Мтел...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Re: Мтел...

Мнение от masimo » 26 Ное 2014, 10:39

На Мтел (Мобилтел), бях почти 10год. Сега съм неформално пак при тях с БОБ, но поне шмекериите са по-малко и нямам договор. Иначе се опитват да ме цакат със всичко.

Искам само да спомена, че от 5-6год съм на Мегалан, СУПЕР добър интернет и невероятен съпорт. Мтел го съсипаха тотал за 1год и от идния месец се местя. Незнам как го постигнаха ...

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 26 Ное 2014, 10:52

masimo написа:На Мтел (Мобилтел), бях почти 10год. Сега съм неформално пак при тях с БОБ, но поне шмекериите са по-малко и нямам договор. Иначе се опитват да ме цакат със всичко.

Искам само да спомена, че от 5-6год съм на Мегалан, СУПЕР добър интернет и невероятен съпорт. Мтел го съсипаха тотал за 1год и от идния месец се местя. Незнам как го постигнаха ...

Така е, до каквото се докоснат Ментел му еб@ват мамата. И мен ме е яд за Мегалан. Ще видим, дано скоро някой излезе с LTE мрежа и да направи някаква реална конкуренция.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nsfw » 26 Ное 2014, 10:55

masimo написа:Искам само да спомена, че от 5-6год съм на Мегалан, СУПЕР добър интернет и невероятен съпорт. Мтел го съсипаха тотал за 1год и от идния месец се местя. Незнам как го постигнаха ...

Аз 2г. бях на безсрочен, после минах на срочен още 2г. и от миналия ноември все едно направо си смених доставчика. То не бяха прекъсвания по няколко часа, даже веднъж почти цял ден нямаше нет, то не бяха зверски лагвания. Звъня на пишман съпорта - събота и неделя нямали хора. Имали само един екип за цяла София :shock: :banghead:
От септември тази година минах на Нет1. Някаква прИмоция предплатен нет 45мбита за 60лв. за 6м. Да не се приема, като реклама, ама е много по-добре положението. Имаше няколко прекъсвания, но за не повече от 5мин. Скоростта в много случаи е по-висока от обявената, не като на мегалан да се промотира 50% по-висока скорост от 22:00 до 06:00, а всъщност едва да минава обявената. След 6-те месеца пак мисля да взема същия пакет предплатен нет, че се връзва много тънко :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 26 Ное 2014, 11:22

MOGY написа:
Don_Diego написа:Бях на Глобул и не бях доволен - много високи месечни такси, а получавах малко минути. В момента съм на Мтел, миналата година хванах коледните промоции и подписах за 2 години, 35лв, 600минути към всички оператори, 5 номера в Мтел неограничени разговори, 2250МВ интернет на месец и това е за целия период на договора. много съм доволен,:

Чесно да ти кажа незнам как си доволен...същия оператор ти предлага 10000МВ и неограничени минути към всички оператори за 35лв. при двугодишен договор

Да, видях я тази оферта, но това им е коледното предложение. Всяка година някой от операторите "избухва" с оферта и обира всички чудещи се при кой да си направят договор. Миналата година бяха мтел, тази са виваком. Роуминга на виваком също не ми хареса, мтел имат по-добри оферти за страните от ЕС :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 26 Ное 2014, 14:23

Аз пък бях чул, че от 2015г. отпада роуминга за страните от ЕС. Не знам до колко е вярно, ще видим :dunno:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 26 Ное 2014, 17:10

Мтел са най-големите измамници в цялата страна, сметки под 100-150 лв не падах, сега съм на глобул и не минавам 50 лв.. N-пъти съм по-доволен и от цените (че не надписват така брутално) и от услугите им.

Ето ви една графика дето показва що Мтел са 3-ти по печалба :mhihi:
За виваком нищо не мога да кажа, ама с бтк си имах големи проблеми и не бих пробвал за сега.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар

Мнение от Хаос » 26 Ное 2014, 18:13

хаха Дънди и Аурубис колко ли милиона са скрили, за да са толкова надолу в класацията...
а Лукойл въобще не присъстват?!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 26 Ное 2014, 18:50

Хаос написа:хаха Дънди и Аурубис колко ли милиона са скрили, за да са толкова надолу в класацията...
а Лукойл въобще не присъстват?!

