Примигване на светлините

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Примигване на светлините

Мнение от Веселин|Василев » 28 Сеп 2014, 22:55

Здравейте колеги, от едно известно време ми примигват външните светлини, фарове, стопове, габарити. Вътре няма проблеми по таблото, зареждането го измерихме и показва 14.1-14.2. Колата е 525ТДС 97-та година.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Re: Примигване на светлините

Мнение от Nasko_ » 28 Сеп 2014, 23:16

Аз имам същия проблем на 46-цата, колега. Зареждането е както трябва. Примигването при мен е на неравни интервали, независимо от това, дали колата работи или не. Активирани са ми и тип "американски дневни светлини", като и мигачите примигват, заедно с фаровете. Всъщност не е точно примигване, а просто светлината намалява и се увеличава...
Последно ми казаха да пробвам с друг лайт-модул, защото евентуално той можел да прави този проблем.
Ще следя темата ти!
Успех!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 07 Окт 2014, 22:13

Веселин|Василев написа:Здравейте колеги, от едно известно време ми примигват външните светлини, фарове, стопове, габарити. Вътре няма проблеми по таблото, зареждането го измерихме и показва 14.1-14.2. Колата е 525ТДС 97-та година.

лайт модул.........

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 07 Окт 2014, 22:22

wladio написа:
Веселин|Василев написа:Здравейте колеги, от едно известно време ми примигват външните светлини, фарове, стопове, габарити. Вътре няма проблеми по таблото, зареждането го измерихме и показва 14.1-14.2. Колата е 525ТДС 97-та година.

лайт модул.........

:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 10 Окт 2014, 0:06

Да, след като смених лайт модула, спря да примигва. Обаче не знаех, че лайт модулите са 100 модела и не съм си купил, който трябва.

Всичко е едно към едно, но явно не е за би-ксенонова лупа, защото не ми превключва и ксенона на дълги, а просто светват и другите фарове. Та...да попитам, има ли възможност да се прекодира този модул за би-ксенон?! :)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 14 Окт 2014, 9:39

Nasko_ написа:Да, след като смених лайт модула, спря да примигва. Обаче не знаех, че лайт модулите са 100 модела и не съм си купил, който трябва.

Всичко е едно към едно, но явно не е за би-ксенонова лупа, защото не ми превключва и ксенона на дълги, а просто светват и другите фарове. Та...да попитам, има ли възможност да се прекодира този модул за би-ксенон?! :)

това може да се оправи с кодиране :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA M-Tech ///M-Pack

Мнение от ivailo0 » 31 Окт 2014, 17:33

Току що видях темата, аз написах нова за същия проблем. Утре чакам да ми дойде LCM-а и да го мятам да видим от него ли ще е .

П.С Забравил съм си кабелите, ако има някой колега от Варна и може да удари едно рамо с кабелите / за кодиране /. Програмите ми са инсталирани на лаптопа но забравих кабелчетата :D

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 03 Дек 2014, 10:29

При мен се оказва, че не е от LCM........ търсенето продължава!!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA M-Tech ///M-Pack

Мнение от ivailo0 » 03 Дек 2014, 13:53

LCM колега, 2 смених /втора ръка/ и на третия всичко е ок :D

Потребител
Аватар
Кара: e39 m57d25
Мечтае да кара: V7

Мнение от Saso_OS » 02 Яну 2015, 21:59

при мен премигват фаровете за мъгла, сложил съм ксенон. Не го прави постоянно, но като реши да премигва и няма оправяне, даже десния ксенон въобще не ми се включва. Направи ми впечатление преди седмица, че заработи идеално без никакво премигване, а едната крушка за задната светлина светеше като свещ. От два дни насам пак започна да премигва и няма оправяне и забелязах, че светлините на задна са добре. Може ли да има нещо общо или и аз съм за лайт модул. Колата е е39 м52б20 97-ма , фейс фарове с ксенон на късите, ксенон на фаровете за мъгла.

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 03 Яну 2015, 14:27

Смени я тази задна крушка и виж. Пробва ли без ксенон ами на оригиналните си крушки?
При мен леко утихнаха нещата с втория лцм, по нарядко мигат, но пак както казваш решат ли да мигат, мигат, но поне вече не гаснат напълно.

Потребител
Аватар
Кара: e39 m57d25
Мечтае да кара: V7

Мнение от Saso_OS » 03 Яну 2015, 19:07

Днес се загледах в едно стъкло пред мен и зад мен имаше кола...габаритите предни и задни също леко премигат но след около 2 мин спират даже може би и по-бързо. Те спират обаче долу на фаровете за мъгла, ксенона си знае неговата-премига левия а десния не пали. :kuku:

Назад към E39