Бмв е39 Проблем с дърпане на ток
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Gpenev
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M5 E39
Бмв е39 Проблем с дърпане на ток
Здравейте от месец съм собственик на бмв е39 520и и тъй като си нямам и понятие от тоците по колата, затова пиша тук за мнения и дали някой е имал същия проблем. Та...За втори път слагам нов акумулатор и съшата работа. За 3 4 дни бута акумулатора.Гледах флакони млакони нищо не свети всичко си е изрядно. Един приятел имаше същия проблем с 2 3 бмв-та и ми каза че е проблем при бмв-тата, дали е така незнам. Каза ми че имало някакво моторче на климатика като изгаснела колата започвало да върти и така бутало акумулатора. Имал ли е някой колега от форума подобен проблем и да даде мнение по въпроса да знам какво да правя тъй като колата не е все оше в движение и немога да я закарам при майстор. Благодаря предварително
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Re: Бмв е39 Проблем с дърпане на ток
Провери си първо дали алтернаторът ти зарежда. Трябва да дава между 14 и 14,5V.
Възможно е и да е "таралежа".
Възможно е и да е "таралежа".
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...
Gpenev написа:Здравейте от месец съм собственик на бмв е39 520и и тъй като си нямам и понятие от тоците по колата, затова пиша тук за мнения и дали някой е имал същия проблем. Та...За втори път слагам нов акумулатор и съшата работа. За 3 4 дни бута акумулатора.Гледах флакони млакони нищо не свети всичко си е изрядно. Един приятел имаше същия проблем с 2 3 бмв-та и ми каза че е проблем при бмв-тата, дали е така незнам. Каза ми че имало някакво моторче на климатика като изгаснела колата започвало да върти и така бутало акумулатора. Имал ли е някой колега от форума подобен проблем и да даде мнение по въпроса да знам какво да правя тъй като колата не е все оше в движение и немога да я закарам при майстор. Благодаря предварително
А ламБата у багажника гледа ли я ...
- joro_mafiata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E65 750
- Мечтае да кара: ///M
Най-обичам тия каде казват че "Всички бмв-та са така" ...
3- НЕЩА най-често
- лампата в жабката-
-лампата в багажника-
- таралежа за парното който толко тихичко работи и не забелязваш
Дано е некое от тях успех !

3- НЕЩА най-често
- лампата в жабката-
-лампата в багажника-
- таралежа за парното който толко тихичко работи и не забелязваш
Дано е некое от тях успех !
.....или просто човека има допълнително сложена аларма,която му "папка" акумулатора.
Колега,най-простия начин е да си премериш консумацията....потърси в търсачката описал съм точно как се прави и сам ще си помогнеш?
Колега,най-простия начин е да си премериш консумацията....потърси в търсачката описал съм точно как се прави и сам ще си помогнеш?
6 мнения
• Страница 1 от 1