"специално" паркиране

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Re: специално паркиране

Мнение от Cyberloner » 10 Дек 2014, 21:23

Ето един свеж от днес :)

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 13 Дек 2014, 11:45

:D

Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 14 Дек 2014, 19:51

ИзображениеИзображение
Ето трима олигофрени от преди малко. Този с е60-ката качи 2 деца на задната седалка... добър пример

Sent from Люлин using Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 14 Дек 2014, 20:01

randity написа:Ето трима олигофрени от преди малко. Този с е60-ката качи 2 деца на задната седалка... добър пример

значи се размножават...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 15 Дек 2014, 14:08

Хаос написа:
randity написа:Ето трима олигофрени от преди малко. Този с е60-ката качи 2 деца на задната седалка... добър пример

значи се размножават...

ооо те се множат като..............
тези ги изнамерих от нета ама са уникални :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна super_mario на 15 Дек 2014, 14:18, променена общо 2 пъти
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 15 Дек 2014, 14:11

Вчера из моловете беше уникално положението, имаше паркирани коли навсякъде, дори по рампите за качване и слизане от отделните етажи. Кой както може и където може беше оставил талигата си. По-горните етажи си имаше места, ама няма сега да се хаби гориво и време я..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 16 Дек 2014, 17:20

Защо си мислиш, че си нямат инвалидни карти. Има много причини по които могат те катекоризират като инвалид без значение дали имаш деца и каква кола караш. Да не говорим, че повечето хора ползват картите на свой възрастен роднина, дори и като не го превозват, просто колата обслужва и нуждите на инвалида и картата стои в колата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 16 Дек 2014, 19:10

Едва ли това е проблема на въпросните коли.
Надявам се знаеш, че ограничението е до 2000цц и 150 коня.
Аз също виждах една уж Мка на такова място и се чудех как влиза в категорията :)
Но масово спират хора, дето нямат и табелки за тази нужда.
Както се вижда от снимките дори от нас има нарушители .. така, че коня,кучето синджира .. темата е забавна да си разпускаме все пак.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 16 Дек 2014, 20:26

Знам за ограничението, но това е само за освобождаване от данък. Никой неможе да ти каже ако си инвалид колко мощна кола да караш. До някакво ограничение те освобождават от данък, ако колата ти е по мощна си плащаш данъка. На всеки инвалид над определен процент му се полага карта за преференциално паркиране и инвалидни места за по 4 часа на синя/зелена зона независимо дали има кола или не, като повечето инвалиди, които нямат кола си дават картата на близки или познати, а и някои си ги продават. Също и ако имаш кола на твое име и си инвалид ти се полага безплатна годишна винетка.

ПС: И стига сте пускали глупости, че някой с БМВ е спрял на инвалидно място, защото дядо ми е с 99% инвалидност и доскоро караше БМВ и то купе и си спираше на тези места.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 17 Дек 2014, 0:05

И викаш дай като има инвалидна карта, дето я взел от дядо си, може да спира на тези места, дори да е прав и здрав, а инвалида, който е наистина инвалид да спре на п*чка си майчина, щото лайнара взел на някой си инвалидната карта. Ако ми твърдиш това, смешно и глупаво е.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 17 Дек 2014, 0:31

randity написа:И викаш дай като има инвалидна карта, дето я взел от дядо си, може да спира на тези места, дори да е прав и здрав, а инвалида, който е наистина инвалид да спре на п*чка си майчина, щото лайнара взел на някой си инвалидната карта. Ако ми твърдиш това, смешно и глупаво е.

Не, бате. Има се предвид че никой от нас не знае дали в момента колата не обслужва инвалид, но пък храниме всичко наред без да знаем реалността.

Но пък това с храната също не е дошло от само себе си,
а от идиотите които изпитват безнаказаност и то по простата причина, че е така.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 17 Дек 2014, 0:56

те затова в парадайз "най-учтиво" ме помолиха да не снимам колите спрели на подобни места..и при въпрос "на какво основание нямам право да снимам" отговора беше "не искаш да разбираш" ;)
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 17 Дек 2014, 2:19

Кой те помоли? Собственик на возило или стюард?

От качване на снимки във форума ефект няма. Пробвайте с КАТ, да разберете за какво плащаме данъци...

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 17 Дек 2014, 2:31

първо някъв бастюняга с жилетка..не го отразих. После дойде шефа на охраната + още 3ма подобни на първия :lol: и накрая спуснаха бариерите на излизане понеже до последно ми се молиха "учтиво". дойдоха до колата ми и аз съответно не ги отразих и казах, че тея снимки ще ги види обществото, а точно тогава беше "бума" на тея паркирания и плашеха по медиите с глоби и т.н..сещате се за кво иде реч..не ми се занимаваше с глупости понеже бях с близки приятели, имах свободен ден и просто ги изтрих пред очите на "шефа" и дигнаха бариерата, за да мина.. :yes:

знаех, че може да звънна на 112 и куп др варианти, но както казах не ми се занимаваше, защото не очаквах от 5 снимки да стане такъв скандал.. :lol:
Интересното е, че тогава снимах един СЛР, ГЛ и М6 (от F серията)..пред тях стояха въпросните иначе нямаше да ме видят..другия път, ако съм сам целенасочено ще ида да снимам такива :mrgreen:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 17 Дек 2014, 9:22

doomy525 написа: Интересното е, че тогава снимах един СЛР, ГЛ и М6 (от F серията)..пред тях стояха въпросните иначе нямаше да ме видят..другия път, ако съм сам целенасочено ще ида да снимам такива :mrgreen:

Няма страшно. Аз ще ги щракна. Те там са едни и същи, а аз съм в мола по три пъти на ден :)

Като ти се направят на отворени следващия път в мола, кажи че ако не те пуснат се обаждаш (или пращаш веднага снимките) на медиите. Полицията отдавна не респектира, а и не е ясно на коя страна ще застане. Да не казвам, че шансът да те изкарат виновен никак не е малък.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата