..: Новогодишна СПАМ тема 2014-2015:..
Модератор: Общи модератори
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: ..: Новогодишна СПАМ тема 2014-2015:..
Че нали всичко тва ше струва 1000лв. 
Sent from Люлин using Tapatalk

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
DLVasilev написа:Нарича се КРАЗ 255![]()
И ти си прав, бат Митье

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Краза и на мен ми е мечта, ама със служебно гориво ако може

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
DLVasilev написа:ryan83 написа:randity написа:DLVasilev написа:randity написа:Еййй, пълно с идиоти. Един тъпанар зор да ме изпревари и да се докаже на недораслите си приятели, щеше да се удари като куче и да се изтрепят... Късметлия, че го видях, че няма мерак да намали при условие, че в неговото платно започваше редица от паркирали коли.. Аман
Kaжи кой е да го тотализирам с пасата и да взема некой лев от железо най-накрая
Няква керлива Це класа очиларка, ама не успях да видя дали не познавам някой
Не се ядосвай за глупости..и мене така няколко пъти ми дигнаха нервите едни тъпаци дет си мислят че могат да карат па и други простотии имаше![]()
![]()
Веднъж си карах из града и къде са хакнах в една улица заета отдясно и викам ае ше изчакам отсреща тея ама те кат са навъдиха един след друг баси зад мене стана опашка че по едно време някав зад мене яко ми свири да тръгвам а отсреща идват коли И КВО ДА ХВРЪКНА ЛИ БЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
друг път спирам да си зема за вечеря на една скара и тъкмо тръгвам и някъв с няква смешна щайга са ми спира точно пред мене и ма гледа че тръгвам![]()
зад мене имаше кола та викам да не я ударя кат давам назаде ма излезнах мани мно ма вбеси тоя добре че са сдържах малко ма накрая излезнах с черта оттам![]()
Е мене оня ден в надежда един слиза да ме бие щото съм застанал за ляв завой и оня не успя заради мене да изпревари цялата колона през насрещното и слезна да ме тепа щото съм си застанал в уширението за ляв завой, пуснал съм си мигача и си чакам да се освободи за да мина. Оня идва изрита колата отзад и ми отваря вратата да ме изкарва, ама една тръба половин цол съвсем случайно му падна на капачкитемного ги обичам такива.
Няма да забравя по миналата година с бащата вършихме работа и се прибираме и пак там на ул. бели дунав от една от преките на без коз излиза с вратите един келеш с една Е36-ца и пред нас ама на косъм. Ама иначе натоварил девойките вътре и се прави на голем, ама 10 мин по късно бащата спира да си купи цигари и оня идва, спира колата слиза и отива до същия магазин и там като го хвана старшия на къси пасове до колата, а оня едно мургаво кюфте мазно такова като го ритнеш и се климбуца 20 минути, та стана за срам пред коврите, а те па отвътре седят и се хилят през сълзиКарачи много шофьори малко
Или оня на ломско дето се опита да ме изпревари насред кръговото и щеше да се нацели в мене щото си изтърва колата и явно това го е ядосало щото мина пред мене, засече ме и 3 пъти ми наби рязко спирачки и на 4-я го ударих. Оня слиза и почва да крещи по мене, аз слизам от колата с радиото в ръка, свалям си номерата и тръгвам пеша, оня почна да мъца и да сеца как сме щели да се разбереме. Викам тоя пасат на мене ми е служебен, а тоя мерцедес си е твоя личен сега като толкова знаеш оправяй се и след малко отидох да си прибера колата оня се скъса да се извинява
Всеки божи ден на едни и същи места се разправям с едни и същи хора просто. Обаче има значение с каква кола си. Гледам ги големи черни лъскави коли с наредени номера никой не смее копче да им каже аз с пазарджишкия пасат пеша да изляза пак някой идиот ще се лепне да се прави на интересен

на мене закво някой така не ми са напрай на интересен да го видя каде ше иде

веднъж спирам точно на центъра и един келеш ми вика да съм я махнал оттам че пазел местото за една друга ес-ка от по-новите а насякъде беше заето

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
randity написа:Че нали всичко тва ше струва 1000лв.
Връщаш форда на вашите, и когато си изкараш 1000 лв самичък, може и да се позамислиш дали наистина да ги вложиш в нещо малоумно

Последна промяна ogata на 04 Яну 2015, 2:05, променена общо 1 път

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Снимките от плажа не са за всички
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
randity написа:Снимките от плажа не са за всички

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
randity написа:Че нали всичко тва ше струва 1000лв.
Виж ся за 1000 лв получаваш пасата с чугунен радиатор 17 ребра вместо предна броня и блъскай какво щеш после, пази ги москвичите, че са кът вече. Дай малко ВАГ недоразумения да унищожиме

ATR-42/72
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Ще си продавам мойта, много големи батки са се навъдили с бмв-та 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
cod-cdbp написа:Ще си продавам мойта, много големи батки са се навъдили с бмв-та
ся се върни у темата с паленето

Нема само да те гоним тука

ATR-42/72
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
DLVasilev написа:Виж ся за 1000 лв получаваш пасата с чугунен радиатор 17 ребра вместо предна броня и блъскай какво щеш после, пази ги москвичите, че са кът вече. Дай малко ВАГ недоразумения да унищожиме
Нещо таквоз ли ?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
ogata написа:DLVasilev написа:Виж ся за 1000 лв получаваш пасата с чугунен радиатор 17 ребра вместо предна броня и блъскай какво щеш после, пази ги москвичите, че са кът вече. Дай малко ВАГ недоразумения да унищожиме
Нещо таквоз ли ?![]()
![]()
А баш

ATR-42/72
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
DLVasilev написа:cod-cdbp написа:Ще си продавам мойта, много големи батки са се навъдили с бмв-та
ся се върни у темата с паленето![]()
Ко има да ме гониш, ей ме на

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
cod-cdbp написа:DLVasilev написа:cod-cdbp написа:Ще си продавам мойта, много големи батки са се навъдили с бмв-та
ся се върни у темата с паленето![]()
Ко има да ме гониш, ей ме на![]()
![]()
Само по манивели се оглеждаш

което ми напомня за

ATR-42/72
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-