Мтел...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мтел...

Мнение от MOGY » 25 Ное 2014, 15:08

Значи последно време съм потресен от този оператор.Брат ми си вади карта с двугодишен договор плаща една такса като депозит на третия ден се спира картата,пита на оператор какво става казва му се да внесе 50лв. депозит защото има "ризков трафик" той има потребление 0.2лв.! При поредния разговор с оператор и искане на разяснение за този "рискив трафик" и искане на връзка със супероператор се заявявале само внесете 50лв. тва е господине...и накрая операторката затвори...
На друг познат му отказаха да издадът карта защото бил много малък...на 18г. и един месец е момчето...
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Re: Мтел...

Мнение от DiMIcha84 » 25 Ное 2014, 15:45

Аз се чудя защо продължавате да се измъчвате с ментелите, откакто станаха ония гафове със забавянето на фактурите и си платих като пич две сметки два пъти ме изгубиха като клиент, и сега съм мега доволен.
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 25 Ное 2014, 15:47

Грабул пък да не са цвете.
Не си бях плащал, че бях в чужбина и ми прекратили договорите и сега, за да продължа да съм им абонат ми искат неустойка в размер на всички дължими суми и преподписване на договорите.
Някой друг път.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nsfw » 25 Ное 2014, 16:25

Всички са един дол дренки. Аз лятото подписах 2 карти за по 2г. при свиваком. Казаха ми ще трябва да внесете по 15лв. за карта, като депозит и след първата платена фактура ще ви ги приспадаме от месечните сметки. Е, да, ама кОра ми янко. Не ми ги върнаха. Скандали, жалби едно друго те тези пари не били връщаеми. Били за някакви 30мин. към всички първия непълен месец. Само дето това нито в договора го пише, нито келеша-консултант ми го каза. Точно обратното - в договора си пише черно на бяло, че тези по 15лв. са връщаеми и следва да се приспадат от месечната такса след първата платена фактура. Пак никой не вдява. Писах и се оплаквах на когото мога - КЗП, КРС, даже и омбудсмана. КЗП са им писали 1 път, не направиха нищо, хората втори път им писали директно до управителя ли там директора ли какъвто се води идиота на целия свиваком. Пак няма никаква реакция. :banghead: :banghead: :ranting: :ranting: Тва само в България може да се случи. Да не се изпълни нещо, написано по договор и да не се изпълни директно разпореждане от друга институция.

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 25 Ное 2014, 17:14

Не можеше да се праща СМС от картата,на оператор ми казаха да внеса 50лв. депозит или да изчакам три фактури за да е активна услугата....хахах 2014г. не може да изпратиш СМС...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 25 Ное 2014, 17:34

минавайте на боб(фасул) нема договор нема нищо утре им хвърляш картата и дим да те няма!
за 15 кинта имам 500 мин към всички 500 мин към домашен и 500 смс
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Ное 2014, 17:37

И 5000мб интернет, нали :mhihi:

Моята философия е да подписвам за максимално кратък период... и след това да си стои безсрочен. Аз лично не съм патил от нито един оператор... но от познати май най-зле са Мтел, след това Глобул (теленор) и чак накрая Виваком (никой лично не познавам, само съм чувал :lol: ).
Последна промяна TNT на 25 Ное 2014, 17:39, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 / e46

