Българските зимни курорти!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Re: Българските зимни курорти!

Мнение от mr_petroff » 11 Яну 2015, 19:43

[quote="Vanqu1sh"]Верно че е скъпо, ама 20лв не е супата. Аз затова ставам рано, отивам първи и карам до обяд. После си продавам картата и оставям балъците да карат в кишата.

Вече я няма тази далавера , при първо чекване -снимка и при несъотвествие блокаж на картата - прецакваш този на когото си продал . Работи на 80 процента . Последно доста хора изреваха . Иначе и аз по някога така правех ...

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 11 Яну 2015, 19:51

Vanqu1sh написа:Аз затова ставам рано, отивам първи и карам до обяд. После си продавам картата и оставям балъците да карат в кишата.

Не я разпространявай толко тая схема :mhihi: ,
че ше се изгребе и последния шанс да се покара рано сабахлем :D
Случвало ли ти се е да чуеш? - Пак не са обработили пистите тия :mhihi:

И както вече се спомена равносметката от нашите курорти е мнооого лошо съотношение цена/качество.

В Мадона Ди Кампилио съм плащал 3.5 евро за закрит паркинг с асансьор до кабината ... у нас, който ходи знае кво е ... 10-12-15 лева у кишата и калта ...
В Австрия обикновено са безплатни, за сметка на това има хора дето подреждат колите и няма хаос и паника.

У нас отстъпка от картата за по-дълъг период на практика няма ... в чужбина карта за 5-6-10 дни е осезаемо по-евтина
Ядене и пиене по-пистите е като в града, в който си, а не като тукашните малоумия по пистите ...

Карането изобщо не е за коментиране ... само ще кажа, че доста често човек може да се накара в пъти по-добре
в енския селски курорт в Австрия или Италия в сравнение с прехваленото Банско дето не можеш да се качиш до пистите :dunno:

В крайна сметка със сигурност е малко по-скъпо да отидеш в чужбина при еднакви условия на хотел като звезди и тн,
но качеството, което ще получиш в Австрия и Италия примерно е в пъти по-добро ...

Както каза някой същата работа като морските ни курорти :roll:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 11 Яну 2015, 19:56

bum_bum написа:На слънчака съм ходил преди години. Сега не бих отишъл, но на Банско бях един път през живота си и няма начин някой и на сила да ме закара повече никога там. Просто не виждам кво намират хората там :dunno:

Vanqu1sh написа:Писти.

:yes: точно

Ща не ща се съобразявам с тая простотия дето направиха за да практикувам любимия спорт ...
Но нито им пия, чая, нито гадните храни и тн. Отивам карам и марш в хотела ...

Просто ходенето в чужбина не може да става всеки уикенд ... или поне аз не мога де :mhihi:

mr_petroff написа:
Vanqu1sh написа:Верно че е скъпо, ама 20лв не е супата. Аз затова ставам рано, отивам първи и карам до обяд. После си продавам картата и оставям балъците да карат в кишата....

Вече я няма тази далавера , при първо чекване -снимка и при несъотвествие блокаж на картата - прецакваш този на когото си продал . Работи на 80 процента . Последно доста хора изреваха . Иначе и аз по някога така правех

Тва къде? На боровец го направиха така понеже има и карта до обяд вече
На Банско не знам да има проблем с продаването? Там и карта до обяд няма, или поне мг нямаше ...

за сравнение в Австрия има карта - до обяд, след обяд, от 10.00, за 2 часа :mhihi: скромен избор :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 11 Яну 2015, 20:39

bum_bum написа:Е тва да не е евтино?

И не само това!!!
Погледнете грамажа!! Да не говорим, че стотинките явно не съществуват за тези, като средство за разплащане. :conf:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 11 Яну 2015, 20:47

И си представете ако влезем в еврозоната какво ще се промени в менютата-само ще добавят едно € към същите цени.
И в този ред на мисли-какво ни топли евтиното гориво тези седмици,като курортите си остават все така недостъпни???

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 11 Яну 2015, 20:48

на Банско се говори от тая година, че е това с картите. Там няма половинка сутрешна :ranting:
минлата година имаше много препродаващи.. :evil:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 11 Яну 2015, 20:50

Не съм фен на зимните курорти, а по скоро на летните, ама не мога да разбера какви са тия цени ве, 16 лв. за шишче, то лятото на Слънчев бряг цените са четири пъти по ниски. Егати и мародерите, заслужават да не им стъпиш в заведението.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 11 Яну 2015, 21:11

Това със снимките и блокиране на картите вече работи и в Банско . Сряда се прибрах от там . Лично бях свидетел на скандали с хора на които блокират картите . Иначе и аз първият ден си продадох картата , но не знаех , сори ако съм прецакал някого . Но имаше и хора дето си караха с такива карти без проблем , всичко е май до късмет , понеже системата не е 100% надеждна .
Иначе нямам думи за чакането по лифтовете и блъсканицата по пистите . 8:35 на касата на кабинката 9:55 на Бандъришка ,и то в добрият случай . А по пистите куцо и сакато , като свободни електрони . По 7-8 "скиори" най-малко на ден ги изнасяха със шейните с кръста.
Следващите ски май ще са в Австрия , то поне там и април има сняг :roll:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 11 Яну 2015, 21:27

E тва е тъпо ако така са го направили верно ... Не бих продал карта ако е проблем за купувача.

Тъпанари са големи тия от Юлен, аз не обичам да карам цял ден например по ред причини ...
Защо ме принуждават да си плащам целия ден, ебаси капутите ...

По повод кабината, аз лично се качвам на горния паркинг направо - верно повече гориво и паркинг,
но поне караш от 8.40 ... ако отворят навреме горната каса :banghead:
щото иначе тия драми долу с кабината са просто абсурдни :kuku:

Април е пресилено, аз като ми се усмихне съдбата ходя края на март и да ти кажа в ниските части и на южните склонове
е киша и то невъобразима щото е тъпкана с неква химия за да седи, то неслучайно е нисък сезон ...
Доста от по-ниските курорти са спрели изобщо да функционират и така ...

Но пак си заслужава пред тая мангасарщина по нашите "курорти" :yes:
Изображение

...

ентусиаст
Аватар
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 11 Яну 2015, 21:40

тъпото е, че не може да отидеш да караш уикенда, или поне аз не мога :mhihi:
Изображение
и печели награди с него

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 11 Яну 2015, 21:54

:mhihi: и аз

K_Ilkov написа:Просто ходенето в чужбина не може да става всеки уикенд ... или поне аз не мога де :mhihi:

то си е казано, не ме е страх от високи разходи, а от ниски доходи :mhihi:
Изображение

...

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 11 Яну 2015, 22:06

K_Ilkov написа:По повод кабината, аз лично се качвам на горния паркинг направо - верно повече гориво и паркинг,
но поне караш от 8.40 ... ако отворят навреме горната каса :banghead:
щото иначе тия драми долу с кабината са просто абсурдни :kuku:

Аз предния ден си купувам карта, отивам с колата до Чалин Валог (там и паркинг не се плаща) и хващам кабинката от междинна :mhihi:

ентусиаст
Аватар
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 11 Яну 2015, 22:30

ма тия врътките не ги пишете тука :mhihi:
Изображение
и печели награди с него

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 11 Яну 2015, 22:40

E аре нали сме си наши тука :mhihi:

Vanqu1sh написа:Аз предния ден си купувам карта, отивам с колата до Чалин Валог (там и паркинг не се плаща) и хващам кабинката от междинна :mhihi:

В таа схема не ми е оферта, на мен поне, повторното ходене до кабината, иначе вАжи :mhihi: :yes:
Изображение

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 11 Яну 2015, 22:47

Трябва да се измисли начин за препродажба на половин шишче или кебапче, че с тия цени накъде?? :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата