Цената на петрола се срина - под 60 долара на барел!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Цената на петрола се срина - под 60 долара на барел!

Мнение от Хаос » 17 Дек 2014, 19:36

на другаря Путин му дреме на BRICS-a за картинките в Times... Ако ми разбирате тънкия намек
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 17 Дек 2014, 19:41

Rainbow написа:
© написа:
Демирев написа:Чудовщни далавери по бензиностанцийте по Господари на ефира.
Разкриха как се пълнят в 55л. резервоар 67 литра на бензиностанция от голяма верига :evil: :evil:
...въпреки скритото и замазано се видя че е Шел...но и в други големи вериги си въртят лъжите с литрите напълнено гориво :evil:
Колонката засича пяната и отчита че е напълнено 67 л. - а в резервоара реално има 55 л. и спец.пяна...веро с химически примеси далеч от бензин и дизел! :evil: :evil: :evil: :evil:
Според шефа на КЗК реално българина зарежда на 3.20 лв. литър бензин А95 и дизел.

приказки от 1001 нощ, ако има подобен случай то съвсем не може да бъде масов
Все пак ми е интересно да видя предаването на Господари на ефира, още повече щом засяга една верига която наистина не харесвам :lol:
Тоя шеф на КЗК ако има информация за 3,20лв няма нужда да дава изявления ами направо да действа. Или така е по-лесно - само да се говори

пак чел недочел :banghead: Хората си казаха - резервоара събира много повече от показаното - отклонението беше около 1.5 литра на над 60 :idea:
http://gospodari.com/%D0%BB%D1%8A%D0%B6 ... 48110.html

Мисля, че е това :)

пак чел недочел :banghead: Хората си казаха - резервоара събира много повече от показаното - отклонението беше около 1.6 литра на 69 литра :idea: :idea: :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 17 Дек 2014, 20:01

Хаос написа:на другаря Путин му дреме на BRICS-a за картинките в Times... Ако ми разбирате тънкия намек

Това все още не е ясно, въпреки че евтината рубла не е добра новина за руския президент. Руснаците помнят и по-лоши моменти – през 1998 г. спестяванията на много хора изчезнаха. В последните години на Съветския съюз пък имаше недостиг на основни продукти като тоалетната хартия. Така че хората са свикнали да се борят, още повече, когато държавната телевизия им казва, че всичко това е в името на борбата със Запада.
Много инвеститори днес се оттеглят от Русия не само заради санкциите, а заради цялостната политическа ситуация, която е твърде непредвидима.
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 17 Дек 2014, 20:41

И да има Брикс ще е без Украйна, дълго ще му държи влага на другаря Путин :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 18 Дек 2014, 0:00

super_mario написа:Така че хората са свикнали да се борят, още повече, когато държавната телевизия им казва, че всичко това е в името на борбата със Запада.

Аз съм на мнение, че когато народа е сплотен и се труди, икономическите кризи изобщо не са проблем.
Ама няма как да го набиеш в тъпата кратуна на българина, който е черноглед и гледа да мине тънко и само приказва как нищо не ставало.

И извинявайте за офтопика.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 18 Дек 2014, 7:57

cod-cdbp написа:
super_mario написа:Така че хората са свикнали да се борят, още повече, когато държавната телевизия им казва, че всичко това е в името на борбата със Запада.

Аз съм на мнение, че когато народа е сплотен и се труди, икономическите кризи изобщо не са проблем.
Ама няма как да го набиеш в тъпата кратуна на българина, който е черноглед и гледа да мине тънко и само приказва как нищо не ставало.

И извинявайте за офтопика.

Въпроса е да не се труди до припадък срещу 300 евро и осигуровки на 4 часа!!!

