Гараж или паркинг?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Аз си бях изказал мнението,че съм за гараж,но сега ще се обоснова с ще по силни аргументи.
Та така един познат продава на негов познат една А8-ца със всички екстри за модела,гледана кола,съответно новия собственик,ч държал на платен паркинг в надежда.Една сътрин отива и какво да види:
Колата му разколачена,липсват фарове решетки халогени,абе целия ксенон,компютъра на колата ,и много други за които е трябвало доста време за да се разколачи...
Ебати биклуците крадливи
Момчето се е радвало на колата едва няколко дни преди да стане това
Та така един познат продава на негов познат една А8-ца със всички екстри за модела,гледана кола,съответно новия собственик,ч държал на платен паркинг в надежда.Една сътрин отива и какво да види:
Колата му разколачена,липсват фарове решетки халогени,абе целия ксенон,компютъра на колата ,и много други за които е трябвало доста време за да се разколачи...
Ебати биклуците крадливи

Момчето се е радвало на колата едва няколко дни преди да стане това

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
амии то от връщането на базата данни е излязла нагоре темата
въпроса беше дали не обичат да крадат от коли в гаражи, въпреки каското, защото влязат ли веднъж вътре нито ги виждат нито ги чуват...
плюс цената нали - а като разсотяние ми е еднакво - 2-300 метра (за съжаление)
но вече го взех от началото на месеца, и съм доволен първо заради атмосферните условия, второ я мих преди седмица и още седи чиста. А на паркинга сутрин както е с роса/влага отвън, като тръгнат по чакъла 20 коли и за 2 дена е тотално кочина колата. А пък и кефи гаража, нищо че няма парно (ма има тръбите, само трябва радиатора... ако нещо се навие собственика)
още един недостатък на подземния гараж - зимата ако се заледи нагоре и нема излизане, та май ще вкарам в гаража една торба сол за улици
а пък и е тесничко изхода, с редени камъни отстрани, лесно се одира (плътно спрюяна колата, едва се излиза от нея - толкова тясно). Иначе в гаража плътно спряна се отваря вратата на първата степен + 4 пръста има още, т.е. нормално спиране си е ок.
та вече съм гаражен и се кефя, а темата поостаря
а и нещо се разписах...

въпроса беше дали не обичат да крадат от коли в гаражи, въпреки каското, защото влязат ли веднъж вътре нито ги виждат нито ги чуват...
плюс цената нали - а като разсотяние ми е еднакво - 2-300 метра (за съжаление)
но вече го взех от началото на месеца, и съм доволен първо заради атмосферните условия, второ я мих преди седмица и още седи чиста. А на паркинга сутрин както е с роса/влага отвън, като тръгнат по чакъла 20 коли и за 2 дена е тотално кочина колата. А пък и кефи гаража, нищо че няма парно (ма има тръбите, само трябва радиатора... ако нещо се навие собственика)
още един недостатък на подземния гараж - зимата ако се заледи нагоре и нема излизане, та май ще вкарам в гаража една торба сол за улици

та вече съм гаражен и се кефя, а темата поостаря

а и нещо се разписах...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Баце това ,че са ме досърбяли пръстите да постна едно мнение,не означава,че не съм разбрал за аварията 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
не бе нищо конкретно, аз само да си кажа за другите които не са прочели че го взех гаража и не е въпрос вече
щото и това замина като инфо с аварията.. то и анкетата беше от сорта 68:7 за гаража 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2