Дизел
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 02
Дизел
Колеги,да споделя вчера напълних резервоара на OMV c MaxMotion Diesel,сипах преди това добавка на Castrol TDA,покарах вчера цял ден,колата се представя отлично вървя заедно с 530д автомат (мойта е ръчка),мърка като котенце и не пуши грам няма значение топла или студена.Просто сега е момента обикновенна нафта е 2.09,хубавата е 2.29 не жалете средства за да си спестите много главоболия !
П.с от 1 година карам само с тази добавка и всичко е 6 ! Весела Коледа

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Re: Дизел
Mamar4o написа:Колеги,да споделя вчера напълних резервоара на OMV c MaxMotion Diesel,сипах преди това добавка на Castrol TDA,покарах вчера цял ден,колата се представя отлично вървя заедно с 530д автомат (мойта е ръчка),мърка като котенце и не пуши грам няма значение топла или студена.Просто сега е момента обикновенна нафта е 2.09,хубавата е 2.29 не жалете средства за да си спестите много главоболия !
Баце човек ще каже, че ти плащат минимум 5 хиляди леа за реклама баси....аз сипвам гепена червена нафта от Гошо парнаджията и пак мърка като коте

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Никога дизел повече,какво излиза колко пъти от бензиностанцията попадах на кофти нафта,сега 8 цилиндара 300 коня и всичко е ок
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Aз сипвам на 2 кинта нафта и като му долея и 20-30 кила керосин с малко масълце и няма проблем със замръзване, палене, работа и т.н.
А тия от омв не ми ги хвали изобщо щото преди няколко години фирмата, в която баща ми работи бяха им заредили всички служебни коли с омв алпин дизел и февруари месец беше си спомням един студ нито едно от пежата не запали, а стария дизел с керосина клъвна от четвърт
А тия от омв не ми ги хвали изобщо щото преди няколко години фирмата, в която баща ми работи бяха им заредили всички служебни коли с омв алпин дизел и февруари месец беше си спомням един студ нито едно от пежата не запали, а стария дизел с керосина клъвна от четвърт

ATR-42/72
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
DLVasilev написа:Aз сипвам на 2 кинта нафта и като му долея и 20-30 кила керосин с малко масълце и няма проблем със замръзване, палене, работа и т.н.
Василев за тебе знаем за ИЗВЪНЗЕМНИЯТ ПАСАТ

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
chernobila написа:DLVasilev написа:Aз сипвам на 2 кинта нафта и като му долея и 20-30 кила керосин с малко масълце и няма проблем със замръзване, палене, работа и т.н.
Василев за тебе знаем за ИЗВЪНЗЕМНИЯТ ПАСАТ![]()
То на кола за 1000-лева и трансформаторно масло да и сипеш пак не е проблем.
Аз също карам само с макс моушън и ядове няма нито с вървеж нито с замръзване нищо че миналата година в румъния бях на - 27.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon

Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
chernobila написа:DLVasilev написа:Aз сипвам на 2 кинта нафта и като му долея и 20-30 кила керосин с малко масълце и няма проблем със замръзване, палене, работа и т.н.
Василев за тебе знаем за ИЗВЪНЗЕМНИЯТ ПАСАТ![]()
Te всички дизели са ми така и мерцедеса и тдс-а и 740 д да ми дадеш и на него ще му сипя без да се замислям

ATR-42/72
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
и аз нафта само от омв зареждам
за Лукойл и Петрол какви са ви мненията за нафтата им?
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
super_mario написа:и аз нафта само от омв зареждам
Имах договор с Петрол и 5-години зареждах само там камионите,проблеми не е имало никога.
На лукойл не зареждам защото с тоя ecto дизел не ми харесва как върви колата.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 02
И мойта фирма работи с Петрол,но картата ми има лимит 180лева на месец и на всеки 1ви пълня догоре и сипвам добавка и като цяло и аз нямам оплаквания от Петрол,но от Макс Моушън останах очарован.
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2