Какво си купихте на Black Friday 28.11.2015 ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Какво си купихте на Black Friday 28.11.2015 ?

Мнение от drago_pavlov » 10 Дек 2014, 14:18

sineok_pi4_ написа:Колкото до Ф10- ките, имам си други приоритети за в момента от един куп ламарина, а ти обещавам че когато специално си е получа ще ти изпратя снимка за да е видиш... Това време не е далече,само човек трябва да е упорит и да следва целите си :)))

Поживём — увидим.

sineok_pi4_ написа:И само да добавя още нещичко....всички вие когато станахте в 06.00 сутринта или там когато са отворили сайта за да чакате да си купите нещо,аз си спинках сладко, сладко :)))

Аз обикновено по това време ставам за работа, а ти си спинкаш сладко, сладко и SCI ти цъкат стотинките в банковата сметка...
Не е честно така - едни работят, а други срещу 3 бона инвестиция карат F10... Докато си спинкат сладко, сладко :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 Sedan 136 Hp
Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела

Мнение от bobi_81xx » 17 Дек 2014, 22:45

Този път и аз се възползвах.Купих си едно ето такова Samsung UE40HU6900Изображение Спестих 230лв :lalala:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 17 Дек 2014, 23:06

Четеца ми дойде миналата седмица. Работи! :ok: Много съм доволен - ще се получи сполучлив подарък май :ok:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 17 Дек 2014, 23:14

някой разбра ли, че в сайта на румънският емаг станал някъв бъг и всички цени били (за айфон 6 и 6+ със сигурност знам) по 3-4-5 евра :lol: за 10 минути бил изкупен целият сайт и от там са казали, че ще бъдат изплатени на същата цена, на която са купени :mhihi: тва става 2-3 дена след черния петък :)
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nsfw » 18 Дек 2014, 14:06

doomy525 написа:някой разбра ли, че в сайта на румънският емаг станал някъв бъг и всички цени били (за айфон 6 и 6+ със сигурност знам) по 3-4-5 евра :lol: за 10 минути бил изкупен целият сайт и от там са казали, че ще бъдат изплатени на същата цена, на която са купени :mhihi: тва става 2-3 дена след черния петък :)

Да му мислят хлеб, пардон уеб дивелъпърите им :mhihi:

По темата. 'зех един AC рутер , който навсякъде беше 350-400лв., а точно петъка в емаг-а беше 220. Не съм ставал в 06:00 да гледам. От сутринта обаче всичко живо в офиса поръчваше наред и към обяд викам ча'й да ги видим домнулетата предлагат ли нещо интересно. Та го видЕх въпросния рутер, казах на един колега да ми го поръча, че не ми се занимаваше с регистрации и с 3-4 дена закъснение дойде :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Яну 2015, 3:39

Станал БЪГ ама другия черен петък , 2015г Вижте ги само красавците , това ако е истина едно :yes: за КЗК
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4451280
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Предишна

Назад към Извън Темата