Отваряне на обменно бюро
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Отваряне на обменно бюро
Здравейте, искам да попитам дали някой е наясно с хилядите документи необходими за регистрация на обменно бюро. В сайта на НАП има информация, но ми се струва непълна. Също така ме интересува въпроса с парите, които трябяа да св декларират при отяаряне на такова бюро - има ли някакъв минимум или максимум?
Благодря предварително
Благодря предварително
Re: Отваряне на обменно бюро
Don_Diego написа:Здравейте, искам да попитам дали някой е наясно с хилядите документи необходими за регистрация на обменно бюро. В сайта на НАП има информация, но ми се струва непълна. Също така ме интересува въпроса с парите, които трябяа да св декларират при отяаряне на такова бюро - има ли някакъв минимум или максимум?
Благодря предварително
Най-добре е да попиташ опитен адвокат.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Изискванията са доста като почне от здължителен договор с инкасо фирма и охраната през квалификацията на персонала и стигнеш до една стая документи и разрешителни...
Помисли с какви конкуренти ще се бориш, и има ли как да си подсигуриш договори с фирми за да оперират само с теб при работа с валута.
Помисли с какви конкуренти ще се бориш, и има ли как да си подсигуриш договори с фирми за да оперират само с теб при работа с валута.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Конкуренцията и клиентите са ясни и са премислени, благодаря за подсещането.
Интересува ме нормативната рамка за дейност на такъв бизнес и най-вече финикийските знаци и арокове за получаване на лиценз и регистрация
Интересува ме нормативната рамка за дейност на такъв бизнес и най-вече финикийските знаци и арокове за получаване на лиценз и регистрация
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Добре де аз винаги съм се чудел в какво всъщност е далаверата на едно чейндж бюро.....ако не слага измамните курсове разбира се 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
E34 написа:винаги съм се чудел в какво всъщност е далаверата на едно чейндж бюро
http://currencycenter.eu/
Тези са ми стари приятели и никога и никого не са измамили. Курсовете са точно тези. Непрекъснато има опашка и повечето клиенти са постоянни. Обаче никога не съм посмявал да ги питам къде им е далаверата. Въпрос на възпитание и възгледи.
Моля да не се тълкува, като реклама на въпросното чейнджбюро!!!!

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Фидел Кастро написа:E34 написа:винаги съм се чудел в какво всъщност е далаверата на едно чейндж бюро
http://currencycenter.eu/
Тези са ми стари приятели и никога и никого не са измамили. Курсовете са точно тези. Непрекъснато има опашка и повечето клиенти са постоянни. Обаче никога не съм посмявал да ги питам къде им е далаверата. Въпрос на възпитание и възгледи.
Моля да не се тълкува, като реклама на въпросното чейнджбюро!!!!
Далаверата естествено е в количеството сделки, а не в голямата разлика между купува и продава, която между другото е ограничена по закон.

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Печалбата е явно от разликата в купува продава, но тя пък е толкова нищожна....незнам нещо дали не продават от своя страна на БНБ и оттам някаква разлика
Но 100% има някаква друга врътка!

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
8 мнения
• Страница 1 от 1