Да поговорим за покер
Модератор: Общи модератори
- BobiMinev
- Потребител
-
- Кара: e30 320i 89`; е36 316i 95`
- Мечтае да кара: e30 cabrio v10
Re: Да поговорим за покер
Малко трудно чета по-задълбочени неща на английски, но щом нямам други опции - ще опитам. Определено имам нужда да прочета опита на добри играчи, ако можеш да дадеш някакви жокери в тая посока, че ми е трудно да намеря иглата в сеното. 

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
http://www.boomplayer.com/bg/poker-hands/Boom/12302848_BB5340F5C6
Ако бях спечелил ръката можеше и до фт да стигна.

Ако бях спечелил ръката можеше и до фт да стигна.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз затова минах на кеш. На финална са ми пребивали АА с 92s... На bubble за финална ми се е случвало да флоп-на фул хаус и да изгоря... JJ в мен... флоп JTT... търн Т, ривър Т... Ония държеше Асо 
Аз мога да се похваля само. За първи месец се очертава да съм напред от кеш (само от игра, рейкбек не броя), и то без нито един урок
От състезанията пък ударих iPad mini, всеки момент чакам FedEx 

Аз мога да се похваля само. За първи месец се очертава да съм напред от кеш (само от игра, рейкбек не броя), и то без нито един урок

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
Да в кеша наистина вариацията е доста по малка, но не ми е тръпка, иначе доста преди тази ръка загубих друга за около 300бб съ АА vs 62 добре че поне тогава го покривах и не отпаднах.
В коя зала играеш и как стои въпросът за рейкбека?
В коя зала играеш и как стои въпросът за рейкбека?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
DiMIcha84 написа:http://www.boomplayer.com/bg/poker-hands/Boom/12302848_BB5340F5C6
Ако бях спечелил ръката можеше и до фт да стигна.![]()

това ми беше любимия турнир преди да ме преебе за място на фт имам покет аса срещу покет двойки. на флопа ми вади асо и после търна и ривара два пъти 2 ... направо счупих монитора

п.п. сега играя на спин и гол и съм супер доволен

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
Абе аз стигнах и ако я бях спечелил, можеше и за фт да се боря, но шанс. Ръката е при 98 лефт и 1800000 аверидж стак.
Да вдигна малко темата с един въпрос. Напоследък цъкам по-редовно в покерстарс-а и вчера от един сателит спечелих билет за Weekly Round 2, който се играе всяка събота с награден фонд 2000 долара. Трябва ли задължително да изиграя билета тази събота? В акаунта ми гледам, че билета е валиден до март 2016, т.е. мога дотогава да го изиграя в този турнир която събота си реша, така ли? 

- TNT
- младши ентусиаст
-
Аз от две седмици насам съм нонстоп бедбийт, като не съм чип лидер на масата, влизам ол ин само на чифт аса,попове или дами и почти всеки път някой идиот с карти от рода на 9-2 ме екзекутира
Играя най вече SNG 1.50 knockout с 90 човека

www.bmwпрофесори-bg.net
- TNT
- младши ентусиаст
-
Аз играя кеш яко и вече 4-ти месец подред ме цака вариация (holdem manager потвърждава
). На 20нл обаче е кофти. И по правило винаги бед бийта е за 150-200 блинда 

Вчера завърших 14-ти от 2200 души за некви 20$
не че докато играх не правих още 100 неща де, като цяло late game играя доста tight, направо на моменти rock.. това май не е много правилна стратегия? предполагам щото не съм набрал голям стак и съм push или fold

Последна промяна acer на 21 Сеп 2015, 9:12, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
acer написа:Вчера завърших 14-ти от 2200 души за некви 20$не че докато играх не правих още 100 неща де, като цяла late game играя доста tight, направо на моменти rock.. това май не е много правилна стратегия? предполагам щото не съм набрал голям стак и съм push или fold
И аз снощи цъках в старса, 11то място и 30$ от 4480 човека с вход 1.35$, ако бях стигнал малко по напред можех да лапна 500-600$, push с КК и един калит с 88 му влезе 8 на флопа и айдееееее.....

www.bmwпрофесори-bg.net
По правило all in префлоп се играе само с AA и КК, а когато са 3-4-ма мога и попове да хвърля ;д разбира се ако си шорт-стак се пушват с мн други карти. Иначе според мен стратегията на турнирите са да набереш стак и да играеш много повече карти, дори с 4-5s да влизаш.. преди време наблюдавах един чип лидер и точно така стигна до финалната маса, доста често виждаше флопа и ако може ги притиска със стака.. чакаш ли само премиум карти влизаш в парите, но пък шанса ти за финална маса е малък.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
acer написа:По правило all in префлоп се играе само с AA и КК, а когато са 3-4-ма мога и попове да хвърля ;д разбира се ако си шорт-стак се пушват с мн други карти. Иначе според мен стратегията на турнирите са да набереш стак и да играеш много повече карти, дори с 4-5s да влизаш.. преди време наблюдавах един чип лидер и точно така стигна до финалната маса, доста често виждаше флопа и ако може ги притиска със стака.. чакаш ли само премиум карти влизаш в парите, но пък шанса ти за финална маса е малък.
Това е доста грешно твърдение, това да влезеш алл ин пре флоп зависи от много фактори, като структура на турнира, фаза на турнира, големина на стаковете, от опонентите на масата и т.н,