СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Re: СОФИЯ - сбирки Е46
На Кръстника му изтече абонамента в кръчмите
Драго има идея, сигурен съм, че скоро ще се обяви. Иначе аз винаги мога да мръдна до Болярката и да резервирам нещо (макар и за там вече може и да е късно), но поне място да се съберем за една вечер в София бол. Мен лично ми се ходи на ново място, дори и да не е кръчма. Става и пицария и бирария. Та искам да подскажа, че поне това събитие всеки един от нас би могъл да "организира". Слагам кавичките, защото запазване на маса за 10-15 човека не е като изстрелване на космическа совалка, т.е. няма нужда от кой знае каква подготовка 

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Съвсем скоро ще има яснота по въпроса с магданоза....
С Бойка сме задействали машината.

С Бойка сме задействали машината.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
И такаа
Коледното ни парти ще бъде на 13.12, събота в бирария Болярка, 20.00 ч. Намира се в локалното на "Тотлебен " №85-87.
Ето я бирарията http://www.boliarka.com/site/biraria/bi ... sofia.html
Намира се в локалното на "Тотлебен", посока Пирогов, като се влезе от "Гешов" на 30-на метра, в стъклена синя офис-сграда, входа е отпред в ляво, синя врата. Имайте предвид, че наоколо е доста зле с паркирането, не идвайте с коли, или пък търсете място по уличките. На паркинга на Билла може да се паркира, но не е супер близо. Днес ще отида да се видя пак с управителя и да платим капаро. Залата е подземна, супер подходяща според мен, рок-партита се правят там, много просторно, сцена, вкл. място за танци, има въздух, ще се пуши, точно тогава ще има и друго парти на фирма с 45 души, май ще имат и Диджей, така че вероятно ще стане голям купон
Запазваме 25 места, като за тях ще платим куверт от 13.00 лева. Днес ще го уточня, ще бъде нещо от сорта на голяма салата, общи плата хапки, ядки, безалкохолни, сухи мезета. Тази сума ще трябва да платите задължително и след това каквото си поръчвате, алкохол, вечеря и пр. си смятате от менюто
И глейте да не се съберем 25 човека
За повече ще има възможност да се добавят места.
Ето и снимки, които напраих онзи ден, като масите ще са подредени по друг начин
Това е за сега, надявам се да ви хареса и да си изкараме готино
Ще окачим там знамена, чудеса

Ето я бирарията http://www.boliarka.com/site/biraria/bi ... sofia.html
Намира се в локалното на "Тотлебен", посока Пирогов, като се влезе от "Гешов" на 30-на метра, в стъклена синя офис-сграда, входа е отпред в ляво, синя врата. Имайте предвид, че наоколо е доста зле с паркирането, не идвайте с коли, или пък търсете място по уличките. На паркинга на Билла може да се паркира, но не е супер близо. Днес ще отида да се видя пак с управителя и да платим капаро. Залата е подземна, супер подходяща според мен, рок-партита се правят там, много просторно, сцена, вкл. място за танци, има въздух, ще се пуши, точно тогава ще има и друго парти на фирма с 45 души, май ще имат и Диджей, така че вероятно ще стане голям купон

Запазваме 25 места, като за тях ще платим куверт от 13.00 лева. Днес ще го уточня, ще бъде нещо от сорта на голяма салата, общи плата хапки, ядки, безалкохолни, сухи мезета. Тази сума ще трябва да платите задължително и след това каквото си поръчвате, алкохол, вечеря и пр. си смятате от менюто

Ето и снимки, които напраих онзи ден, като масите ще са подредени по друг начин
Това е за сега, надявам се да ви хареса и да си изкараме готино

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Apassionata на 08 Дек 2014, 17:01, променена общо 1 път
Минавал съм от там поне 50 пъти и не съм виждал това заведение.
Предполагам ще трябва да се дадат парите на Митака.
Живея в района и мога да ви кажа, че е много опасно да идвате с колите. Опасности от сякакво естество най-вече някой ще ви забърше ще паркирате на някой на мястото или просто може да ви харесат колата.
До събота
Предполагам ще трябва да се дадат парите на Митака.
Живея в района и мога да ви кажа, че е много опасно да идвате с колите. Опасности от сякакво естество най-вече някой ще ви забърше ще паркирате на някой на мястото или просто може да ви харесат колата.
До събота

- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Просто заведението няма лице.Намира се в синята бизнес сграда на Болярка на Тотлебен.В събота вечерта не е толкова страшно за паркиране-не минават кой знае колко коли стига да има място за паркиране по уличките-аз лично си паркирам колата отпред.Мястото не е никак лошо и мисля,че и на повечето колеги ще се хареса
Последна промяна speedtool на 10 Дек 2014, 20:50, променена общо 1 път
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Чак пък МНОГО опасно, ахахха, все едно не ни седят колите на половината на улицата и не се борим всеки ден да паркираме из навалицата... Казах каква е ситуацията, по-добре с такси да се идва
Иначе, платени са 22 места, като маси ще има, ако се съберем повече
Сметнахме там по една салата, като са 50 на 50 овчарска и шопска, плата хапки -сирена, кашкавали, пилешки, броколи и пр, ядки и безалкохолни - вода, коли, фанти, капи - точно по 13.07 лв се падна на човек
Наистина е най-добре, който идва да дава на Митака 13 лева и после да си смята квото си поръчва допълнително, колко да остави при общата сметка, или ще я разделим да групички, за да е по-лесно
Час на старт на купонЯ- 20.00 ч
Местенцето наистина много ми хареса на мен

Иначе, платени са 22 места, като маси ще има, ако се съберем повече

Наистина е най-добре, който идва да дава на Митака 13 лева и после да си смята квото си поръчва допълнително, колко да остави при общата сметка, или ще я разделим да групички, за да е по-лесно

Час на старт на купонЯ- 20.00 ч
Местенцето наистина много ми хареса на мен

Мисля да намина, но най-вероятно направо на място ще дам капарото.

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
E на място де, никой не е казал, че го събираме предварително, леле, така ли решихте, за тва никой не пише
Идва там в кръчмата, дава на Митака 13 лева и наздравеее

Идва там в кръчмата, дава на Митака 13 лева и наздравеее

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Ще дойда и аз,одавна не съм посещавал мероприятие на Е46 сбирките 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- rve
- ///Мтусиаст
-
Хубаво се получи 
За сведение на недошлите - другата компания (доста голяма) бяха от някаква погребална ангенция. Култово стана след като ние се поздравихме с "Кралете на дрифта" те пък се поздравиха с някаква чалга и щяхме да паднем като се чу "Поздрав за най-бързите шофьори на катафалки!"

За сведение на недошлите - другата компания (доста голяма) бяха от някаква погребална ангенция. Култово стана след като ние се поздравихме с "Кралете на дрифта" те пък се поздравиха с някаква чалга и щяхме да паднем като се чу "Поздрав за най-бързите шофьори на катафалки!"

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s

- donev_90
- Потребител
-
- Кара: 330i
- Мечтае да кара: нещо с "///M" на багажника и около 320 магарета!
- Детайли за колата: Мноу Бърза ₪₹¤© с бели джанти О.о
Момчета снега падна, има ли някой останал в София с когото да се възползваме?
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА!
- rve
- ///Мтусиаст
-
Тук в Плевен снегът още не е спрял да пада. За сега се "възползваме" само от ринане, щото гони половин метър