Слави
Аватар

Мнение от © » 18 Дек 2014, 10:04

acho.rs написа:
Rainbow написа:
© написа:
Демирев написа:Чудовщни далавери по бензиностанцийте по Господари на ефира.
Разкриха как се пълнят в 55л. резервоар 67 литра на бензиностанция от голяма верига :evil: :evil:
...въпреки скритото и замазано се видя че е Шел...но и в други големи вериги си въртят лъжите с литрите напълнено гориво :evil:
Колонката засича пяната и отчита че е напълнено 67 л. - а в резервоара реално има 55 л. и спец.пяна...веро с химически примеси далеч от бензин и дизел! :evil: :evil: :evil: :evil:
Според шефа на КЗК реално българина зарежда на 3.20 лв. литър бензин А95 и дизел.

приказки от 1001 нощ, ако има подобен случай то съвсем не може да бъде масов
Все пак ми е интересно да видя предаването на Господари на ефира, още повече щом засяга една верига която наистина не харесвам :lol:
Тоя шеф на КЗК ако има информация за 3,20лв няма нужда да дава изявления ами направо да действа. Или така е по-лесно - само да се говори

пак чел недочел :banghead: Хората си казаха - резервоара събира много повече от показаното - отклонението беше около 1.5 литра на над 60 :idea:
http://gospodari.com/%D0%BB%D1%8A%D0%B6 ... 48110.html

Мисля, че е това :)

пак чел недочел :banghead: Хората си казаха - резервоара събира много повече от показаното - отклонението беше около 1.6 литра на 69 литра :idea: :idea: :idea:

Няма нужда да чета нищо, защото всеки ден това ми е пред очите. Да ме убеждаванте, че може да се лъже в такива размери и все още да си на пазара - това за мен е абсолютно невъзможно

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 18 Дек 2014, 12:19

80% от руснаците подкрепят Путин въпреки срива на рублата

Според сондажа, проведен от института НОРК (NORC) по поръчка на американската Асошиейтед прес, рейтингът на Путин е 81%

http://dnes.dir.bg/news/rusia-preskonfe ... 68914?nt=4

С такава подкрепа може да постигне доста.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Дек 2014, 12:30

Четох някъде че имат много силна социална програма, специално пенсионерите получават газ без да плащат и някакви други благини, които неща ние само можем да мечтаем.
Освен това, руснаците, колкото и да приличат на нас, те са друга бира, тея по нашите стандарти "не са нормални" и поради тази причина не трябва да се мери с нашият аршин.

Аватар

Мнение от Хаос » 18 Дек 2014, 13:19

Освен това заплатите им в армията са доста високи. Полковниците вземат по ~3000 евро и са им безплатни разни неща като - жилището, колата, осигуровки, образование за децата итн, което всъщност добавя значително към общата заплата, просто не ти го дават кеш...

Наскоро работихме по един проект с един инженер от Германия, оказа се руснак - Сергей, емигрирал в Германия преди 10 години. Той ми разказа, бивш военен, ракетни войски, служил на 3тото, последно, колело ракетна отбрана на Москва, че неговите приятели от армията са вече полковници и вземат малко по-малко от колкото той като инженер в Германия на 2 работни места с немско гражданство... А на него не са му безплатни жилището и образованието на детето, които струват както сами се досещате, наистина много...

Хората си мислят, че в Русия ядат доматите с колците, ама съвсем не е така.

Путин е много, много силен лидер и Русия има нужда от именно такъв лидер.
Това не ви е област Петрич, а 1/8 от обитаемата суша на Земята, с най-големия запас ресурси - включително сладка, питейна вода и е шеста по покупателна способност в света. А света се нуждае - от ресурси. Щото като няма суровини няма и краен продукт.

