Препоръчайте ми таблет?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Препоръчайте ми таблет?

Мнение от Bokrael » 07 Яну 2015, 19:03

Здравейте, можете ли да ми препоръчате таблет до 150лв. Около 100лв също ми върши работа стига да има добри предложения. Ще се ползва най-вече за интернет. Не е задължително, но е хубаво да има слот за СИМ, за да може да има мобилен интернет. Хубаво е да има и добра камера. Нищо не чаткам от таблети, за това не мога да определя най-добрия в съотношение качество/цена за това се обръщам към вас. :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d Mpack
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338

E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD

328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD

318is coupe 10.1998 SOLD

E39 530d 1999 Mpack SOLD

Re: Препоръчайте ми таблет?

Мнение от Powerslide » 07 Яну 2015, 19:49

Колега не искам да те отказвам , но първо за 150 лв едва ли ще се намери хубав таблет БЕЗ 3G.
А от там нататък ако искаш да има 3G за мобилен интернет , цените започват от около 250 лв.
Наскоро си купих таблет със слот за сим карта с мобилен интернет , беше на промоция - 249 лв + подарък калъф.
Честно да ти кажа не съм много доволен ,защото постоянно има някакво забавяне/забиване или на мен така ми се струва (свикнал съм на бързината на Galaxy S4 ).
Не говорим за игри , а за интернет е забавянето, а за игрите просто първо като я пусна играта започва да насича и после леко се оправя ,но дразни :mhihi: :mhihi:

Препоръчвам да отделиш още 100 лв и да си закупиш добър таблет без 3G , ще бъде в пъти по -бърз . Струват по - скъпо само заради тази екстра ..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
Детайли за колата: Турбинирана

Мнение от turbonetic » 07 Яну 2015, 20:31

Колега от 2 месеца насам ,аз ползвам Рево и съм много доволен.Има си място за СИМ карта и за карта Памет.Таблета няма проблеми с интернет и разни други приложения ,не засича ,а ако ще играеш игри направо е перфектен :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bokrael » 07 Яну 2015, 20:41

Не ми се дават повече пари за такава джаджа, също така не държа да е мега бърз, все пак няма да местя сателитите на НАСА от него, достатъчно е просто да не псувам докато го чакам да измисли нещо. Също така докато търсех видях, че няма как да намеря с слот за СИМ за тези пари, но пък забелязах нещо друго интересно. Има таблети с GPS, а аз от отдавна се каня да си купя. Предполагам щом имат тази функция не е нужно да имат връзка с интернет? Единствения, който се вписа в бюджета ми и има GPS e този, какво мислите за него:

http://www.emag.bg/tablet-vonino-otis-q ... DS0V6BBBM/

:dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ М44Б19
Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
Детайли за колата: Стара баба с тояжка

Мнение от stormrider » 07 Яну 2015, 21:44

Само и единствено Asus Nexus 7 2013 или Sony Z2
С много любов към децата!

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 08 Яну 2015, 12:25

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 08 Яну 2015, 12:43

Bokrael написа:Здравейте, можете ли да ми препоръчате таблет до 150лв. Около 100лв също ми върши работа стига да има добри предложения. Ще се ползва най-вече за интернет. Не е задължително, но е хубаво да има слот за СИМ, за да може да има мобилен интернет. Хубаво е да има и добра камера. Нищо не чаткам от таблети, за това не мога да определя най-добрия в съотношение качество/цена за това се обръщам към вас. :bchug:

Взех си от на Виваком промоциите един АСУС Фонпад, относително доволен съм. 100 лв с договор, иначе е към 250.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 08 Яну 2015, 13:35

150 лв за таблет са 150 лв хвърлени на вятъра .Няма такъв вариант за читав таблет да върши работи с посочените изисквания и цена .
Най ефтините варианти които стават за работа са около 200- 250 без СИМ на ASUS мемо пад примерно или подобен клас .
Всякакви китайски чанг мунг хунг и подобни за 100 лева са пълен шит .
Най бюджетния вариант е някой смартфон от промоциите на операторите .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bokrael » 08 Яну 2015, 13:54

Поръчах този, благодаря на всички. :bchug:

http://www.emag.bg/tablet-allview-viva- ... DNXP1BBBM/

ПС. Някой може ли да ми препоръча от къде да му взема калъфче с клавиетура на добра цена? :dunno:

Назад към Извън Темата