Дизел

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 02

Дизел

Мнение от Mamar4o » 27 Дек 2014, 0:58

Колеги,да споделя вчера напълних резервоара на OMV c MaxMotion Diesel,сипах преди това добавка на Castrol TDA,покарах вчера цял ден,колата се представя отлично вървя заедно с 530д автомат (мойта е ръчка),мърка като котенце и не пуши грам няма значение топла или студена.Просто сега е момента обикновенна нафта е 2.09,хубавата е 2.29 не жалете средства за да си спестите много главоболия !

П.с от 1 година карам само с тази добавка и всичко е 6 ! Весела Коледа :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Re: Дизел

Мнение от E34 » 27 Дек 2014, 3:58

Mamar4o написа:Колеги,да споделя вчера напълних резервоара на OMV c MaxMotion Diesel,сипах преди това добавка на Castrol TDA,покарах вчера цял ден,колата се представя отлично вървя заедно с 530д автомат (мойта е ръчка),мърка като котенце и не пуши грам няма значение топла или студена.Просто сега е момента обикновенна нафта е 2.09,хубавата е 2.29 не жалете средства за да си спестите много главоболия !

П.с от 1 година карам само с тази добавка и всичко е 6 ! Весела Коледа :bchug:

Баце човек ще каже, че ти плащат минимум 5 хиляди леа за реклама баси....аз сипвам гепена червена нафта от Гошо парнаджията и пак мърка като коте :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 27 Дек 2014, 4:40

:kuku:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mamar4o » 27 Дек 2014, 5:28

Ваша си работа какво ще сипвате,аз като купих колата беше карана с гепена нафта и се наложи да рециклирам и 6те дюзи и вие си правете сметка.Просто евтиното винаги излиза скъпо :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 540i M
Детайли за колата: С бебе в колата...

Мнение от larry_boy » 27 Дек 2014, 9:18

Къв дизел бре колега?? Аз че чакам с сектор V, а ти още си играеш с редовите шестаци. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: е65 4.5 2002

Мнение от bmw730 » 27 Дек 2014, 10:54

Никога дизел повече,какво излиза колко пъти от бензиностанцията попадах на кофти нафта,сега 8 цилиндара 300 коня и всичко е ок

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 27 Дек 2014, 13:03

Aз сипвам на 2 кинта нафта и като му долея и 20-30 кила керосин с малко масълце и няма проблем със замръзване, палене, работа и т.н.
А тия от омв не ми ги хвали изобщо щото преди няколко години фирмата, в която баща ми работи бяха им заредили всички служебни коли с омв алпин дизел и февруари месец беше си спомням един студ нито едно от пежата не запали, а стария дизел с керосина клъвна от четвърт :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мечтата на живота си
Мечтае да кара: е38 с евтино гориво

Мнение от chernobila » 27 Дек 2014, 13:48

DLVasilev написа:Aз сипвам на 2 кинта нафта и като му долея и 20-30 кила керосин с малко масълце и няма проблем със замръзване, палене, работа и т.н.
А тия от омв не ми ги хвали изобщо щото преди няколко години фирмата, в която баща ми работи бяха им заредили всички служебни коли с омв алпин дизел и февруари месец беше си спомням един студ нито едно от пежата не запали, а стария дизел с керосина клъвна от четвърт :mhihi:

Василев за тебе знаем за ИЗВЪНЗЕМНИЯТ ПАСАТ :bchug: :mhihi:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 27 Дек 2014, 13:57

chernobila написа:
DLVasilev написа:Aз сипвам на 2 кинта нафта и като му долея и 20-30 кила керосин с малко масълце и няма проблем със замръзване, палене, работа и т.н.

То на кола за 1000-лева и трансформаторно масло да и сипеш пак не е проблем.
Аз също карам само с макс моушън и ядове няма нито с вървеж нито с замръзване нищо че миналата година в румъния бях на - 27. :yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39 530DA
Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
Детайли за колата: Е39 530DA wagon

Мнение от bumer530 » 27 Дек 2014, 14:24

:dunno: :dunno: И аз заредих макс моушън преди Коледа на Горубляне и колата умря .Не иска да откъсне .Все едно ремарке съм вързал.Винаги съм бил доволен ,но този път се оакаха.Като тегля чертата най съм доволен от нафтата на Еко(алея Яворов и Сребърна)
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 27 Дек 2014, 14:55

chernobila написа:

Te всички дизели са ми така и мерцедеса и тдс-а и 740 д да ми дадеш и на него ще му сипя без да се замислям ;)
Изображение
ATR-42/72

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 27 Дек 2014, 15:39

и аз нафта само от омв зареждам
за Лукойл и Петрол какви са ви мненията за нафтата им?
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 27 Дек 2014, 15:55

super_mario написа:и аз нафта само от омв зареждам
за Лукойл и Петрол какви са ви мненията за нафтата им?

Имах договор с Петрол и 5-години зареждах само там камионите,проблеми не е имало никога.
На лукойл не зареждам защото с тоя ecto дизел не ми харесва как върви колата.
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mamar4o » 27 Дек 2014, 16:35

И мойта фирма работи с Петрол,но картата ми има лимит 180лева на месец и на всеки 1ви пълня догоре и сипвам добавка и като цяло и аз нямам оплаквания от Петрол,но от Макс Моушън останах очарован.

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Дек 2014, 18:20

Макс Моушън, екто, в-пауър и други все модерни имена :mhihi: не са нищо повече от рекламен трик. 1ст добавка в горивото = +20ст. в крайната цена

а, забравих, че в тия горива има и доста реклама, трябва и за нея да се плаща...
Последна промяна © на 27 Дек 2014, 18:21, променена общо 1 път

Следваща

Назад към Извън Темата