Утре си затварят границите и спират търговията с целия свят и ще щракат с пръсти, а ние ще седим януари на студено. Имат земеделие, което може да посрещне всички нужди на страната, имат добивна промишленост, имат преработвателна... Имат армия и въоръжение да затрият света няколко пъти, а вие сте седнали да гледате карикатури в някакъв си вестник...
Дреме им на шапката за цената на рублата и петрола.
Ако няма война няма начин да ги пипнат с пръст даже, камо ли да ги бутнат.
Това да не е България, където вътрешната ни политика се определя отвън.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 18 Дек 2014, 13:46

Още по-зле, ако искат на полковниците да им дават и по 5000евро, другите ще си карат, кой както може. Точно понеже са огромна територия и народ, от който максимум 10% отбрани другари живеят нормално, не може да се генерализира нищо за останалите, които са роби и не знаят в кой век се намират. Няма по-тъпи хора от тях, точно огромните богатства ги спасява от изчезване от картата. А този руснак в Германия, защо не се връща в любимата Русия, хем у тях, хем повече пари ще има??? Най-тъжното е, че никога няма да можем да се отделим от тях и ще сме между чука и наковалнята с всички произтичащи последици.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 18 Дек 2014, 13:51

Хаос написа:Имат земеделие, което може да посрещне всички нужди на страната

само тука не си прав. Русия винаги е разчитала на територията, която сега е Украйна за земеделие. Направи си справка от преди санкциите и виж колко замеделска продукция купува само от Полша и Украйна и колко произвежда. Не забравяй че може да е 1/8 от земята, но почти цялата тая територия е замръзнала тундра, иглолистни гори и малко пустия. Обработваемата им земя на тяхна теротория е единствено по поречието на Волга до Москва и Краснодарския край, което е малко за ~150млн гърла + запаси за армия и т.н
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 18 Дек 2014, 14:55

alekangg написа:Още по-зле, ако искат на полковниците да им дават и по 5000евро, другите ще си карат, кой както може. Точно понеже са огромна територия и народ, от който максимум 10% отбрани другари живеят нормално, не може да се генерализира нищо за останалите, които са роби и не знаят в кой век се намират. Няма по-тъпи хора от тях, точно огромните богатства ги спасява от изчезване от картата. А този руснак в Германия, защо не се връща в любимата Русия, хем у тях, хем повече пари ще има??? Най-тъжното е, че никога няма да можем да се отделим от тях и ще сме между чука и наковалнята с всички произтичащи последици.

Абе по-добре са като цяло и обикновенните руснаци спрямо обикновените българи - но крадците/олигарсите в Русия смучат по 100-150 милиарда долара годишно.
С природните ресурси - които разполагат от много повече време от Катар и Дубай - да речем - отдавна трябва да са ги задминали. А те не могат да ги стигнат!
Тъй че хич не ми давайте руснаци за пример. Взели сме всичко най-лошо от тях! Мутренството на богаташите по улиците идва от руснаците.

Майната и на лайняната 50 милионата държава в която заради кортежа на министър отиващ да пие кафе затварят 20 лентов булевард и ФСБ спират линейка с вкл. сирени с умиращ вътре обикновен руснак! :evil:
Или пък 18 годишно лайне с позлатен Кайен каращ с 80 км в час по тротоара в Москва!
Това ли е държава за пример в която депутати и олигарски синчета мачкат обикновения гражданин?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Аватар

Мнение от Хаос » 18 Дек 2014, 14:58

Абе плюете, омаловажавате, ама Кока-Колата по някое време ще стане 2 рубли и това е.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 18 Дек 2014, 15:06

Хаос написа:1. Освен това заплатите им в армията са доста високи. Полковниците вземат по ~3000 евро и са им безплатни разни неща

2. Хората си мислят, че в Русия ядат доматите с колците, ама съвсем не е така.

3. Путин е много, много силен лидер и Русия има нужда от именно такъв лидер.

Относно твоите писаници:
1. Може и да са им такива заплатите, но почти всеки един военен(ВОЯК на руски) пие огромно количество алкохол. :mhihi:
2. Скоро и това ще стане, ако Путин продължава в тази насока. Неофициалното название на Русия е "Страната на вечнозелените домати".
3. Да силен е, но е просто един самотен бегач на дълги разстояния.
Относно ЕС - ако се поровите в историята това е идея на сифилстика Владимир Илич Ленин. Точно той пишеше за Европейските съединени щати.
Дълбокоуважаван от мен руски народ е имал винаги неправилните си ръководители. :dunno:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата