..: Новогодишна СПАМ тема 2014-2015:..
Модератор: Общи модератори
Re: ..: Новогодишна СПАМ тема 2014-2015:..
Момчета и момичета
весело посрещане на всички от тука довечера, да си изкарате добре и нека новата година ви донесе само успехи

весело посрещане на всички от тука довечера, да си изкарате добре и нека новата година ви донесе само успехи

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
doomy525 написа:Момчета и момичета![]()
весело посрещане на всички от тука довечера, да си изкарате добре и нека новата година ви донесе само успехи![]()
Мерси подобно

оф дося чистих че сичко мене чака..после мисля и да готвя тря да ида и да напазарувам малко ма ся малко почивка

Вие къде са изгубихте бе?
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
кой какво ще купува за довечера? така може да се подсетим нещо, което сме забравили 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
doomy525 написа:кой какво ще купува за довечера? така може да се подсетим нещо, което сме забравили
Аз отивам на готово. Така най-обичам.. Колко пари? Толкова. Ет ти пари, като дойде всичко да е готово

Люлински терекат

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
ryan83 написа:doomy525 написа:Момчета и момичета![]()
весело посрещане на всички от тука довечера, да си изкарате добре и нека новата година ви донесе само успехи![]()
Мерси подобно![]()
оф дося чистих че сичко мене чака..после мисля и да готвя тря да ида и да напазарувам малко ма ся малко почивка![]()
![]()
Вие къде са изгубихте бе?
Аз съм си тук, никъде не съм се изгубил.

randity написа:doomy525 написа:кой какво ще купува за довечера? така може да се подсетим нещо, което сме забравили
Аз отивам на готово. Така най-обичам.. Колко пари? Толкова. Ет ти пари, като дойде всичко да е готово![]()
Люлински терекат
то така и аз бях от 5-6 години ама сега се навихме 4-5 човека да отидем..иначе е най-хубаво верно така

п.с - само нашата компания ли има проблем с организацията АБСОЛЮТНО винаги?

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
randity написа:doomy525 написа:кой какво ще купува за довечера? така може да се подсетим нещо, което сме забравили
Аз отивам на готово. Така най-обичам.. Колко пари? Толкова. Ет ти пари, като дойде всичко да е готово![]()
Люлински терекат
То и аз май така ще направя, отивам на готово защото ще съм на гости в една приятелка

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
bmw maniqk ivo bmw написа:randity написа:doomy525 написа:кой какво ще купува за довечера? така може да се подсетим нещо, което сме забравили
Люлински терекат
То и аз май така ще направя защото ще съм на гости в една приятелка![]()
Вие сте добре ами аз какво да си взема още освен някоя салата..мислех някоя пържола ма в то сняг ся далече

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
ryan83 написа:bmw maniqk ivo bmw написа:randity написа:doomy525 написа:кой какво ще купува за довечера? така може да се подсетим нещо, което сме забравили
Люлински терекат
То и аз май така ще направя защото ще съм на гости в една приятелка![]()
Вие сте добре ами аз какво да си взема още освен някоя салата..мислех някоя пържола ма в то сняг ся далечеза пиене няма да се напивам, може да ида до едно място да ударя няква водка до довечера или ако не ся ше е някав друг ден

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Са на тоя студ ще трябва да ходя довечера с метро до приятелката ми, понеже вече не смея да си оставям колата там след като осъмнах с 15 санта черта с нож и спадната гума

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
doomy525 написа:randity написа:doomy525 написа:кой какво ще купува за довечера? така може да се подсетим нещо, което сме забравили
Люлински терекат
п.с - само нашата компания ли има проблем с организацията АБСОЛЮТНО винаги?както и парите за сметката никога да не излизат като излезем 15-20 човека
![]()
Не, ние през ноември се разбрахме ебати компанията, а накрая тре'аше да търся оферти

За сметката, аз като излезнеме по-голяма компания и пия само едно нещо, примерно на кафе - количка, тя е 2лв. Оставям толкова и да се оправят

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
k.milanov написа:Са на тоя студ ще трябва да ходя довечера с метро до приятелката ми, понеже вече не смея да си оставям колата там след като осъмнах с 15 санта черта с нож и спадната гума![]()
пеша, градския, таксита .... и ние нямаме намерението да вадим колата, щото не ни се разправя със счупени прозорци и други щети

doomy525 написа:randity написа:doomy525 написа:кой какво ще купува за довечера? така може да се подсетим нещо, което сме забравили
Люлински терекат
то така и аз бях от 5-6 години ама сега се навихме 4-5 човека да отидем..иначе е най-хубаво верно така
п.с - само нашата компания ли има проблем с организацията АБСОЛЮТНО винаги?както и парите за сметката никога да не излизат като излезем 15-20 човека
![]()
Хич не си единственият, тва е често срещан номер, особено с парите за сметката. Но то си е до организация предимно.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
ся требе се къпим ,че наближава време за студио Х 
Астрологът Алена за "Труд": Кървави избори и разврат през есента.
който как иска да го разбира особено този разврат

Астрологът Алена за "Труд": Кървави избори и разврат през есента.
който как иска да го разбира особено този разврат

Последна промяна super_mario на 31 Дек 2014, 17:38, променена общо 1 път
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!