Отваряне на обменно бюро

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Отваряне на обменно бюро

Мнение от Don_Diego » 18 Ное 2014, 22:38

Здравейте, искам да попитам дали някой е наясно с хилядите документи необходими за регистрация на обменно бюро. В сайта на НАП има информация, но ми се струва непълна. Също така ме интересува въпроса с парите, които трябяа да св декларират при отяаряне на такова бюро - има ли някакъв минимум или максимум?

Благодря предварително
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Отваряне на обменно бюро

Мнение от AgeraR » 19 Ное 2014, 1:47

Don_Diego написа:Здравейте, искам да попитам дали някой е наясно с хилядите документи необходими за регистрация на обменно бюро. В сайта на НАП има информация, но ми се струва непълна. Също така ме интересува въпроса с парите, които трябяа да св декларират при отяаряне на такова бюро - има ли някакъв минимум или максимум?

Благодря предварително

Най-добре е да попиташ опитен адвокат.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 20 Ное 2014, 12:20

Изискванията са доста като почне от здължителен договор с инкасо фирма и охраната през квалификацията на персонала и стигнеш до една стая документи и разрешителни...

Помисли с какви конкуренти ще се бориш, и има ли как да си подсигуриш договори с фирми за да оперират само с теб при работа с валута.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 20 Ное 2014, 12:46

Конкуренцията и клиентите са ясни и са премислени, благодаря за подсещането.
Интересува ме нормативната рамка за дейност на такъв бизнес и най-вече финикийските знаци и арокове за получаване на лиценз и регистрация
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 21 Ное 2014, 23:38

Добре де аз винаги съм се чудел в какво всъщност е далаверата на едно чейндж бюро.....ако не слага измамните курсове разбира се :dunno:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 23 Ное 2014, 19:08

E34 написа:винаги съм се чудел в какво всъщност е далаверата на едно чейндж бюро

http://currencycenter.eu/

Тези са ми стари приятели и никога и никого не са измамили. Курсовете са точно тези. Непрекъснато има опашка и повечето клиенти са постоянни. Обаче никога не съм посмявал да ги питам къде им е далаверата. Въпрос на възпитание и възгледи.
Моля да не се тълкува, като реклама на въпросното чейнджбюро!!!! :bchug:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 23 Ное 2014, 21:27

Фидел Кастро написа:
E34 написа:винаги съм се чудел в какво всъщност е далаверата на едно чейндж бюро

http://currencycenter.eu/

Тези са ми стари приятели и никога и никого не са измамили. Курсовете са точно тези. Непрекъснато има опашка и повечето клиенти са постоянни. Обаче никога не съм посмявал да ги питам къде им е далаверата. Въпрос на възпитание и възгледи.
Моля да не се тълкува, като реклама на въпросното чейнджбюро!!!! :bchug:

Далаверата естествено е в количеството сделки, а не в голямата разлика между купува и продава, която между другото е ограничена по закон. :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 23 Ное 2014, 22:40

Печалбата е явно от разликата в купува продава, но тя пък е толкова нищожна....незнам нещо дали не продават от своя страна на БНБ и оттам някаква разлика :dunno: Но 100% има някаква друга врътка!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Назад към Извън Темата