Мнение от cocosas » 25 Ное 2014, 17:38

Аз съм на Мтел от много години. Преди ползвах карта на Глобул и изкочи оферта за нова карта + телефон и се възползвах от нея, но ми оставаха 2 месеца до изтичане на стария договор. Заплатих си двата месеца накуп и направо подписах прекратяване на договора ( Договора ми беше на 25лв месечно ). Направо си пуснах новата карта и си купих избрания телефон, като новата карта също ми беше на старата тарифа от 25лв/месец. След 2 месеца ползване на новата карта и редовно плащане от моя страна ми престига фактура 50лв :dunno: и съответно отивам в Глобула и познаите... старата ми карта не е спряна а ми е подновен договора за една година :bang: Казват ми да платя сумата и следващия месец ще ми се преспаднат парите от новата фактура и ще оправят недоразумението... Идва следващия месец и пак фактура 50лв ... вече ми е ясно, че нищо не са направили по въпроса и оривам пак в офиса. Пиша вече жалба и т.н. обаждам се на оператор и нищо общо взето... един вид да си ги плащам двете карти успоредно .... Накрая им оставих картата и да са е..т в г..а :wave: След година ми пращат иск, че дължа общо 500лв ( за старата карта 11месеца х 25лв + новата карта 9месеца х 25лв ) Дори не са ми спрели телефоните след като виждат, че не се ползват и не се плащат .... И така вече 4-та година ми ги пращат по пощата тези бележки, а аз съответно им ги пращат в кофата :lol: :lol:

ПС : Боб са оферта, но не предлагат интересни телефони. За бабите ви са перфектни :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 25 Ное 2014, 17:49

super_mario написа:минавайте на боб(фасул) нема договор нема нищо утре им хвърляш картата и дим да те няма!
за 15 кинта имам 500 мин към всички 500 мин към домашен и 500 смс

имам и аз една такава карта, ама вече не я предлагат тая оферта ...
Явно се светнаха М-телци, че им идва доста вътрешно и сега май я има само с минутите, без СМС-и
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring 525d
Мечтае да кара: с четири ауспуха...
Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.

Мнение от didodi » 25 Ное 2014, 17:56

При Мтела ако не си бизнес клиент си е простотия , макар че сега направиха добри планове с виваком заради теленора , а те пак как се изложиха с новите им тарифи ....ако хванат някой нов клиент ще са само Орхан Мурад и Стиви Уондър :mhihi:
Иначе да при последната ни фактура има странни цифри , но като им се обадиш и почват да лижат веднага :censored: и да убеждават че ще с екорига при следващата , но да видииим :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 25 Ное 2014, 18:00

Globul стана Telenor, БТК стана Vivacom, a само от Мтел нищо не става :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 25 Ное 2014, 18:18

от операторите ни не става нищо с няколко думи...
просто са пълна помия
Изображение

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 25 Ное 2014, 18:32

И вивател са опасни имам три двугодишни договора преподписани и три телефона изплатени и не съм бил на евтини тарифи и исках да си добавя МБ има едни пакети и ми казаха че съм стар абонат и нестава тва е само за нови договори опция...Браво! Карат те да се чувстваш оценен лоялен клиент...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 25 Ное 2014, 18:36

MOGY написа:И вивател са опасни имам три двугодишни договора преподписани и три телефона изплатени и не съм бил на евтини тарифи и исках да си добавя МБ има едни пакети и ми казаха че съм стар абонат и нестава тва е само за нови договори опция...Браво! Карат те да се чувстваш оценен лоялен клиент...

То при всички оператори политиката е такава

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 25 Ное 2014, 18:48

Бях на Глобул и не бях доволен - много високи месечни такси, а получавах малко минути. В момента съм на Мтел, миналата година хванах коледните промоции и подписах за 2 години, 35лв, 600минути към всички оператори, 5 номера в Мтел неограничени разговори, 2250МВ интернет на месец и това е за целия период на договора. много съм доволен, роуминг тарифите също са ОК, в глобул уж пуснат роуминга пък никакъв шанс за комуникация когато съм извън страната, сега с мтел 5.90лв/ден без ддс и в страните от ЕС разполагам с 500МВ интернер на максимална скорост, неограничени минути и смс :yes:
Виваком не бях доволен - наскоро приключих една карта при тях. Сега мъча и последната останала в Глобул да спра ама не успявам да се свържа с центъра за ВИП клиенти за да си взема номера за отказване от услуга - пълен та*ак си правят с хората, отделно хората работещи по центровете им май ги събират от домове за умствено изостанали :kuku:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата