328 vs 330 vs 528
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is
Re: 328 vs 330 vs 528
ИС-ката е може би една от малкото с толкова добър салон вътре.. Кожено рекаро с подгрев, парктроник, голям борд, има почти пълен м пакет, м волан, топка, ал кантара таван, по окачване е с билщайн и м тех пружини, носачи с м тампони, х брейс, чисто нови ате дискове за 28ца двойновентилирани и тн...
Но и доста се замислих за червената е34ка. Ще и хвърля едно око тия дни.
Но и доста се замислих за червената е34ка. Ще и хвърля едно око тия дни.
Карай си колата, така както я описваш е супер и не се занимавай с глупости. Трите хиляди си ги пази и продължавай да ги натрупваш, след време ще си купиш нещо много по стойностно. 

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
До колкото разбирам съществува вариант да продадеш твоята и да вземеш пак е36, но 2.8 като додадеш пари.
При положение, че сегашната ти кола е в добро здраве, защо искаш да се хвърлиш във филма с друга кола, където никога не се знае?
Има варианти да си засилиш ИС-а. Турбо-мурбо
, компресор? Дали на някакво по-ниско налягане няма да те оправят тия пари, които си заделил в момента?
При положение, че сегашната ти кола е в добро здраве, защо искаш да се хвърлиш във филма с друга кола, където никога не се знае?
Има варианти да си засилиш ИС-а. Турбо-мурбо

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
///sasho написа:Карай си колата, така както я описваш е супер и не се занимавай с глупости. Трите хиляди си ги пази и продължавай да ги натрупваш, след време ще си купиш нещо много по стойностно.
През тва време недей е*и и се пази за жената на живота и не пии по заведенията, ами събирай за собствено жилище.
Така ще имаш всичко хубаво, когато остарееш и вече ти е през к*ра

528 e мъртвец. 330 не съм карал, ама припада

Ако ще е саден мотор, по-добре си го насади в твоята кола, за да знаеш кое-как-що, без да изкачат разни жокери

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
червената Е34-ка на снимки изглежда зле, предната броня крива, стелките неоригинални, волана е скоро слаган, скоростната топка е на парцал, като за 4500 лева - да бе да...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
528 e мъртвец.
В сравнение с какво?Щото човека кара ИС,а в сравнение с него 528 е като НЛО
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
МИТАКА1654 написа:528 e мъртвец.
В сравнение с какво?Щото човека кара ИС,а в сравнение с него 528 е като НЛО
В сравнение с останалите изброени в заглавието.
В пързалянето също е мъртвец, от онея най-кремираните

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Абе разликата между 328 и 528 не е чак толкова голяма на драг,ама на пързаляне,е39 просто не е затова
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Я ми дайде едно 330и, па нека припада.
Нещата са толкова прости. Сядаш, покарваш малко каквото ти е интересно, преценяваш дали те кефи и решаваш. Да си купиш оригинална 28ца в предполагаемото състояние на този ИС е меко казано трудна задача. Почти всичко е садено, почва се едно дооправяне на евентуални магарии при суапа, узаконяване. Да си сложиш на твоята кола двигател сам си сметнал колко излиза и това автоматично значи, че или остава вечно твоя или я продаваш после, но на голяма загуба. Моя съвет е първо да намериш и покараш каквото си набелязал като вариант. Няма как по приказки и четене във форума да го прецениш това. И аз едно време мислех, че е34 е голям и тежък кош... ама сега й се кефя супер много. Аз съм ЗА е46-ца с хубаво окачване, добър набор от екстри и шпер диф. Дифове се правят и не струва милиони. Не е необходимо да са маркови по 2000лв.

Нещата са толкова прости. Сядаш, покарваш малко каквото ти е интересно, преценяваш дали те кефи и решаваш. Да си купиш оригинална 28ца в предполагаемото състояние на този ИС е меко казано трудна задача. Почти всичко е садено, почва се едно дооправяне на евентуални магарии при суапа, узаконяване. Да си сложиш на твоята кола двигател сам си сметнал колко излиза и това автоматично значи, че или остава вечно твоя или я продаваш после, но на голяма загуба. Моя съвет е първо да намериш и покараш каквото си набелязал като вариант. Няма как по приказки и четене във форума да го прецениш това. И аз едно време мислех, че е34 е голям и тежък кош... ама сега й се кефя супер много. Аз съм ЗА е46-ца с хубаво окачване, добър набор от екстри и шпер диф. Дифове се правят и не струва милиони. Не е необходимо да са маркови по 2000лв.
ogata написа:///sasho написа:Карай си колата, така както я описваш е супер и не се занимавай с глупости. Трите хиляди си ги пази и продължавай да ги натрупваш, след време ще си купиш нещо много по стойностно.
През тва време недей е*и и се пази за жената на живота и не пии по заведенията, ами събирай за собствено жилище.
Така ще имаш всичко хубаво, когато остарееш и вече ти е през к*ра![]()
![]()
![]()
![]()
Много по добре е да си запази парите, отколкото да ги даде за 15-20 годишна кошница която ще му създаде още разходи.Колата на човека изглежда доста добра според описанието, което е дал и не виждам смисъл да я сменява. По добре да си похарчи парите за друг кеф или да продължава да събира за нещо смислено.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Какво видяхта толкова в червения кенеф за 4к лева не знам
За 4к по миналата седмица колега от форума продаде Е34 540 ръчка с повече екстри в перфектно състояние

За 4к по миналата седмица колега от форума продаде Е34 540 ръчка с повече екстри в перфектно състояние

- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
4к дори без тези джанти е ясно, че няма как да се дадът! Един приятел си взе 525 с рондел 17ки перфектна за 3700
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Вие тука само перфектни коли карате и продавате
, дайте по една снимка да видим че аз като разгледам секцията продава автомобили и постоянно се разсмивам- Перфектна , уникална , за ценители
.
Филма си струва ако си го правиш ти , ако плащаш за всяко нещо няма смисъл. Добре е мотора преди да се качи да се ревизира - не за друго ам да не се гъзиш после като го пуснеш и я покараш 200км. Общо взето въпрос на вкус.
Който е играл сериала знае че обслужен здрав хубав мотор за малко пари няма.

Филма си струва ако си го правиш ти , ако плащаш за всяко нещо няма смисъл. Добре е мотора преди да се качи да се ревизира - не за друго ам да не се гъзиш после като го пуснеш и я покараш 200км. Общо взето въпрос на вкус.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Вие тука само перфектни коли карате и продавате, дайте по една снимка да видим че аз като разгледам секцията продава автомобили и постоянно се разсмивам- Перфектна , уникална , за ценители
.

528 e мъртвец. 330 не съм карал, ама припада
330и от какво припада ? От онова 328и дето пляска М3ка ли ?
А темата подозирам, че е от типа - пускам тема да се похваля, колко арна ми е старата кола и колко разумно е да не я сменям за нищо на света

- zzvvmm
- младши ентусиаст
-
Е ако във форума не изтъкна каква ми е колата то къде ?
Иначе всъшност тайно се надявам някой да ми каже влагай в твоята понеже е добра.

73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5