Питане за връщане от е46 към е36?
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Питане за връщане от е46 към е36?
Leon написа:Крайно не съм съгласен - Е46 е доста различна като усещане и поведение кола, много по-притъпена и цивилизована от Е36.
Не знам... Идентично окачване отпред и отзад? Е46 се усеща по "дебела", но в същност има по-голям лимит, иначе същата работа.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Моят опит като собственик на БМВ-та е следния - E36 318is Coupe, E36 328i Coupe, X5 E53 3.0d, E60 520i, и сега разцъквам от месец за разнообразие E46 320ci Coupe, на сестрата.
E36 all the way, още си имам 328-цата за кеф..все едно чук*ш старо гадже
тая кола никога няма да ми писне. Директна, сравнително лека, проста като LEGO, Е46 ти дава едно притъпено усещане..все едно переш с капут. Дори и 330i да е, пак си предпочитам 328-цата. Не правят такива БМВ-та вече 
E36 all the way, още си имам 328-цата за кеф..все едно чук*ш старо гадже

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
А някой направиха много пари от частите на най-несполучливия модел Е36
Като се почне от двиг. до кори и капачета
Леле какви глупости се пишат за двата модела

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Tenata написа:А някой направиха много пари от частите на най-несполучливия модел Е36![]()
![]()
Поне не им гният веждите като на астра ф

Като се абстрахираш от падащите кори,прозорци,липсата на парно поради всевъзможни причини,смазаните рейки,тракащите повдигачи и още една камара проблемчета и кусурчета,Е36 си е перфектната кола.Най-добрата в класа си за ония времена.

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- boce1990
- Потребител
-
- Кара: BMW 320 I E 30
- Мечтае да кара: BMW M 3 НА ГАЗ С РЪЧНИ СКОРОСТИ НЕЗАВИСИМО ОТ МОДЕЛА САМО БЕЗ Е 36 !!!
- Детайли за колата: ЧЕРНО КУПЕ М 20 В 20 НАИ ИСТИНСКИЯ МОТОР ЗА Е 30 А НЕ ПЛАСТМАСКИ !!!
колега аз 1 е 46 не съм видял с изгнили вежди или прагове а е 36 си гният почти колкото опел .
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
А автора на темата защо не е минал от тдс към 330д за да съпоставя нещата? И къде забравихте 330д, дето слага в малкия си джоб бензиновите двигатели?
"и задължително купе" - смешно твърдение. Дай да те видя с 4 членно семейство, багаж и куче в тва купе. И нека после за капак бензинката да ги тегли тези 4-500кг... Даже най-добре да е и скопена с газчица.
"и задължително купе" - смешно твърдение. Дай да те видя с 4 членно семейство, багаж и куче в тва купе. И нека после за капак бензинката да ги тегли тези 4-500кг... Даже най-добре да е и скопена с газчица.
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Викаш друго си е 12-13 кила нафта,то Златев нема ли да прай коледа,хахаха
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не разбрах 330д в кой джоб ги слага и кои точно бензинови двигатели. 
Аз съм с тричленно семейство и куче, ама куче не такова, дето само името му е куче и сме с компакт обикновено. Кво толкова? Купето е с дори по-голям багажник.

Аз съм с тричленно семейство и куче, ама куче не такова, дето само името му е куче и сме с компакт обикновено. Кво толкова? Купето е с дори по-голям багажник.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
sub_eleven написа:И къде забравихте 330д, дето слага в малкия си джоб бензиновите двигатели?
Даже най-добре да е и скопена с газчица.

Весо Парцала ако те чуе, ше си хвърли дипломата

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
boce1990 написа:колега аз 1 е 46 не съм видял с изгнили вежди или прагове а е 36 си гният почти колкото опел .

Кво толкова? Купето е с дори по-голям багажник
Вярно!
В Е36 купе съм хващал - 4 броя 18-ки джанти от Е46 + 4 броя 16-ки с гуми от Е39-ка!Това със свалени седалки разбира се.
За сравнение в Е36 седан в багажника в най-добрия случай влизат 3 броя 15-ки.Между другото седан с падащи седалки не съм виждал , не знам имали ,нямали.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Че какво им е на иемките и е36 и е46 стават 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- димитър_81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318is;Е36 328i;Е46 330i;E60 530d
bum_bum написа:Не разбрах 330д в кой джоб ги слага и кои точно бензинови двигатели.
Е как бе, ти не си ли чувал за power дизелите!?

п.с Сега съм с 330i E46, преди бях с Е36 328i. Ако, е за фън определено предпочитам Е36 и задължително с ниско окачване.

- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Определено се родих с разхода.ТДС-са си думкаше 11 градско (но съм си го карал както ми е кеф),сега е46-цата ми дава към 8.На въпроса защо я смених ли,еми цената беше доста приемлива,4к,отделно ми казаха,че въртящия момент е по голям иии върви повече от ТДСа.Другото е,че е по нов автомобил,е36-цата,колкото и да влагах в салона,пак се разпадаше
Корите на вратите съм ги свалял и сменял към 100 пъти,може да звучи тъпо,но тези дребни детаили,колкото и да бях стегнал колата,ме дразнеха адски много.
Та,определено ТДСа ми доставяше това "БМВ" удоволствие дет се вика,кеф ти да си караш нормално,кеф ти да върнеш една по долу и директно тръгваше задницата (fun),докато е46-цата е доста по цивилна,да има ускорението,но дотам.Засега ше си я карам,пък като проима пари взимам едно e46 coupe 3.0d face и съм аз

Та,определено ТДСа ми доставяше това "БМВ" удоволствие дет се вика,кеф ти да си караш нормално,кеф ти да върнеш една по долу и директно тръгваше задницата (fun),докато е46-цата е доста по цивилна,да има ускорението,но дотам.Засега ше си я карам,пък като проима пари взимам едно e46 coupe 3.0d face и съм аз

Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Binev_OuT написа:Между другото седан с падащи седалки не съм виждал , не знам имали ,нямали.
Има по принцип ама по-лесно ще видиш бяла лястовица, отколкото седан с падащи седалки.
Cvetun написа:Другото е,че е по нов автомобил,е36-цата,колкото и да влагах в салона,пак се разпадаше![]()
Не е до възрастта, а как е стопанисвана. Ако попаднеш на запазена и си седи на сянка няма никакви ядове. Мойта ще чукне 20-така след няколко месеца и няма и помен от разлепване на кори и всички други очаквани от е36 екстри. Пазиш ли я от слънце няма ядове. е30-ката няма проблеми с кори и жапки, но таблата им масово са разцепени на подка.