Кличко-Пулев FINISH
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Кличко-Пулев FINISH
След края на мача, когато Кличко се приближи към ъгъла на българите, имаше един, който му махаше нещо с пръста говорейки нещо, чудно ми е какво ли е искал.
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
това май беше Тервел Пулев
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
А аз това , което видях снощи бе че Кубрат изобщо ама изобщо си нямаше на идея срещу какво се изправя.
Изненадах се от слабото представяне наистина.След толкова приказки и натрапване на това , как излиза и го пребива ..... нищо общо с истината!
Кубрат се представи доста по-зле от някои от "подбраните" опоненти на Кличко.Очаквахме кобрата да не се бие като "подбран" опонент, но уви
Наистина , на идея си нямаше срещу кого излиза!Не показа нищо с което да затрудни поне малко шампиона.
Другото което ме ядосва са българските медии
"достойно представяне" , "падна достойно" , "би се мъжки" и още една камара!
Как се би достойно - удари в тила , в бъбреците , 3 нокдауна в 3 рудна , нокаут в 5-ти рунд
, никакво противопоставяне - за какво говорим?
Докато другите медии излизат със заглавия - "Брутален нокаут" , "лесна защита" , то през нашите очи все едно за мааалко да имаме шампион
Аз лично чаках мача дълго време,стисках палци за кобрата , обаче очаквах повече от него , поне да си покрие част от приказките изговорени преди мача!
И след снощи , не стана ясно кой точно си подбира противниците.Явно досегашните на кобрата са биле от толкова ниска класа , че в един момент , Кличко изглежда като ..... извънземен!
Желая му късмет,успехи ,повече тренировки и по-малко приказки!
Изненадах се от слабото представяне наистина.След толкова приказки и натрапване на това , как излиза и го пребива ..... нищо общо с истината!
Кубрат се представи доста по-зле от някои от "подбраните" опоненти на Кличко.Очаквахме кобрата да не се бие като "подбран" опонент, но уви

Наистина , на идея си нямаше срещу кого излиза!Не показа нищо с което да затрудни поне малко шампиона.
Другото което ме ядосва са българските медии

Как се би достойно - удари в тила , в бъбреците , 3 нокдауна в 3 рудна , нокаут в 5-ти рунд

Докато другите медии излизат със заглавия - "Брутален нокаут" , "лесна защита" , то през нашите очи все едно за мааалко да имаме шампион

Аз лично чаках мача дълго време,стисках палци за кобрата , обаче очаквах повече от него , поне да си покрие част от приказките изговорени преди мача!
И след снощи , не стана ясно кой точно си подбира противниците.Явно досегашните на кобрата са биле от толкова ниска класа , че в един момент , Кличко изглежда като ..... извънземен!
Желая му късмет,успехи ,повече тренировки и по-малко приказки!

- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Никога не съм гледал ,,мъжкият,,спорт бокс за това и не съм писал тук,съжалявам снощи че отделих време за това 

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
Исках да попитам след като предимството на Кличко е дължината, не е ли нормално да се вклиниш в него на близък бой и с много движение. Въпроса ми е каква е правилната стратегия - препдолагам има хора и които са гледали загубите на Кличко и разбират от бокс?
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Ами той се стремеше да седи близо до него, но наистина гарда му беше много зле. Доста отворен. Имаше и добри удари към Кличко, за съжаление в най-неточния момент се откри и получи нокаут. Силно се надявах нашето момче да успее, но уви... Важното за мен е, че опита!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
vlad0 написа:Исках да попитам след като предимството на Кличко е дължината, не е ли нормално да се вклиниш в него на близък бой и с много движение. Въпроса ми е каква е правилната стратегия - препдолагам има хора и които са гледали загубите на Кличко и разбират от бокс?
Пулев си имаше правилна стратегия,но не му достигна опит и психика за изпълнението и!
Срещу Кличко да се надяваш на надиграване и победа по точки си е обричане на загуба.Играта му беше да го накара да се бие и с повечко късмет да го нокаутира,но уви.На няколко момента имаше проблясъци,но опита си каза думата.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Аз от бокс не разбирам... обаче каква беше логиката в толкова открития гард и едва ли не играта на директен нок-аут още от 1ви рунд? В смисъл, че нашия не е можел да изкара 7-8 рунда равностойно и е искал бързо да завърши мача ?!
Наистина не разбирам, аз мислех, че Кубрат доста дефанзинвно ще излезе... ще поема удари и ще чака 1-2 шанса за нок-аут... явно не разбирам.
Наистина не разбирам, аз мислех, че Кубрат доста дефанзинвно ще излезе... ще поема удари и ще чака 1-2 шанса за нок-аут... явно не разбирам.
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
след като изгледах мача,и с огорчение приех загубата,изгледах още 7 мача на кличко.Е ако го бях направил вчера през деня,нямаше и да чакам мача.просто това е машина,нещо брутално силно.много сила и енергия в този мъж.не мога да кажа нищо лошо за Кобрата,напротив.ПОЗДРАВЛЕНИЯ за неговия път,но нивото му е още недостатъчно за такъв противник.изгледайте няколко мача на кличко и ще разберете за какво говоря.той се изпоти повече до като излизаше на ринга,от колкото на мача.жалко ,но факт.едва ли ще запомни този мач,ако да-с какво-бърз нокдаун,и бърз нокаут.
Кобрата мечтаеше за мач с кличко и го получи.браво.следвайте мечтите си........
Кобрата мечтаеше за мач с кличко и го получи.браво.следвайте мечтите си........
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Vanqu1sh написа:Не мога да разбера безполезни паляци като е34 и Демирев кво правят още в тоя форум. Няма ли някой модератор да ни отърве от безкрайната им простотия вече![]()
ogata написа:Който го плюе, да си е*е майката.:
Който не може да си държи нервите, да не влиза във форума!
Последна промяна Демирев на 16 Ное 2014, 14:38, променена общо 1 път
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
host написа:Аз от бокс не разбирам... обаче каква беше логиката в толкова открития гард и едва ли не играта на директен нок-аут още от 1ви рунд? В смисъл, че нашия не е можел да изкара 7-8 рунда равностойно и е искал бързо да завърши мача ?!
И аз точно на това се надявах

Айде някой по-запознат да се изкаже това дали е нарушение или има право на такова избутване, че ми е интересно (не съм запознат много с правилата на бокса)
https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... =2&theater
..Bayerische Motoren Werke..

M-coupe написа:host написа:Аз от бокс не разбирам... обаче каква беше логиката в толкова открития гард и едва ли не играта на директен нок-аут още от 1ви рунд? В смисъл, че нашия не е можел да изкара 7-8 рунда равностойно и е искал бързо да завърши мача ?!
И аз точно на това се надявахама уви. Пулев тръгна направо да го нокаутира в 1вия рунд
![]()
Айде някой по-запознат да се изкаже това дали е нарушение или има право на такова избутване, че ми е интересно (не съм запознат много с правилата на бокса)
https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... =2&theater
Има разбира се, освобождава се от клинча.
На мен не ми приличаше много на клинч, но не споря. Най-вероятно разбираш повече от мене 

..Bayerische Motoren Werke..

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Не разбирам от бокс, но Пулев яко подцени Кличко, плямпа много, игра слабо и беше размазан, и пратен в болница...

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

M-coupe написа:На мен не ми приличаше много на клинч, но не споря. Най-вероятно разбираш повече от мене
Не казвам, че е бил точно в този момент от клипа в клинч, а че по принцип за това се използва бутането, не се изразих правилно.