Държавна лотария - пълен фалш
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Mad Max.
- Потребител
-
- Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
- Мечтае да кара: Alpine White E90 335i
Re: Държавна лотария - пълен фалш
И аз много често печеля по 2 или 4лв. Мисля че поне половината от билетите които съм взел печелят такива малки суми. Аз не се взимам често де, ако остане ресто най-вече. До късмет е всичко.

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
top написа:Тая лотария няма нищо общо с държавната, не случайно фирмата която я организира е избрала името национална - повечето хора бъркат държавна и национална и се доверяват, мислейки че държавата я прави.
Това

А и начинът да се изкарват пари от хазарт е ако го организираш.
В тая връзка и два лева няма да им дам.
Иначе няма лъжа, няма измама - раздават печалби.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
To не е фалш... те хората са казали - Х награди по ХХХ ХХХ лева... ХХ награди по ХХ ХХХ лева... само че колко са общо билетите като тираж...
никой не го интересува... а това реално е най-важното...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
KoolyO написа:А и начинът да се изкарват пари от хазарт е ако го организираш.
не баш

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Бе не знам ама една позната спечели апартамент в София от схемата на Иво Андонов
Аз по едно време се бях зарибил и за 2 дена хвърлих над 150 лева за тея билети. Интересното е, че си ги избих и бях с 10 или 20 лева горница..но според мен билетите с наистина хубави печалби са отредени или за големите градове или към 80% за техни хора и другите 20% на случаен принцип, както и стана..Въпросната си взема за втори път билет и цъкна апартаментчето
Най-много съм спечелвал 30 лева от тея лотарийни билетчета..
Какво ви е мнението за тотото ? 5/35 или 6/49 ?

Аз по едно време се бях зарибил и за 2 дена хвърлих над 150 лева за тея билети. Интересното е, че си ги избих и бях с 10 или 20 лева горница..но според мен билетите с наистина хубави печалби са отредени или за големите градове или към 80% за техни хора и другите 20% на случаен принцип, както и стана..Въпросната си взема за втори път билет и цъкна апартаментчето

Най-много съм спечелвал 30 лева от тея лотарийни билетчета..
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
doomy525 написа:Какво ви е мнението за тотото ? 5/35 или 6/49 ?
скука...
най-добре покер или рулетка... може и блек джек (само да не те хванат, че броиш карти, че голям бой)
You said: "Time will change!" What if it changes you?
doomy525 написа:
Най-добре 6/42, там се падат едни и същи числа 2 тиража поред

Не Мы такие, Жизнь такая
Аз печеля пари от абсолютно всеки тираж на тотото и от всеки билет на лотарията - просто нито пускам фишове, нито купувам билети. Чиста печалба и никакви излъгани надежди. 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Далаверата от такива "лотарии" е следната.
Когато се появи нова такава игра ,ама с доста вкарани пари в реклама и показвания тук там,далавера има само първите дни на самата игра.
Примерно сега излиза някаква нова игра ,конкуренция да кажем на тази дето се върти по телевизията и хората наливат здраво пари да я промотират.
За да се зарибят хората,първите билети пуснати в обръщение са печеливши,за да могат да наберат хора ,да ги показват по телевизията и другите да си помислят че има огромна далавера.
После с течение на времето печелившите билети се разреждат и става постна работа,но истината е първите дни на лотарията.
Когато се появи нова такава игра ,ама с доста вкарани пари в реклама и показвания тук там,далавера има само първите дни на самата игра.
Примерно сега излиза някаква нова игра ,конкуренция да кажем на тази дето се върти по телевизията и хората наливат здраво пари да я промотират.
За да се зарибят хората,първите билети пуснати в обръщение са печеливши,за да могат да наберат хора ,да ги показват по телевизията и другите да си помислят че има огромна далавера.
После с течение на времето печелившите билети се разреждат и става постна работа,но истината е първите дни на лотарията.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Аз се чудя как има хора, които се палят по разни игри и наливат пари, та накрая чак се сърдят, че не били спечелили.... 

stefanoff написа:doomy525 написа:
нещо не ми се вярва..

enjoy life and drink cold beer

doomy525 написа:stefanoff написа:doomy525 написа:
нещо не ми се вярва..
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=229436
После тонове статии изписаха с разни статиски и професори по теория на вероятностите, как пък може и случайно да е станало така - ама е много по-вероятно просто да са забравили да сменят нагласявката от миналия тираж, все пак говори за държавни служители, а пък тях си ги мързи та 2 не виждат

Не Мы такие, Жизнь такая
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Аз съм пълен камък откъм всякакви хазартни игри. Купувал съм от тия и разбира се печеля
Един цял ден седях в Еврофутбол и цъках Еврошанс. Се курец, накрая викам нема да играя повече, влезе един пич, на случаен избор и удари 1600лв.
Та както каза Е.Димитров, зарибяват в началото и после намаляват печелившите бройки

Един цял ден седях в Еврофутбол и цъках Еврошанс. Се курец, накрая викам нема да играя повече, влезе един пич, на случаен избор и удари 1600лв.

Та както каза Е.Димитров, зарибяват в началото и после намаляват печелившите бройки
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Вероятност да познаем 6 числа в лотарията 6 от 49 = (1/49)x(2/48)x(3/47)x(4/46)x(5/45)x(6/44) = 1: 13 983 816
Когато вземем за пример тото 6 от 49 се получава следното: броят на всички числа Y=49, a възможните комбинации са за X=6. Следователно броят на възможните комбинации е = 49x48x47x46x45x44 (последните шест числа от 1 до 49)/1x2x3x4x5x6 (първите шест числа от 1 до 49) = 13 983 816
Това излиза в Google като напишеш "шансът да спечелиш от тотото".
Когато вземем за пример тото 6 от 49 се получава следното: броят на всички числа Y=49, a възможните комбинации са за X=6. Следователно броят на възможните комбинации е = 49x48x47x46x45x44 (последните шест числа от 1 до 49)/1x2x3x4x5x6 (първите шест числа от 1 до 49) = 13 983 816
Това излиза в Google като напишеш "шансът да спечелиш от тотото".

Селото се оказа точно във града
- Mad Max.
- Потребител
-
- Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
- Мечтае да кара: Alpine White E90 335i
То за туй хората трябва да играят 5х35 защото шанса да уцелиш е МНОГО по голям, ама акъл...

43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3