Къде ще набутате парите от КТБ?
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Къде ще набутате парите от КТБ?
masimo написа:steeN написа:вместо да се регулират лихвите (да им се сложи таван примерно) по кредитите е много по-добре да се забранят скритите такси и възможността за произволна промяна на условията по тях и т.н.
То и така беше до 2010год, когато един капацитет от СДС наречен Мартин Димитров с хубави очилца, внесе поправка и приеха закон с който банките едностранно могат да ти променят %-та по лихвата без уговорки. Той доволен, че си получил парите от лобито на банките, лобито доволно, банките доволни ... овците остригани ... всичко е
Големите скокове в лихвите по настоящи кредити в 90% от случайте са от недоглеждане какво подписващ и балъшко нахакване в ... лихвата ви по ипотечния кредит е 4% ... за първата година , след това е плаваща , както плава при всички . САмо че плаването ти се формира така, че лихвата ти скача на МИНИМУМ 8% . . . Имаше и банки (всъщност само една) дето не мърда лихвата по настоящи кредити от 7 години ... и дето всички лихви са или фиксирани или с фиксирани надбавки + софибор/юрибор , което за мен е най-добрия вариант.
Тъй че да не гледаме нещата толкова едностранно . . .
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Макар и рядко има с фиксирана лихва или казано фиксирана вноска. Имам близък роднина, който взе преди 2 години заем за ипотека и до края на ипотеката, плаща и ще плаща една и съща цифра всеки месец.
- Pesho Apostolov
- Потребител
-
- Кара: Е46 320d 99
- Мечтае да кара: Ново БМВ
- Детайли за колата: Сребристо седанче с ремап
Някой да сподели мнение за Пиреос - гледам лихвените проценти по депозитите са доста по-високи сравнени например с Пощенска или Райфайзен?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Потресен съм от ДСК
Тоя в колцентъра няма идея 0.30% лихва, която е написана срещу депозита дали е месечна или годишна. Няма никаква идея как се смята лихвен процент. Дори по едно време почна да твърди, че лихва се начислява само през работните дни
Ужасно съжалявам, че не го записах кви ги говори.
Сега дори затвори и го чакам да смята за да ми се обади да каже къде е грешката.

Сега дори затвори и го чакам да смята за да ми се обади да каже къде е грешката.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Търся инвеститори, че трябва да се вдигне поне още 20 метра нагоре от проекта съобразно обстановката в страната. Дори може да го направим пълзящ. Като се влошат нещата расте, като се пооправят се смалява 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Много оскапяваш проекта
Малко по-малко ще започне да прилича от кОр на пирамида

Малко по-малко ще започне да прилича от кОр на пирамида

- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
Да принудите и няколко заслужили ''артисти'', при нужда да се вдига, да го надуват с уста