Мнение за добавка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение за добавка

Мнение от seimo » 26 Ное 2014, 15:10

Колеги дайте мнение за тази добавка на Bardahl http://www.prospeed.bg/bg/product/4288/0 . Разчука ми се един повдигач и адски ме дразни та се чудя какво да правя. Разбира се подмяната им е най-доброто ,но ремонта с работа ще е нещо от сорта на 700-800лв и засега се въздържам.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Re: Мнение за добавка

Мнение от Haddess » 26 Ное 2014, 15:12

На старата ми е36 сипвах добавка за повдигачи утихване имаше, но добавката беше на друга фирма.
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 26 Ное 2014, 16:04

seimo написа:Колеги дайте мнение за тази добавка на Bardahl http://www.prospeed.bg/bg/product/4288/0 . Разчука ми се един повдигач и адски ме дразни та се чудя какво да правя. Разбира се подмяната им е най-доброто ,но ремонта с работа ще е нещо от сорта на 700-800лв и засега се въздържам.

Добавката е хубава,ако чука повдигача ще се справи но ако е за смяна няма да има смисъл. Имам я и мога да ти я дам на по-добра цена ;)

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 26 Ное 2014, 20:58

В Баухаус има една добавка, много добра. Руска, опаковката и е една розова, а вътре шишенцето е доооста по-малко от опаковката и течността е като...аки. Двама приятели сипаха от нея пред мен и странични шумове изчезнаха :yes: Беше нещо от сорта на 30лв.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Назад към Извън Темата