Почистване на двигател
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- JuStDieSeL
- Потребител
-
- Кара: ше Е36 320i
- Мечтае да кара: E36 M3
Почистване на двигател
Ако не успея да продам двигателя си до месец,два съм се решил да го нося във нас да го правя на маса или някаква друга дивотия.
Дайте съвети и методи с какво и как най-добре ще ми е да го измия и приведа във достатъчно добър вид да живее в домашни условия, че майка ми е луда на тема чистота
Дайте съвети и методи с какво и как най-добре ще ми е да го измия и приведа във достатъчно добър вид да живее в домашни условия, че майка ми е луда на тема чистота

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Почистване на двигател
С обезмаслител, ама не меглио и твърда четка.
Купуваш си химия от някой магазин предназначен за такива неща, ръкавици, маска и започваш.
Купуваш си химия от някой магазин предназначен за такива неща, ръкавици, маска и започваш.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

или друг подобен.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Първо обезмаслите, после за алуминия (ако блока ти е алуминиев) с киселина за лети джанти. Става като ново.
И задължително миеш с гореща вода. Аз ползвам български препарати на Motox и съм доволен от работата дето вършат спрямо цената.
И задължително миеш с гореща вода. Аз ползвам български препарати на Motox и съм доволен от работата дето вършат спрямо цената.

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Нафта и топла вода ... 

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Една идея за карантиите

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Super Mafrasol на фирмата MAFRA. От първо лице ти казвам, че почиства много силно омаслени части. Също така може да го използваш и за да си махнеш засъхналото феродо по джантите

Единственото е, че се предлага само в такива количества: 6л;12л;25л;60л;220л

Единственото е, че се предлага само в такива количества: 6л;12л;25л;60л;220л
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
В Дружба, София има една българска фирма, производител на битова и промишлена химия. От там си взех преди препарат за гумите, от който съм много доволен. След намазването им блясъка се запазва дълго. Цената му за литър е доста по ниска и приемлива от тези дето се предлагат на пазара. По спомен около 4-5-6 лева за литър
Та по темата: Предлагат и двукомпонентен препарат за силно замърсени двигатели, на цена някъде около 5-6 лева за литър.
Недостатъците на всичко което изброих са, че ако се отива за първи път малко е проблем да се намери къде е магазина на фирмата. Не работят събота и неделя и трябва човек да си носи подходящи съдове за препаратите, които си купува, защото са наливни.
Сайта на фирмата е www.chimatech.bg
Та по темата: Предлагат и двукомпонентен препарат за силно замърсени двигатели, на цена някъде около 5-6 лева за литър.
Недостатъците на всичко което изброих са, че ако се отива за първи път малко е проблем да се намери къде е магазина на фирмата. Не работят събота и неделя и трябва човек да си носи подходящи съдове за препаратите, които си купува, защото са наливни.
Сайта на фирмата е www.chimatech.bg
8 мнения
• Страница 1 от 1