Българските зимни курорти!
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Българските зимни курорти!
Тия цени са за хора дето си "почиват" по пистите ... аз имам други цели
Мен лично не ме вълнуват и аз като ям на пистата ме мързи след това, та пасувам по принцип ...
Но може на принципа - Давай на трой на братушките
Иначе, макар да не е много оферта като цена, на Боровец направиха полудневна до обяд
Къф им е проблема на Юлен не разбирам ... пълни нещастници
В читавите курорти хората са направили така, че да ти е приятно, а не давайки си парите да се чувстваш преебан ...
На Банско преди имаше слалом нареден с левче, отдавна го няма
В Шладминг, и не само има слалом с 1 евро - караш с време и тн, отделно има безплатно трасе за макс спийд оградено и с дисплей долу на финала
има някакви гъдели и неща за всеки, у нас никаква мисъл и инициатива - само глупости ...
Отделно, че повечето курорти работят от 7.30 или 8.00 - наще преди 8.30 къде ше ти работят

Мен лично не ме вълнуват и аз като ям на пистата ме мързи след това, та пасувам по принцип ...
Но може на принципа - Давай на трой на братушките

Иначе, макар да не е много оферта като цена, на Боровец направиха полудневна до обяд

Къф им е проблема на Юлен не разбирам ... пълни нещастници

В читавите курорти хората са направили така, че да ти е приятно, а не давайки си парите да се чувстваш преебан ...
На Банско преди имаше слалом нареден с левче, отдавна го няма

В Шладминг, и не само има слалом с 1 евро - караш с време и тн, отделно има безплатно трасе за макс спийд оградено и с дисплей долу на финала
има някакви гъдели и неща за всеки, у нас никаква мисъл и инициатива - само глупости ...
Отделно, че повечето курорти работят от 7.30 или 8.00 - наще преди 8.30 къде ше ти работят

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Карал съм и на Банско, Боровец и Пампорово... До преди години... Днес- да го д*ха Българският Туристически Бранш и да умират в кофите малоумните концесионери!!!!! 

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Vanqu1sh написа:K_Ilkov написа:По повод кабината, аз лично се качвам на горния паркинг направо - верно повече гориво и паркинг,
но поне караш от 8.40 ... ако отворят навреме горната каса![]()
щото иначе тия драми долу с кабината са просто абсурдни
Аз предния ден си купувам карта, отивам с колата до Чалин Валог (там и паркинг не се плаща) и хващам кабинката от междинна
ОК , ама като духне малко и затворят половината писти или пък нещо друго , платил си карта и не можеш да караш . А Юлен пари не връща ...

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
mr_petroff написа:Vanqu1sh написа:K_Ilkov написа:По повод кабината, аз лично се качвам на горния паркинг направо - верно повече гориво и паркинг,
но поне караш от 8.40 ... ако отворят навреме горната каса![]()
щото иначе тия драми долу с кабината са просто абсурдни
Аз предния ден си купувам карта, отивам с колата до Чалин Валог (там и паркинг не се плаща) и хващам кабинката от междинна
ОК , ама като духне малко и затворят половината писти или пък нещо друго , платил си карта и не можеш да караш . А Юлен пари не връща ...
И по морето като сложат черен флаг, не пускат, а и пари не връщат хотелите...

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Някой знае ли къде са разположени машините за сняг в Банско и кой ги стопанисва?

- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Края на декември в Шладминг плащах по 71лв на ден ски карта, като в нея се включва безплатен паркинг, безплатен обществен транспорт и 750км писти, защото картата важи за всички ски зони от комплекса Ski Amade(най-големия в Австрия). На Пампорово този уикенд: ски карта 53лв + паркинг 8лв = 61лв, тоест минимална разлика в цената, но фрапираща разлика в качеството на предлаганата услуга. Единствения + на Папорово беше, че се случи спокоен уикенд без хора.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Аз наще "КУРорти" съм си ги сложил на ***о още преди 4 години. Ходя само и единствено на Рилските езера. Там няма писта, тоест има ама не я обработват, та и няма разни фашончета с фотоапаратчета, печелбари с заведениица, ски училищенца с баш майстори и целата съпътстваща сган. Тишина и спокойствие, както трябва да е.
Ходил съм в Австрия, на Капрун и Цел ам зее, еми няма база за сравнение. Много от познатите ми ходят или в Австрия или във Франция или в Италия... Тфа в БГ-то е... не се сещам за дума дето да значи гъзарско и мизерно едновременно.
П.С.
Сетих се: Да си е*е майката...
Ходил съм в Австрия, на Капрун и Цел ам зее, еми няма база за сравнение. Много от познатите ми ходят или в Австрия или във Франция или в Италия... Тфа в БГ-то е... не се сещам за дума дето да значи гъзарско и мизерно едновременно.
П.С.
Сетих се: Да си е*е майката...

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
аз проблем с цените нямам. имам проблем с условията като цяло. развалиха планината. обработката на пистите е под всякаква критика (аз карам алпийски борд). презастроиха/ пренаселиха града. обслужането е на ниско ниво.
с две думи направиха британско/ руско гето за незнаещите и несравняващите.
нямам никакво желание да ходя там защото не мисля, че може да се оправи. направиха фаталната грешка да създадат усещане, че парите са преди планината и кефа и построиха бизнесчетата си на тази основа.
в бързината да направят хиляди не разбраха, че парите ходят при качеството а не качеството при парите и загубиха и ще губят милиони.
с две думи направиха британско/ руско гето за незнаещите и несравняващите.
нямам никакво желание да ходя там защото не мисля, че може да се оправи. направиха фаталната грешка да създадат усещане, че парите са преди планината и кефа и построиха бизнесчетата си на тази основа.
в бързината да направят хиляди не разбраха, че парите ходят при качеството а не качеството при парите и загубиха и ще губят милиони.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
точно
съсипаха го и то необратимо 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3