..: Новогодишна СПАМ тема 2014-2015:..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Re: ..: Новогодишна СПАМ тема 2014-2015:..

Мнение от ukelichko » 29 Дек 2014, 17:10

AVK написа:Добре де...само мен ли ме дразнят тия карачи..защото не мога да ги нарека шофьори които не си чистят снега от таваните на колите :bang:

Колко мързелив трябва да си или глупав за да не го правиш :dunno:

Е как да го почистя на Паджерото, като е по-високо от мен и нямам метла с дръжка. Между другото, поздрав от отбора на Паджеро и Супер селект. Идеален е за тези условия, разбира се с нови зимни гуми и зимна нафта.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 29 Дек 2014, 17:12

Тихо плачеше жената в новата кола. Колко лоша бе съдбата - три педала, а краката само два! :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 29 Дек 2014, 17:15

ukelichko написа:
AVK написа:Добре де...само мен ли ме дразнят тия карачи..защото не мога да ги нарека шофьори които не си чистят снега от таваните на колите :bang:

Е как да го почистя на Паджерото, като е по-високо от мен и нямам метла с дръжка. Между другото, поздрав от отбора на Паджеро и Супер селект. Идеален е за тези условия, разбира се с нови зимни гуми и зимна нафта.

Еми взимаш си метла с дръжка - голяма причина няма що :mhihi: :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 29 Дек 2014, 17:24

deyan-enchev написа:
ukelichko написа:

Еми взимаш си метла с дръжка - голяма причина няма що :mhihi: :mhihi:

Най-близкият магазин за метли с дръжки е на 20 километра от вилата ми в която съм сега. Ако се напъна мога и да успея там където гражданска защита се провали в преспите, ама предпочитам да ударя една отлежала в дъбово буре пред камината и да си карам с непочистения таван. :D :D :D :D Весело посрещане на Новата :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 29 Дек 2014, 17:57

Предполагам че както колегата, така и аз "говорим" принципно ;)
Наздраве :bchug:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 29 Дек 2014, 18:36

Абе става фън на вънка щом успях да изпълня това от подписа ми на влизане в мола :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: Porsche Carrera GT

Мнение от AVK » 29 Дек 2014, 18:50

Vanqu1sh написа:Абе става фън на вънка щом успях да изпълня това от подписа ми на влизане в мола :mhihi: :mhihi: :mhihi:

С пушека и чертите или без :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 29 Дек 2014, 18:51

AVK написа:
Vanqu1sh написа:Абе става фън на вънка щом успях да изпълня това от подписа ми на влизане в мола :mhihi: :mhihi: :mhihi:

С пушека и чертите или без :mhihi: :mhihi:

Само следи в снега :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 29 Дек 2014, 18:55

двутактово масло в нафтата,некой прави ли го това?
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Дек 2014, 18:55

Изображение :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 29 Дек 2014, 19:00

super_mario написа:двутактово масло в нафтата,некой прави ли го това?

и двутактово и бензин и керосин и олио и горими почистващи препарати и какво ли не още. Ама трябва колата ти да става за това :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 29 Дек 2014, 19:02

Аз редовно карам с не почистен таван, преден и задни капаци. На правите им фъргам вълшебен прашец . ХОУ ХОУ ХОУ ТИНКЪРБЕЛ :mrgreen:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 29 Дек 2014, 19:03

DLVasilev написа:

и двутактово и бензин и керосин и олио и горими почистващи препарати и какво ли не още. Ама трябва колата ти да става за това :mhihi:

остъй майтапа има хора го правят за по добро смазване на ГНП та затова питах :!:
от форума офроуд
Това което ми се е случвало на мен е че ми блокирала нафтова помпа Бош 130 километра след като налях ОМВ Алпин дизел .Свалих я и посетих дизел сервиз за да я тестват за налягане и въпроса на майстора ме стъписа "Шел VPower Disel" или "ОМВ Алпин дизел". А така викам защо точно това ме питаш бе майсторе - ми защото това е важното вика виж там до онази машина колко съм ги събрал ,пак там зареждай. На въпроса защо човека ми казва - ами направи рекламация и поръчай анализ и ще видиш защо ти го казвам - в БДС изискванията за дизелово гориво допускат такива "ишмари" затова ВИНАГИ СЛАГАЙ МАСЛО НАЙ ДОБРЕ ДИТАКТ ЧЕ СЕ РАЗТВАРЯ НАЙ ДОБРЕ В СЪОТНОШЕНИЕ 1/50 .Не го послушах взех си друга помпа носих я да ми я провери не беше много добра взех друга тя вече беше супер сложих я и газ.На четвъртия ден "новата" помпа блокира само че този път не на високи обороти а на ниски. Отидох да питам и друг препоръчан специалист и човека ми се присмя - ТИ НЕ СЛАГАШ ЛИ МАСЛО В НАФТАТА БЕ ?????? . Препоръча съотнощение според състоянието на колата от 1/40 до 1/50.
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 29 Дек 2014, 19:13

super_mario написа:
DLVasilev написа:

остъй майтапа има хора го правят за по добро смазване на ГНП та затова питах :!:
от форума офроуд
Това което ми се е случвало на мен е че ми блокирала нафтова помпа Бош 130 километра след като налях ОМВ Алпин дизел .Свалих я и посетих дизел сервиз за да я тестват за налягане и въпроса на майстора ме стъписа "Шел VPower Disel" или "ОМВ Алпин дизел". А така викам защо точно това ме питаш бе майсторе - ми защото това е важното вика виж там до онази машина колко съм ги събрал ,пак там зареждай. На въпроса защо човека ми казва - ами направи рекламация и поръчай анализ и ще видиш защо ти го казвам - в БДС изискванията за дизелово гориво допускат такива "ишмари" затова ВИНАГИ СЛАГАЙ МАСЛО НАЙ ДОБРЕ ДИТАКТ ЧЕ СЕ РАЗТВАРЯ НАЙ ДОБРЕ В СЪОТНОШЕНИЕ 1/50 .Не го послушах взех си друга помпа носих я да ми я провери не беше много добра взех друга тя вече беше супер сложих я и газ.На четвъртия ден "новата" помпа блокира само че този път не на високи обороти а на ниски. Отидох да питам и друг препоръчан специалист и човека ми се присмя - ТИ НЕ СЛАГАШ ЛИ МАСЛО В НАФТАТА БЕ ?????? . Препоръча съотнощение според състоянието на колата от 1/40 до 1/50.

то става и с моторно масло мъничко му накапи 1 литър примерно ама пак зависи и от колата де
Изображение
ATR-42/72

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 29 Дек 2014, 19:17

и топъл гараж върши работа :mhihi:
IMG_7957.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата