — и още по-силно се удари в гърдите. Горделивият тон, с който изрече тази рекомендация, говореше много; този тон казваше: „Ето го, видите ли го българина! Този е той, такъв е той! Вий сте го чували само, сливнишкия герой, балканския гений! Ето го сега пред вас, цял-целиничък, от глава до пети, в натура! Видите ли какви чудеса е той в състояние да направи! И само това ли! Ехе, на какви работи още е той способен! Прости били българите, а! Гиди, чифути с чифути!“

Щеше да е смешно, ако не беше много много много тъжно :banghead: :banghead: :banghead:
Последна промяна E34 на 16 Ное 2014, 10:06, променена общо 1 път
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 16 Ное 2014, 9:45

Гарда на Пулев беше под всякаква критика, по точно той нямаше такъв :shock: Разтворил лактите.... Никакво движение с краката. Toва са неща от А-то и Б-то на бокса дето се учат първите месеци. Такива грешки и такава игра не отива на професионалист. С този гард някой бързак от средна категория ще го прави див и щастлив. Исках много Пулев да спечели, но беше по слабия противник.

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330Ci

Мнение от loadrunner » 16 Ное 2014, 9:59

Жалко,че хората,виждащи и осъзнаващи реалността,биват наричани "хейтъри" и то от патриоти,някои от които сигурно истински,но повечето псевдо-,"гледали" мача със затворени от самото начало очи,с надеждата като ги отворят,Пулев да е шампион.... уви.Никой не е подкрепял Кличко,нито е желал загуба за Пулев.Дори и заради най-малката вероятност нашия да победи стисках палци най-искрено и се надявах и не само аз съм бил така,но нека не бъдем заслепени от патриотизъм коне с капаци ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d sedan '04
Мечтае да кара: e46 CSL

Мнение от hotride » 16 Ное 2014, 10:39

m.dimitrov1992 написа:Гарда на Пулев беше под всякаква критика, по точно той нямаше такъв :shock: Разтворил лактите.... Никакво движение с краката. Toва са неща от А-то и Б-то на бокса дето се учат първите месеци. Такива грешки и такава игра не отива на професионалист. С този гард някой бързак от средна категория ще го прави див и щастлив. Исках много Пулев да спечели, но беше по слабия противник.

Много вярно твърдение и аз съм на същото мнение. През целия мач повтарях, че гарда го няма и тръпнех и очаквах всеки един момент Кличко да му вкара чист удар. Защитно не беше подготвен Пулев.

Потребител
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: 330d

Мнение от sevisevi16 » 16 Ное 2014, 11:47

Следя коментарите на доста хора и просто останах ей така :shock: . Как може тия българи да викат на черното бяло не ми е ясно изобщо! :dummy:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 16 Ное 2014, 11:59

Стига с тея реклами, бе! И по РТЛ даваха реклами на немски банки... Друг е въпроса, че си пуснах РТЛ за да не слушам малоумни български коментатори.

Заставам зад Е34, въпреки, че наистина малко са му остри коментарите, особено при положение, че "другия лагер" е още под въздействието на внушени емоции.

Моето мнение, е, че станахме жертви на масово зомбиране и хора, които не са гледали нито един мач професионален бокс, или дори не харесват бокса като цяло са готови да прегризат гърлото на съседа си, защото като един свободен човек в 21-ви век подкрепя избрания от него състезател. Ще си викам за когото си пожелая, и за Трабзонспорт ще си викам, ако искам! К'во, ще ме пращате в Турция ли? Страшни комплекси ни тресат, като нация!
Без страх, без спирачка!

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 16 Ное 2014, 12:06

Искам учтиво да Ви помоля, от тук нататък да продължи общуването само с коментари свързани с мача, точни моменти, предположения, тактикити, защо така и т.н. (Боксьора се надявам да се включи) Всякакви други мнения, било колко сме зле или колко сме добре, ще бъдат изтривани. Имайте го предвид.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 16 Ное 2014, 12:43

Признавам, че Пулев падна и то с липса на доста техника и бързина ама поне разбрахме, че нашия както винаги държи яко на бой :smoke:
Тука едно видео ми изпадна, та вижте го https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... =2&theater
Не казвам, че заради този лакът Пулев е паднал ама... :dunno:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 16 Ное 2014, 12:48

Топ коментара от снощи по Нова Телевизия беше :
"На Кличко му се клатят краката.....и нашия за малко да го бие"
Та тоя експерт който го каза това, ме кара да се сетя за друг култов коментар - "Гледам и не вярвам на ушите си ".
Е питам се аз сега, на очите си или на ушите си да вярвам ?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Ное 2014, 13:06

Петър Василев сега за Канал 1: Феноменална Българска публика. :shock:
И каза също, че Кличко бил най-освирквания шампион в историята. Трябваше да каже, че това е така заради феноменалната Българска публика и вече срещу който и да играе, едва ли ще се намерят такива хора, които да го освиркват толкова, просто защото нямаше такава реална причина това да се случи, за култура няма да споменаваме.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Ное 2014, 13:18

Не знам колко има смисъл от гард, щото братята с тия "ръце", които приличат на кранове пробиват всяка защита и опонентите им започват единствено да се пазят. Хей беше без гард, много, много подвижен и му беше трудно на Кличко да го нацелва, имаше и изненадващи удари от страна на Хей.. но съвета и на Тайсън беше да не излиза срещу Владимир :mhihi: Обаче нисък гард и липса на движение = самоубийство.. беше му като боксува круша. Интересното е че всеки път когато Пулев го удряше зад тила, Кличко направо пощуряваше и веднага вкарваше некви зверски атаки.. особено в 3-ти рунд на 3-тото предупреждение от рефера за Пулев, който го удари 2-пъти доста стабилно зад тила (1:25).. Кличко го изгледа с доста злобен поглед "Е не сега си пътник".. при което подскочи назад напред веднъж, после пак назад и на захождането напред такава десница му нанесе, че не знам как е възможно човек да оцелее, Кубрат наистина носи доста на бой :clap:

Като цяло проблема на играчите срещу братята е че те са адски бързи, а ударите им са опустошителни.. след няколко удара повече се стъписват от силата и решават да играят в защита.
За тоя стил на игра се изисква и правилните размери и просто братята ги имат.. Да паднеш от най-добрият в спорта няма нищо срамно, срамно е другото, бай ганьовското което го показахме. Аз още и в другата тема казах, въпреки че украйнците си спретнаха война и т.н, са доста по-културни от нас и това се видя и от публиката им.. бе срамна работа, освиркване на чужд химн и когато поздравяват Кубрат за добрата игра, дори Виталии отиде да го прегърне :shock: Нашите освиркват, какво освиркват? Нищо чудно че държавата ни е на тоя хал. И не виждам нищо лошо тия неща да се коментират, хората трябва да се осъзнаят, щото ни се смеят и после ни рисуват с кенефи по стените.

И да журналиста беше под всяка критика, беше се вкарал в ебати филма или гледаше някъв друг мач..
Последна промяна acer на 16 Ное 2014, 13:24, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 16 Ное 2014, 13:23

сега най важното е Кубрата да се възстанови без последици от "мача". Щом е в болница предполагам нещата са сериозни...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата