Лудогорец

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Re: Лудогорец

Мнение от Maverick_VS » 13 Дек 2014, 12:02

ineedmoney написа:И уважаеми, етикета "хейтър" пасва точно на вас. Ние сме "ловъри" щото си обичаме отборите. А вие сте хейтърите на принцита "......стига на вуте да му е зле". Жалка, жалка картинка сте тая порода българи. И в бизнеса сте такива и в живота. :cry:

Ох, колко си далече от истината :help: .

ineedmoney написа:А не да направиш равен на ливърпул, който не може да влезе в топ 10 в лигата или да биеш Базел щото играят с 10 човека и "като не знаеш кво да правиш топката, да вземеш да я избоцаш и тя вземе че влезе."

Това не било "хейтърство", така ли, "мистър ловър-ловър" :mhihi: . Глупостите и злобата на зазомазо по-назад в темата дори няма да си правя труда да ги цитирам, че с тях постът ми ще стане три страници - сигурно и той е "ловър", а не "хейтър" :mhihi:

Никой не отрича постиженията на цска и полуфиналите им, просто са се случили в съвсем различно време, и да се осланят феновете на тях към настоящия момент в злобата си срещу лудогорец е направо смешно. Никой не отрича и постижението на левски, като първият БГ отбор в ШЛ в настоящия формат на турнита, ама да ми говориш, че се били представили достойно - айде няма нужда :mhihi: .

Казах го и някъде преди - аз ще се радвам еднакво и Левски, и Цска, и Литекс, и Ботев, и Хасково дори, да направят такъв пробив в Европа, да играе така, да тормози Реал, да печели точки с късмет /щото някои, разбира се, веднага се опитаха да омаловажават и да включват късмета/, просто защото са български отбори. Точка по въпроса.

Пп. ловъри, хейтъри :censored: ...научете се да ползвате български думи :censored:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 13 Дек 2014, 12:53

Ще започна с това че след малко отивам на мач на любимият си отбор,въпреки студа..........

Присъствах на мача на Лудогорец срещу Реал М. -ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!. Казвам това защото обичам спорта и най-вече футбола.Имах подарен билет и отидох с група приятели ,най-вече заради многобройните им молби да отида с тях,може би продиктувани от факта че ме познават като футболен фен.Направих го заради уважение към тях и неголямото ми желание да видя на живо футболистите на Реал /въпреки че са ми много антпатини като отбор/.Та въпросните ми приятели не бяха ходили на футболен мач от поне 5-6 години а някои от тях и повече.Те не знаят кой е напърво място в родното първенство,не знаят въобще кой е на първо място в някое от водещите европейски първенства,не знаят интересните скорошни трансфери,моуриньо в кой пореден отбор се подвизава ,че сър алекс вече не е във футбола.Не са чували за отбори като Елче,Хофенхайм,Хъл сити или Чезена.Но да са в сектор А под козирката на този мач за тях си беше въпрос на имидж.Както да вечеряш в точно определени ресторанти нашумяли напоследък или да почиваш на курорти за които после можеш да коментираш в компания нещо от сорта "да хареса ми ама на Сардиния беше по добре....".Умрях от скука.По точно пълна тъпотия.Стадиона мълчи а 90% от зрителите се чудят абе да извикам ли нещо .....или я по-добре да си замълча -все пак за първи път съм на стадион, я да не се излагам!

Понеже тук някои писаха че хората харесвали Лудогорец,обединявали и затова пълнели стадиона.............ще говоря с факти http://www.sportal.bg/news.php?news=522003 /на последното гостуване на Лудогорец на Берое в Стара Загора присъстваха точно 0 !!!!!!!! техни фенове/

И ето как Лудогорец печели мачовете си http://gospodari.com/%D0%B8%D0%B7%D1%81 ... 45397.html Рекордьори са в българското първенство по несвирени дузпи.За последните 3 години се броят с пръстите на едната ви ръка.Домусчиев като член на изполкома на БФС всъщност е шеф на самите български съдии.... Мога да напиша още поне пет страници.

Българският спорт не печели от форумните "фенове" на Лудогорец!Днес са модерни разградчани а утре някой нов Outlet или Mall но има такива които си дават парите и нервите по стадиони и зали и подкрепят отборите са не само като за на първо място.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 13 Дек 2014, 14:48

Maverick_VS написа:Ох, колко си далече от истината

и това го твърди човек който преди 3 поста каза
Maverick_VS написа:.да кажеш, че Барса от 2009г. е по-силна от сегашния Реал да ти повярва човек :mhihi:

при положение че 2009г Барса поставя рекорд за отбор спечелил най-много титли в един сезон - 6 на брой - Купата на Краля, ШЛ, Ла лига, Испанската и Европейската суперкупи и Шампион от световното клубно първенство.
Барса от 2009 година е най-успешния отбор правен някога и ти ми твърдиш че Реал сега били по силни :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Викаш аз съм далеч от изтината? Толкова си назад с материала, че ще ти дам няколко години да наваксаш преди да ти позволя да се изказваш отново. А омразата (ето ти българска дума), която храните сега ще се върне като бумеранг пак по вас. Пак ще ползвам думата "жалки" за разсъжденията, заключенията и съществуването ви.
Нищо лично към теб, тва ми е мнението за едно цяло поколение и подвид българи.

jorkata3 :clap: :clap: :clap: :clap: Ето един човек, който е в течение на нещата
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 13 Дек 2014, 15:02

barty написа:Някои от постовете дори не ги и прочетох, аз бг футбол не бях гледал от години, а сега гледам бг отбор който играе добре с/у европейски отбори. :bowdown:
Отбора бил такъв, собственика онакъв....ей, хора имаме тим който изпусна Ливърпул и затрудни Реал в София :idea:

:yes: ... На мен ми изглежда, че сега в БГ футбола се получава едно явление ''всички срещу Лудогорец''. После отбора пак долу в блатото, защото няма как всички като са срещу теб да успееш в нещо. След това пак дербита на Левски-ЦСКА от които няма да видим никакъв по-сносен футбол, както от последните 15тина години. Приказки от сорта на ''БГ футбола не става за нищо... еми как да става при положение, че като някой се издигне малко всички завиждат и се мъчат да го вкарат обратно в лайната ?! Аз това нещо не мога да го разбера, що за животно сме българите ...
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 13 Дек 2014, 15:29

ineedmoney написа:....

Изображение

Какво да се спори с човек, който едно изречение не може да осмисли :shock: :banghead: . Хайде сега се върни там, от където си ме цитирал, прочети цялото изречение мининум 3 пъти...всъщност ще взема да ти го цитирам при това с коректния емотикон накрая, защото очевидно ти е сложно :mhihi: :

Maverick_VS написа:Барса тогава била с класи над Реал сега ахахах ти сериозно ли :mhihi: ...да кажеш, че Барса от 2009г. е по-силна от сегашния Реал да ти повярва човек ;).

Под "тогава" се разбира времето, когато е Барса игра с Левски в ШЛ, което май не беше през 2009г. :mhihi: . Не е реално какви сте заслепени фенчета, че чак изкривявате умишлено написаното, за да ви мине номера :censored: .

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 13 Дек 2014, 16:24

zazomazo написа:Ти кой беше, та да ми лепиш епитети и да ми правиш характеристика?
Ако позволиш да ти вляза в тона- ти си типичния БГ неудачник, за който едничкия повод за радост в жалкия му животец е чуждия успех..
Я си сипи една ракия и гръмни един шамар на жената- може пък да получиш ерекция :dunno:

Момчета, успокойте топката, защото и тази тема ще се сдобие с катинар, а някой от вас с жълт или червен картон!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 13 Дек 2014, 19:13