Тя класацията е за печалба, не приходи. Те лукойла последнтие години приключват със загуби от по ~100млн, доколко е осчетоводяване, до колко реални е вече друг въпрос.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 26 Ное 2014, 19:58

Не знам кой доволен и кой не, но на който му се дават пари Мтел е неговият оператор. Винаги съм приказвал с едни и същи хора по горе-долу едно и също време, като най-много говоря с жената останалото е 3-4 разговора месечно за по не повече от 5 мин с някой друг и не знам как на мтел плащах по 140 лв за това удоволствие, а на виваком давам по 13-до 17 лв всеки месец. И на всичкото отгоре на мошениците всеки месец им нарастваше исканата сума, а на татко ми му бяха изпратили фактура за един месец на стойност 1118 лв при положение, че лимита му беше 120, той беше извън страната, а личния му телефон беше у нас, понеже му даваха служебен и викат ми то станала грешка много се извиняваме ама ще трябва да си платите :bang:
Изображение
ATR-42/72

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 26 Ное 2014, 20:27

Ментел са най-големите измамници!!!!!! С най-скапаните услуги :idea: :idea: :idea: :idea: Яко надписват сметките от години :idea: :banghead:
Всички около мене се отказаха от тях, останаха само балъците, или тия дето са по принуда на Ментел.....
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 26 Ное 2014, 22:16

Аз бях 2 години на мтел и то заради номера, който ми дадоха..под 100-120 лева сметки не падах. Преместих се на Глобул за 29 лева с 300 минути към др оператори, 5000 към глобул и 3ГБ нет на бърза скорост (а бавната му скорост е колкото бързата при мтел.. :kuku: аз не можах да повярвам каква разлика има и как съм търпял толкова време..) и цялото това удоволствие за 29.90 на месец по абонамент и +-10-12лева превишение, щото минутите към другите оператори не ми стигат. Пак е по добре от х2 сума за много по-калпавите услуги на мтел

Изображение

как няма да се изгуби като го е избрал :mhihi: :lol:
Последна промяна doomy525 на 27 Ное 2014, 0:24, променена общо 1 път
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Ное 2014, 23:04

Правилно ли разбрах как на Глобул интернета бил по-бърз :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Мнение от MonsteR » 26 Ное 2014, 23:07

Mtel са ми първия оператор и май май .. не можах да се разделя с тях.. за мен най - гига дърветата са глобул.... смешници... Въвели са правило да вкарваш левчета на примата всеки 3 месеца или я изключват... веднага я махнах от там.. сега е при виваком за 3 лв на година.... Обаче вижте сега каква е ситуацията при Мтел...

Изображение

Мисля да се бодна на този трансфер ХЛ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Ное 2014, 23:09

TNT написа:Правилно ли разбрах как на Глобул интернета бил по-бърз :mhihi:

Ко? НЕ! :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Мнение от MonsteR » 26 Ное 2014, 23:10

doomy525 написа:Аз бях 2 години на мтел и то заради номера, който ми дадоха..под 100-120 лева сметки не падах. Преместих се на Глобул за 20 лева с 300 минути към др оператори, 5000 към глобул и 3ГБ нет на бърза скорост (а бавната му скорост е колкото бързата при мтел.. :kuku: аз не можах да повярвам каква разлика има и как съм търпял толкова време..) и цялото това удоволствие за 29.90 на месец по абонамент и +-10-12лева превишение, щото минутите към другите оператори не ми стигат. Пак е по добре от х2 сума за много по-калпавите услуги на мтел

Думи... по голямо дърво от интернета на глобул не съм ял... аз от Мтел съм много доволен от интернета а виваком е средна хубост... тъй че по всичко личи.. че за всеки е различно.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата