Българските зимни курорти!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Българските зимни курорти!

Мнение от MatriX_Fucked » 11 Яну 2015, 15:07

Дъвкано, дъвкано, та предъвкано, но може да имате нови впечатления!

Какво казва министърката: Наблюдава се увеличаване на българките туристи по зимните ни курорти.
Какво казва тур-оператор: Българите предпочитат да зимуват :) в чужбина, защото базата и обслужването са по-добри, а цените са малко по-ниски.

Впечатления от приятели от миналата седмица:

Зверско дране, непостижимо и от кафенетата на летище София. При въпрос защо една пилешка супа струва 20 лева, а едно люто чушле - 2 лв. се отговаря грубиянски - като ви е скъпо не идвайте, има кой да купува...Посещение на басейн - 40-60 лв.

От друга страна ми се посочва Швейцария - целоневна карта - около 60 лева, кафе и напитки малко по-скъпи от средното в София, обслужването, пистите и като цяло базата - на първокласно ниво.

Хора със запазени още есента самолетни билети казват, че цялата почивка излиза значително по-евтино, отколкото в България...

Имате ли впечатления за този сезон?
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Re: Българските зимни курорти!

Мнение от павката » 11 Яну 2015, 16:24

супа-20 кинта,то направо да те е страх да поръчаш скара.щом има кой да поръчва,значи е пълно с баровци.то ако не качиш снимки зимата от банско,лятото от съни бийч,не си никакъв вип
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 11 Яну 2015, 17:32

не че нещо, ма може ли линк към целодневната карта в Швейцария за 60лв.
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 11 Яну 2015, 17:36

Доколкото има огромен спад в посещаемостта на всички видове заведения ресторантьорите са освирепели и станали изключително брутални и нагли. Най-фрапиращите случаи са празнуване на празници и както си казал - по курортите.
Мой приятел имаше юбилей преди няколко месеца. Дават му уж свестен собственик на заведение, договарят се и в деня на юбилея на собственикът му се "налага" да отиде в провинцията. Резултатът: сметка нямаща нищо общо с договореното, мезета с изтичаща годност и пр. При завръщането на шефа след дни се изисква подробен опис и при предоставянето му става ясно, че цените в него нямат нищо общо с тези в менюто плюс сервирани по-малки количества. Разбира се обяснението е, че всичко било сервирано и цените били тези от менюто, но явно не бил преценил правилно количествата. Тоест се върши изпитаната измамна схема с т.нар. плата, а не индивидуално за всеки мезелък и основно ястие, но ако настояваш за това задължително те порязват в грамажа и нарочно сервират храна с отвратитителен вкус и пробвай да се разправяш на празника си.
За да не си трови нервите човекът се отказа от търсене на правата си. :|
Втори случай: Нова година преди 10 дни: За куверт от 90 лв се сервират неща за не повече от 25 лв по ценоразписа. Абсолютно долнопробна "увеселителна" програма и пр. Вместо оферираните яки мезета се поднасят долнопробни сандвичи с мижаво количество луканка и риба. :no:
И после тези мошеници ми хленчат и лъжат с крокодилски сълзи, че заради пушенето останали без клиенти!! :mhihi:
Последна промяна Фидел Кастро на 11 Яну 2015, 20:45, променена общо 2 пъти
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Яну 2015, 17:43

http://www.swisspasses.com/skipass/

Има и по-евтини и по-скъпи.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 11 Яну 2015, 18:35

Верно че е скъпо, ама 20лв не е супата. Аз затова ставам рано, отивам първи и карам до обяд. После си продавам картата и оставям балъците да карат в кишата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 11 Яну 2015, 19:02

Е тва да не е евтино? Пусни и втората страница от тия снимки- пържени картофи 10лв, омлет 20, основни ястия 30-40 :kuku: Не е нормално поне според мен едно ядене да ти е двойно на средната работна заплата. А спане, а карти там за писти и т.н. Кво излиза накрая, че един ден почивка ти идва колкото цяла седмица работа?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 11 Яну 2015, 19:03

50 гр сирене 4 лева => 100грама - 8 лева => 1 кг - 80 лева :shock:

Преди доста години за последно като посетих Банско едно кирливо парче студена пица на пистата беше около 15 лева. Един кроасан беше 8 лева, едно кебапче 7 лв. За какво говорим........ :kuku:
В Банско имаше некви пици по 20 лева малките :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 11 Яну 2015, 19:13

сега около новата година на Снежанка на Пампорово хапнахме супичка по 4лв, кюфте по 2,50. кафенца едно друго. добре ми се стори. :roll:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 11 Яну 2015, 19:14

Много просто, зимните са точно както летните, смрад, лошо обслужване и високи цени. Поне на цени сме изравнени с чужбината, но само по това.. :mhihi:
Да не говорим какво се предлага за ядене..Поне като е скъпо, да дадат нещо читаво, ама няма.
От друга страна, щом има хора, които да плащат, нека да е така, явно все пак се намират луди, които да плащат

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 11 Яну 2015, 19:17

Докато има балъци, ще има и тарикати ;)
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 11 Яну 2015, 19:19

bum_bum написа:Е тва да не е евтино?

Не съм казал, че е евтино. Даже ми е прекалено и затова никога не ям на пистата. Има и олинклузив на Пампорово за 100лв на ден, с карта и ядене на корем на пистата. Всеки сам си решава. То и уж много бедни, ама всеки стана скиор. Мен пък други работи ме възмущават, като например защо Витоша се държи в толкова окаяно състояние?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 11 Яну 2015, 19:26

Определено е скъпо.Даже много.Съдейки по снимката на страницата на менюто цените са като в далеч по-екзотични и стойностни дестинации.
Не говоря само за числата като абсолютни стойности ,а и сравнено с качеството на предлагането,начина на обслужване и отношението към клиента.
за съжаление някой по-горе писал е много прав.Ние самите сме си виновни за това,тъй като всеки дава мило и драго да посети Слънчака или измисленото Банско и да се тагне от там.Каквото и да му струва и като цени и като отношение и като останало впечатление.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 11 Яну 2015, 19:32

На слънчака съм ходил преди години. Сега не бих отишъл, но на Банско бях един път през живота си и няма начин някой и на сила да ме закара повече никога там. Просто не виждам кво намират хората там :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 11 Яну 2015, 19:34

Писти.

Следваща

Назад към Извън Темата