R1 vs CBR vs ZX9R???
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
R1 vs CBR vs ZX9R???
Към колегите мотористи!Насочил съм се към въпросните модели,а по точно към Р1 до 2001-ва,ЦБР 919/929 и ЗХ9Р след 98-ма(това ми е в бюджета).Събирам преки впечатления от въпросните,като типични болежки,разход на гориво и т.н.
Re: R1 vs CBR vs ZX9R???
погледни и 954 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Твърдо с 2 ръце за 929 но все пак зависи за какво ще го ползваш , ако мислиш да го трошиш вземай 919 не случайно 919 е един от най - ползваните модели за стънт.
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Кажи верно, че питаш за разход на такъв мотор?
Но иначе на така зададен въпрос: 919, освен ако не си предвидил и пари за обслужване (мин. 500лв според състоянието на мотора при покупката).
Иначе както и колегите по-горе ти казаха 929-ката е екстра.

Но иначе на така зададен въпрос: 919, освен ако не си предвидил и пари за обслужване (мин. 500лв според състоянието на мотора при покупката).
Иначе както и колегите по-горе ти казаха 929-ката е екстра.
Мога да ти дам преки впечатления относно 929-ката , ами какво да кажа идеалния мотор за мен лек, мощен, удобен. Не случайно казвам удобен понеже имам и друг мотор ЦБР Ф2(който ми става излишен и продавам заради 29-ката
) който се води спорт-турист демек преди всичко трябва да е удобен за път .Е да ама не 29-ката ми е в пъти по удобна , минаване на 200-300км. не се усещат и не искаш да слезнеш от него
Дразни ме само това че километража не е аналогов като на 19-ката.
Ето това е моята машина наскоро се сдобих с нея и не мога да и се нарадвам
и като споменах 919 е това ми е фаворита за мотор просто визията му ме побърква, ето за това говоря
Модела е 1998-1999 и ако мислиш да си купуваш карбураторен мотор(понеже и ямахата и кавата който си посочил са карбуратори , за разлика от 929-ката която е инжекцион ) е това е моторя , имай предвид че читав екземпляр струва колкото 954-ка(която те предупреждавам изобщо да не поглеждаш )
П.П Не си споменал колко ти е бюджета ??

Дразни ме само това че километража не е аналогов като на 19-ката.
Ето това е моята машина наскоро се сдобих с нея и не мога да и се нарадвам

и като споменах 919 е това ми е фаворита за мотор просто визията му ме побърква, ето за това говоря
Модела е 1998-1999 и ако мислиш да си купуваш карбураторен мотор(понеже и ямахата и кавата който си посочил са карбуратори , за разлика от 929-ката която е инжекцион ) е това е моторя , имай предвид че читав екземпляр струва колкото 954-ка(която те предупреждавам изобщо да не поглеждаш )
П.П Не си споменал колко ти е бюджета ??
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
Айде честита ми 929-ка.Наистина е доста по-удобен от досегашната моторетка,която разкарвах-Р1 01-ва.Мотора го взех от едно село,седеше си с един пръст прах под сайвана и запали от ряз,въпреки че не беше пален от 2012год.Иначе разхода ме интересува,защото мотора ми е всекидневно превозно средство.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Аз съм за кавата, въпреки че при моторите на тия години взимаш това което е най-здраво не това което най те кефи.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Харчи, като негазифицирана, 328-ва Е-36-ца извънградско

Ubi dubium, ibi libertas
МИТАКА1654 написа:Айде честита ми 929-ка.Наистина е доста по-удобен от досегашната моторетка,която разкарвах-Р1 01-ва.Мотора го взех от едно село,седеше си с един пръст прах под сайвана и запали от ряз,въпреки че не беше пален от 2012год.Иначе разхода ме интересува,защото мотора ми е всекидневно превозно средство.
На магистралата с скорост от 180 до 250 км/ч. като средната около 200км/ч. за 160 км. изминат пробег ми даде 7.3 , иначе с нормално каране му дават Average Consumption 5.5 l/100 km / 18.2 km/l / 42.8 mpg което според мен отговаря на истината

П.П Дай да я видим снимки нещо ау ? пари ако не е тайна и така .
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
Взех го за 2000лв.Има си забележки,но технически е ок.Регистриран е,от Англия,каран е малко тук и момчето пак е заминал.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако технически е ОК направо си го откраднал за тия пари

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
12 мнения
• Страница 1 от 1