"специално" паркиране

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Re: специално паркиране

Мнение от b0bituy » 20 Дек 2014, 1:03

E34 написа:Ето един "колега" идиот. Над час паркирал пред гаража на комшиите, никой от кооперацията не може нито да влезе нито да излезе. После минах и гумите му бяха нарязани! Изкефих се....
20141218_123621.jpg
Така ще се научат :yes:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 20 Дек 2014, 1:16

Аз съм убеден, че въпросният колега е видял снимката и си трае, защото знае, че е бил в грешка..баси аз имам залепено на стъклото визитка с името ми и телефона гласяща "Ако пречи позвъни - 088Х ХХХ ХХХ. Извинявам се, ако автомобила пречи". Толкова ли е сложно да се постави такава и да се избегнат такива ситуации??? И на няколко пъти са ми звънели и хората най-учтиво са ме молили да дойда да си преместя колата..ако пък със спирането знам, че ще преча на някого бия аварийните, за да има тънък намек, че съм спрял за малко
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 20 Дек 2014, 11:36

b0bituy написа:Така ще се научат :yes:

Аз се чудя на малоумната черта на българина защо винаги трябва да е сложно? Просто ми е интересно да ги попитам тези хорица в очите "Защо бе идиотино си паркирал за двама и си лишил двама инвалиди от правото им на по-улеснено придвижване? Защо запушваш нечий гараж и караш цяла кооперация примерно да се съобразява с теб? С какво си повече от другите идиотино и какво ти дава самочувствието да си го мислиш?"
Другия вариант е да не ти пука. Паркирал, паркирал да е жив и здрав, утре аз че паркирам така. Е да ма тва е селяния!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 21 Дек 2014, 18:21

Явнo днеска в Гранд Мол Варна има Audi day.... ма иначе второто Audi прибрало огледалата :mrgreen:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 21 Дек 2014, 18:58

sambeto написа:Явнo днеска в Гранд Мол Варна има Audi day.... ма иначе второто Audi прибрало огледалата :mrgreen:

Честно казано при втория случай по-голяма вина има шофера със Шкодата...
Аз никога не бих се забил до някой, който е извън линията си само и само да спазя "моите" ограждения :kuku:
После да се занимавам с бояджий и очукани врати. :ranting: :dunno:
Все пак и той е паркирал глупаво..
По-добре да се беше забил на третото място.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 21 Дек 2014, 19:10

То може предишния от ляво да е разместил центровката и WV просто да е паркирало според мястото ;)
Но това не променя факта, че идиотите са все повече и повече.
Моето решение за такива би било - едър червен перманентен маркер и едно чудесно сволоизлияние на предния му прозорец, така че да му е трудна видимостта и да се наложи да се върне в мола при аптека за спирт.
Не е точно по темата или точно паркиране, но ми е любимо:
Изображение

Изображение

Всички примерни балъци си караме където трябва, ама един прицеп и куките ги боли фара дали е бус лента или не.
И това на любимото кръгово на Сточна гара, където едно време стрижеха сериозно нарушителите!
Поука - каквато държавата, такъв и народа.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 21 Дек 2014, 22:36

sambeto написа:Явнo днеска в Гранд Мол Варна има Audi day.... ма иначе второто Audi прибрало огледалата :mrgreen:

Днес и аз мислих да добавя малко фото ама беше такава лудница ,че охраната въобще не пускаше коли в подземните паркинги на мол Галерия Стара Загора.
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
Детайли за колата: facelift

Мнение от xaxo » 22 Дек 2014, 17:25

Изображение

Grand Mall Varna. Това не разбрах що така се е получило, но 4-5 коли бяха паркирали по този начин. Нямаше табела указваща нещо различно .. може аз да пропускам нещо. А паркинга беше full...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 22 Дек 2014, 17:49

Добра идея са дали гагаузите, така никой няма да ги одере, а и се паркира по-лесно

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 22 Дек 2014, 17:52

alekangg написа:така никой няма да ги одере

Не съм сигурен :mhihi:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 22 Дек 2014, 20:44

Пред моя блок вечер няма къде карфица да хвърлиш, но този мотор не мърда от там, и както се вижда, заемя място за цяла кола. Ама боклука си е боклук и неще да го махне от там Изображение

Sent from Люлин using Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 22 Дек 2014, 21:25

randity написа:Пред моя блок вечер няма къде карфица да хвърлиш, но този мотор не мърда от там, и както се вижда, заемя място за цяла кола. Ама боклука си е боклук и неще да го махне от там Изображение

Sent from Люлин using Tapatalk

че къде е проблема махаш стипенката му и можеш да го паркираш ти където си искаш :mhihi:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 22 Дек 2014, 21:49

На подобни мотори, като се извади ключа им се заключва вилката при пълен в края ;)
Ако е така, ще трябва да го вдигат и бутат здраво.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 22 Дек 2014, 22:03

Аз се въздържам от простотии, но дочух от съседни блокове някакви въжета, някакви влачения на мотори :roll:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 23 Дек 2014, 17:06

E34 написа:
b0bituy написа:Така ще се научат :yes:

Аз се чудя на малоумната черта на българина защо винаги трябва да е сложно? Просто ми е интересно да ги попитам тези хорица в очите "Защо бе идиотино си паркирал за двама и си лишил двама инвалиди от правото им на по-улеснено придвижване? Защо запушваш нечий гараж и караш цяла кооперация примерно да се съобразява с теб? С какво си повече от другите идиотино и какво ти дава самочувствието да си го мислиш?"
Другия вариант е да не ти пука. Паркирал, паркирал да е жив и здрав, утре аз че паркирам така. Е да ма тва е селяния!
След това с гумата повече няма да спира така. Само да не се върне вечерта да отмъщава на колите от паркинга... :mhihi:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата