откраднат дисплей за навито

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djordje » 05 Яну 2015, 14:12

Здравейте колеги, първо за много години живи и здрави!
Днес тръгвам за работа отивам към колата която е паркирана в подземен паркинг в блока където живея от 23 декември, и какво да видя:
отркаднали са дисплея на CIC навигацията по найгрубия начин, едно че са го счупили, имам парче от предпазното стъкло на самият дисплей, второ че са счупили местата в таблото където се захваща дисплея, и трето срязана инсталацията. Първо се обадих на Булинс, дойдоха на оглед, след това 6-то районно за удостоверението за пред Булинс, и след това се обадих на човека на който му плащам паркомястото да си търси друг наемател, аз там повече няма да я държа. Така започна за мен новата година и първи работен ден. Поздрави на всички.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Re: откраднат дисплей за навито

Мнение от djordje » 05 Яну 2015, 14:13

жалка гледка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320dA
Мечтае да кара: e46 M3
Детайли за колата: touring facelift 04'

Мнение от lancerpor » 05 Яну 2015, 14:17

Камери няма ли в този паркинг? Кой има достъп до паркоместата? Други коли има ли там или е само твоята? Или са аматьори или са били притеснени от нещо и са бързали щом така нескопосано са го свалили...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 05 Яну 2015, 14:58

ужас колега :( на 100% някой съсед ти го е уредил това и най-вероятно е осигурил и достъпа... а от 6то не очаквай никакви резултати, дано застрахователя да ти я върне в първоначалния вид. жив и здрав за новата година!
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."

'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 05 Яну 2015, 15:06

Ебати касапите, д...ба :banghead: Като е потрошено, всичко може и да ти я възстановят по каското. Е заради тия повече БМВ-та - не :dunno:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 05 Яну 2015, 15:40

Съжалявам за случилото се. Отдавна се чудя дали няма да ги почнат тия екрани. Много грозна картинка. Според мен са се учили сега, защото такъв гром и лом, скоро не съм виждал. На мен едно ЦД ми бяха гепили, ама беше демонтирано като от майстор. Подземните гаражи понякога са голяма греда. Влизат при забравена отворена врата, а отвътре могат да си я затворят и отворят винаги. Хем са на топло, хем никой не ги притеснява. "Хубавото" е, че поне каското трябва да поеме нов компонент, защото не е липсващ модул, а и малко да има останало от дисплея - крачета, щипки, пак върши работа. Лошото е, че въобще подобни неща са факт.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djordje » 05 Яну 2015, 16:20

lancerpor написа:Камери няма ли в този паркинг? Кой има достъп до паркоместата? Други коли има ли там или е само твоята? Или са аматьори или са били притеснени от нещо и са бързали щом така нескопосано са го свалили...

Камери в паркинга няма. Достъп има всеки който паркира в него, около 50 места, но понеже вратата не се затваря последно време, може да влезе всеки. Според мен са били аматьори, и то по скоро някой от хората които паркират в същият паркинг.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 05 Яну 2015, 16:42

Ръцете да им изсъхнат! Жалко, че са поломили хубавата кола тия нещастници. Жалко и за разправиите и главоболието на колегата!
Дано ти възстановят колата напълно по каско!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: AMG 560SEC WB 1990
Мечтае да кара: ... като горното,ама ново...
Детайли за колата: This AMG is a very special car in so many ways, the fact that this AMG is an authentic AMG Germany with proof of origin that the M117 / 9 motor was first developed in Germany not Japan. It is an AMG 6.0 DOHC wide body which is one of the most desirable and rarest cars in today's car collection market. The car was built during the final year of the AMG ERA during the merge with Mercedes Benz. This car is also equipped with the rarest engine AMG has ever built which is the M117-9 6.0 32v. There was a very limited number of these authentic AMG engines built in Germany and I would I estimate roughly around 5 or 6.

Мнение от VIKING_WARRIOR » 05 Яну 2015, 17:30

Ето това се наричат олигофренски вандали! Копеленца гадни ако го пипнеш такъв бой и това е! Съжалявам много колега! Дано да Ти възстановят всичко по автокаско във новият им вид! Аз имам същата навигация и си мислех че не ги пипат пък то какво се оказва! :bang: Такива да ги гърмиш им е малко! Без да си превишаваш правата според закона не ги убивай само им счупи коленцата и глезените и китките да не могат да ходят да шарят и да пипат това им стига! Изроди долни... :ranting:
Последна промяна VIKING_WARRIOR на 03 Апр 2015, 17:42, променена общо 1 път
Dream as if you 'll live forever, live as if you'll die today.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 06 Яну 2015, 18:17

Джордже, съжалявам за случката... Щом не се затваря вратата, явно са дебнали наркомани и са се вмъкнали. Сигурно са се опитали да я вадят като на Е46, но какъвто и да е случаят, дано се оправиш бързо! :yes:
Never mistake motion for action...

Назад към Извън Темата