LiTtLeRoCk написа: тази тема ще се сдобие с катинар

мисля че сериозно трябва да го обмислиш като вариант предвит факта че лудогорец няма мачове в европа вече и почва футболната зимна пауза.
А картоните ги раздавай на провокаторите като пилота горе лепващ етикети като хейтъри и заслепени фенчета на хората прилагащи аргументи към правото си да подкрепят тоя или ония клубен отбор. Или синия ник е "депутатския имунитет" на форума. :help:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 13 Дек 2014, 21:09

LiTtLeRoCk написа:
zazomazo написа:Ти кой беше, та да ми лепиш епитети и да ми правиш характеристика?
Ако позволиш да ти вляза в тона- ти си типичния БГ неудачник, за който едничкия повод за радост в жалкия му животец е чуждия успех..
Я си сипи една ракия и гръмни един шамар на жената- може пък да получиш ерекция :dunno:

Момчета, успокойте топката, защото и тази тема ще се сдобие с катинар, а някой от вас с жълт или червен картон!

Няма да ми е първия картон в тоя форум, още повече че доколкото си спомням именно ти ми намекна назад в тая тема да съм кротък, просто щото мнението ми се разминаваше с гледната точка на болшинството и в частност с твоето...
Та, давай с наказанията... ама гледам си цитирал само моя пост в мнението си. Човека провокирал ме да го напиша явно не е толкова грешен.... дали пък не е защото отстоява позиция, която съвпада с твоята гледна точка по темата Лудогорец?

Айде със здраве.
На всички фенове на каузата- късмет ви желая момчета.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от blago72 » 13 Дек 2014, 21:28

Всъщност, най-важното от успехите на Лудогорец е финансовият ефект от тях.
Дано г-н Домусчиев прояви добър инстинкт и инвестира част от тях в ДЮШ.

Защото футболът, както всяка смислена човешка дейност трябва да е ефективен. Ако не печели пари, не трябва да го има...и няма да го има, по-бързо или по-бавно.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 13 Дек 2014, 22:06

LiTtLeRoCk написа:

Мисля, че разликата между това, да кажеш на някого, че е хейтър, което е често срещано в този форум, а и не само и да пишеш коментари като твоя има огромна разлика.
Това, че споделям мнението на други колеги, няма нищо общо с работата ми като модератор в форума, но ти явно не правиш разлика.
Може да не ти е първия, но никога не е късно да стане последния картон.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 13 Дек 2014, 22:58

LiTtLeRoCk написа:...
Мисля, че разликата между това, да кажеш на някого, че е хейтър, което е често срещано в този форум, а и не само и да пишеш коментари като твоя има огромна разлика.
...

Ама разбира се... след като въпросния ми лепи епитети не се сетих да му поръчам бутилка Буш, вместо да му отговоря по идентичен начин....

LiTtLeRoCk написа:Може да не ти е първия, но никога не е късно да стане последния картон.

:yes:

И преди ти го казах- имаш всичките правомощия за това :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 14 Дек 2014, 0:39

Бях сигурен че, пак ще си излеете омразата срещу Лудогорец. :kuku:
Жалки хейтърчета сте жалки. :no:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 14 Дек 2014, 12:18

Интересно е дали днес на стадиона в Разград пак ще има 0 човека :lol:
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 14 Дек 2014, 22:41

ineedmoney написа:
LiTtLeRoCk написа: тази тема ще се сдобие с катинар

А картоните ги раздавай на провокаторите като пилота горе лепващ етикети като хейтъри и заслепени фенчета на хората прилагащи аргументи към правото си да подкрепят тоя или ония клубен отбор. Или синия ник е "депутатския имунитет" на форума. :help:

Колега, по-голяма глупост не можа ли да напишеш?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 21 Юли 2015, 18:55

Милсами 2:1 Лудогорец ... тая година няма да има нито ШЛ нито ЛЕ за бг отбор май :ok: Тоя треньор мн обърка нещата :dunno:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата