пак да ви похваля !!!
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
пак да ви похваля !!!
евала момци!!! ходим си аз по ботев като носех две доста големи торби и като всеки "културен" пешеходец пресичам далеч от зебрата преди сливница и останах на линията изчаквайки да минат колите и едно красивичко купе е36 спря цялата колона и премигвайки ми ми позволи да пресеча!!!! ами не искам да пиша повече! мисля че е достатъчно!!!!
дано всички са като вас!!! поздрави!!!!

Това, че е спрял колегата му прави чест, ама заради такива като теб, дето пресичат където им падне, трябва парични награди от по 5 цифри нагоре да ни дават като ви качваме по капаците. Вие сте потенциални организатори на ПТП. А иначе на пешеходни пътеки и кръстовища винаги спирам, ама като видя някой лумпен там де не тряа, направо го взиемам на абордаж

sonny написа:Това, че е спрял колегата му прави чест, ама заради такива като теб, дето пресичат където им падне, трябва парични награди от по 5 цифри нагоре да ни дават като ви качваме по капаците. Вие сте потенциални организатори на ПТП. А иначе на пешеходни пътеки и кръстовища винаги спирам, ама като видя някой лумпен там де не тряа, направо го взиемам на абордаж![]()
На същото мнение съм, но не чак на абордаж...

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: пак да ви похваля !!!
ивчо написа:евала момци!!! ходим си аз по ботев като носех две доста големи торби и като всеки "културен" пешеходец пресичам далеч от зебрата преди сливница и останах на линията изчаквайки да минат колите и едно красивичко купе е36 спря цялата колона и премигвайки ми ми позволи да пресеча!!!! ами не искам да пиша повече! мисля че е достатъчно!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
аз даже като видя накоя лелка до 40 години дори слизам д аи помогна да пресе4е и да и пренеса торбите

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
dizelboy написа:аз даже като видя накоя лелка до 40 години дори слизам д аи помогна да пресе4е и да и пренеса торбите
айди бе

Иначе браос на колега, дано всички да се научим да сме такива

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
dizelboy написа:ивчо написа:евала момци!!! ходим си аз по ботев като носех две доста големи торби и като всеки "културен" пешеходец пресичам далеч от зебрата преди сливница и останах на линията изчаквайки да минат колите и едно красивичко купе е36 спря цялата колона и премигвайки ми ми позволи да пресеча!!!! ами не искам да пиша повече! мисля че е достатъчно!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
аз даже като видя накоя лелка до 40 години дори слизам д аи помогна да пресе4е и да и пренеса торбите
И аз така. Винаги когато видя някоя 18 годишна мацка, с големи заолжби, спирам и я питам дали не иска да дойде с мен да я повозя

Сега сериозно. Това е много яко. Аз винаги спирам на пешеходни. Даже спирам на тая дето е в Малдост 2 на "Малинов"

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Dimo написа:Щом лелката е до 30 години и аз слизам, ако е над е друго вече