Търся човек с wizzair discount club карта
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Търся човек с wizzair discount club карта
Здравейте колеги,
търся човек с такава карта на самолетната компания wizzair. Ако има такъв нека ми пише на ЛС или тук в темата.
Почерпката е отделна
търся човек с такава карта на самолетната компания wizzair. Ако има такъв нека ми пише на ЛС или тук в темата.
Почерпката е отделна

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Re: Търся човек с wizzair discount club карта
Надявам се, че знаеш че намалението важи само ако човека с картата лети с вас.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Мисля, че не е възмижно да се вземат билети на чуждо име с такава карта. Притежателя на картата също трябва да пътува мисля...
Ще се разровя да видя мойта до кога е валидна де
Ще се разровя да видя мойта до кога е валидна де
Нещо ми е убягнал този факт..прави сте. Явно са се подсигурили от такива истории
попитах, защото ако не беше така щяха да се спестят едни 400 лева понеже сме няколко човека..ама явно няма да стане.
Възможно ли е понеже сме 4 човека ако всеки вкара по 20 лева да вземем стандартна карта и тя да е в един от нас и съответно да се получи номера с намалението?

попитах, защото ако не беше така щяха да се спестят едни 400 лева понеже сме няколко човека..ама явно няма да стане.
Възможно ли е понеже сме 4 човека ако всеки вкара по 20 лева да вземем стандартна карта и тя да е в един от нас и съответно да се получи номера с намалението?
enjoy life and drink cold beer

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Като резервираш билетите можеш да си платиш за discount club, по спомен беше 60-70лв за година и да си ползваш намаление още за тази покупка на билети и пак ще си на далавера.
Мисля че важи за собственика +1. Следователно ви трябват 2 карти. Щом са 400лв. си вземете, ще ви излезе по-евтино, и ще имате карти.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
doomy525 написа:Нещо ми е убягнал този факт..прави сте. Явно са се подсигурили от такива истории![]()
Когато купувате билетите чукнете на цени с намаление, накрая автоматично ще ви се прибави цената на самата карта за една година. Във вашият случаи е 100лв, вдигнаха я скоро и важи за човека с акаунта и за още 5 придружителя. 60лв е за 1+1 придружител вече. Във вашия случай, дори да платите 100лв, пак ще спестите поне 300лв, та дерзайте смело.
Ето пояснение за картите
https://wizzair.com/bg-BG/travel_services/Wizz_Xclusive_Club
7 мнения
• Страница 1 от 1