Какво си купихте на Black Friday 28.11.2015 ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Какво си купихте на Black Friday 28.11.2015 ?

Мнение от Jordana » 30 Ное 2014, 23:10

Това го правят всички търговци дори и в големите битаци за което :no:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 02 Дек 2014, 1:24

А някой да чете, че E Mag си отнесоха и солидна глоба от КЗП за заблуда и подвеждане на клиентите точно с тази информация за уж намаления.. Проверката показала,че в друг магазин същата техника на уж нормална цена след отстъпката,която ти правят за плащане в кеш се получава крайна цена по- ниска от предлагания от E Mag. Кога най-после ще го разберете,че в България Всичко и лъжа и измама и специално за техника се купува само нова и неразопакована. В противен случай винаги ядеш дървото и нервите и пропиляното време след това няма кой да ти ги възстанови..
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 02 Дек 2014, 11:08

sineok_pi4_ написа:Кога най-после ще го разберете,че в България Всичко и лъжа и измама

И това го казва човек, който преди 1-2 години зарибяваше форума по SCI и се кълнеше, че е голяма далавера, едва ли не супер успешен собствен бизнес :mhihi:

Потребителско име:sineok_pi4_
Групи:
Кара:канго, Е30, Е34 на ГАЗ /Е39 дизел
Мечтае да кара:е60/F10

Явно F10-ките не са стигнали за всичките бизнИсмени :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 02 Дек 2014, 11:09

Изображение :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 02 Дек 2014, 22:42

bat kir4o написа:Банката е Пощенска.

не е !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 03 Дек 2014, 10:33

тоя мошеник sineok_pi4_ още ли акъл дава...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 03 Дек 2014, 11:17

frizzante написа:Аз си взех една флашка 32 гб хама и един черен изцяло керамичен нож с 15 см острие за мезето. Преди време им бях хвърлил око на тези артикули като тогава двете неща струваха точно 100 лв общо. Днес дадох 34 лв за тях. Доволен съм. И да - след като взех флашката и лепнаха печат "разпродаден", явно са много малко бройките. Ножа го има още.
send from the chereshata

Точно същата флашка си взех и аз, зеленичка. Още в понеделник ми я донесоха в офиса (бях дал служебния си адрес за доставка) и я платих 20 лева. Малко е бавничка - 32 ГБ музика ги записва час и 15 минути. Ще я слушам на Dension-а в колата, така че скоростта не ми е толкова важна. Като цяло - няма причина да бъда недоволен... :yes: :yes:
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 03 Дек 2014, 13:24

Borymeckata написа:
frizzante написа:Аз си взех една флашка 32 гб хама и един черен изцяло керамичен нож с 15 см острие за мезето. Преди време им бях хвърлил око на тези артикули като тогава двете неща струваха точно 100 лв общо. Днес дадох 34 лв за тях. Доволен съм. И да - след като взех флашката и лепнаха печат "разпродаден", явно са много малко бройките. Ножа го има още.
send from the chereshata

Точно същата флашка си взех и аз, зеленичка. Още в понеделник ми я донесоха в офиса (бях дал служебния си адрес за доставка) и я платих 20 лева. Малко е бавничка - 32 ГБ музика ги записва час и 15 минути. Ще я слушам на Dension-а в колата, така че скоростта не ми е толкова важна. Като цяло - няма причина да бъда недоволен... :yes: :yes:

И аз я получих вчера. Качих набързо някакви файлове - 15/16 мб/с трансфер държеше. Колкото толкова, все пак е 2.0. За това за което ще я ползвам и аз няма значение. 30 гб за 20 лв си е екстра. Щом ти е за колата и си я напълнил с музика едва ли всеки ден ще прехвърляш нещо. То 30 гб мп3 не е малко като времетраене. И ножа ми донесоха - мнооого реже, пази боже някой пръст да хване не ми се мисли. Дръжката също е супер, само мезета да има! Весели празници!

send from the chereshata
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 03 Дек 2014, 17:08

frizzante написа:И ножа ми донесоха - мнооого реже, пази боже някой пръст да хване не ми се мисли. Дръжката също е супер, само мезета да има!

Наистина много реже, забраних на жена ми да го пипа :mhihi:
Обаче очаквах да е по-широк...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 04 Дек 2014, 0:29

Аз още чакам табилета :paranoid:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 04 Дек 2014, 0:37

И аз чакам електронна книга... :conf:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 04 Дек 2014, 11:09

Мойта още не е предадена на куриерите :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 04 Дек 2014, 12:01

Преди малко получих смс, че ми носят външния хард диск... Като цяло не разбирам истерията с тоя петък. Освен, че пътувах до вкъщи час и 15 мин. и си скъсах нервите по улиците.
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 05 Дек 2014, 1:51

drago_pavlov написа:
sineok_pi4_ написа:Кога най-после ще го разберете,че в България Всичко и лъжа и измама

И това го казва човек, който преди 1-2 години зарибяваше форума по SCI и се кълнеше, че е голяма далавера, едва ли не супер успешен собствен бизнес :mhihi:

Потребителско име:sineok_pi4_
Групи:
Кара:канго, Е30, Е34 на ГАЗ /Е39 дизел
Мечтае да кара:е60/F10

Явно F10-ките не са стигнали за всичките бизнИсмени :mhihi:

Типичната черта за българина-да гледа другият до къде е стигнал. Ти колега защо гледаш в чуждите канчета? Гледай себе си, ти да си добре, ако имаш жена и дете или деца да са живи и здрави и да можеш да ги издържаш и да ги заведеш на почивка, а Sci остави на мен. Колкото до Ф10- ките, имам си други приоритети за в момента от един куп ламарина, а ти обещавам че когато специално си е получа ще ти изпратя снимка за да е видиш... Това време не е далече,само човек трябва да е упорит и да следва целите си :)))

И само да добавя още нещичко....всички вие когато станахте в 06.00 сутринта или там когато са отворили сайта за да чакате да си купите нещо,аз си спинках сладко, сладко :)))
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 06 Дек 2014, 19:14

Дойде вчера таблета. Изглежда добре, добре работи, всичко по книжките е на румънски :mhihi: . Малката се радва, качи си игрички (то за това и трябва). Доволен съм, пък до къде изкара. Като се скапе, нов и така.

П.П. Аз само да кажа, че направих поръчката като отидох в работата към 10:00 :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата