Кличко-Пулев FINISH

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Кличко-Пулев FINISH

Мнение от Витанов » 16 Ное 2014, 23:38

тежък боксьор без абсолютно никаква техника и скорост, изобщо голям му беше късмета и срещу Тайсън
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Ное 2014, 23:54

Club BMW написа: Какво очакваш от Кобрата да се свие в някой ъгъл и да чака мача! Ми ако той сам не си вярва къде е тръгнал тогава, естествено че ще си вярва.

Постави се на негово място и ми кажи честно, че няма право за това което казва и се сърди.

Виж всеки си носи главата в ръцете и IQ-то на главата, аз не съм спортист, но ако бях щях да кажа по-добрия да победи и да се скрия някъде в странджа.. докато не изляза от там киборг :lol: Просто си има хора на действията и хора които на приказки и небостъргачи строят.

Ако мнението на бившият световен шампион не ви е достатъчно, ето ви мнението на настоящият:
Кличко "Такъв простак, като Пулев, досега не съм имал за съперник" http://sportline.bg/sport/other/Klichko ... 60641.html
Дам, хубаво ни прославя, страната на хубавите и културни хора, които в свободното си време освиркват чужди химнове :) всеки с разбиранията си, само не ни ги натрапвайте.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 16 Ное 2014, 23:58

enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 17 Ное 2014, 0:08

Айде стига толкова хейт. :wave:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата