Банго Васил - защо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Банго Васил - защо

Мнение от randity » 14 Яну 2015, 0:17

Забелязвате ли, как от няколко дни насам, това го спрягат като невероятна новина - циганската нова година. Защо, подяволите сме длъжни да знаем как циганите празнуват това? Сега гледам телевизия, по Нова ТВ утре сутринта чак журналист ще има при някво циганско семейство, та да ги снима. При Шоуто на Слави, някъв мангал седнал по БЪЛГАРСКА телевизия да поздравява мангали - НА ЦИГАНСКИ. Това нормално ли е, защо трябва да се показва това, защо не покажат нещо смислено, а показват мангалите, които ние изхранваме, а журналистите чак им се радват и ги снимат, как те харчат НАШИТЕ пари... Това вече е нелепо за мен...

Sent from Люлин using Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Re: Банго Васил - защо

Мнение от memorex » 14 Яну 2015, 0:45

Отговора е прост.Защото и те празнуват както всички хора по света,а също и те гледат телевизия.Относно това кой колко харчи нашите пари и колко медийно време му се отделя,не са циганите на първо място.Иначе ти схванах мисълта .

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 14 Яну 2015, 0:48

Да ти кажа, че даже нямаше да разбера, ако не беше пуснал темата. Сега оставям коментар и го забравям след секунди :)))

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 14 Яну 2015, 0:50

randity написа:Забелязвате ли, как от няколко дни насам, това го спрягат като невероятна новина - циганската нова година. Защо, подяволите сме длъжни да знаем как циганите празнуват това? Сега гледам телевизия, по Нова ТВ утре сутринта чак журналист ще има при някво циганско семейство, та да ги снима. При Шоуто на Слави, някъв мангал седнал по БЪЛГАРСКА телевизия да поздравява мангали - НА ЦИГАНСКИ. Това нормално ли е, защо трябва да се показва това, защо не покажат нещо смислено, а показват мангалите, които ние изхранваме, а журналистите чак им се радват и ги снимат, как те харчат НАШИТЕ пари... Това вече е нелепо за мен...

Sent from Люлин using Tapatalk

бъди Шарли и бъди толерантен към това.С близо 600 000 роми няма как да не се съобразяваш с тях,не мислиш ли?????????????

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 14 Яну 2015, 0:55

Скоро ще е ..... скоро и тогава ще разберем , че е късно и няма връщане назад ! Аман от толерантност !
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 14 Яну 2015, 1:24

А, защо гледаш разни тъпи предавания ,които ти промиват мозъка? Пусни си първи канал на руската телевизия и се наслаждавай на хубава музика и танци :)) При тях по стар стил посрещат още веднъж Новата година и за тях отново е празник ... А относно ромите , ти не си ли разбрал,че да си българин в България е мъчение и унижение ... Повече няма какво да добавя!!! Затова и българите сме обречени на гибел,защото сами не се уважаваме и почитаме ...
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 14 Яну 2015, 1:42

Русия...скоро и по другите подфоруми :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 52Oi

Мнение от Николай К » 14 Яну 2015, 9:49

:mhihi: Спрял съм с телевизията отдавна ....
Поздрави!
Николай Кадийски

Потребител
Аватар

Мнение от fen4eto » 14 Яну 2015, 10:27

AGT написа:Скоро ще е ..... скоро и тогава ще разберем , че е късно и няма връщане назад ! Аман от толерантност !

така си е :banghead:

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 14 Яну 2015, 11:03

Николай К написа::mhihi: Спрял съм с телевизията отдавна ....

+1 :yes: Инак това си е Руската нова година, те са по Юлианския календар, който реално си е православния, то и ние сме били по него, ама нали трябва да се правим на големи европейци. А за манговците всеки ден си е празник, какво въобще има да ги коментираме
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 14 Яну 2015, 11:31

Не разбирам настоящата тема нещо. Защо празнуваме Хелуин, Свети Валентин, Коледа, Великден? Това не са български празници. Не са свързани с България по никой начин. Какво ни пречи какво празнуват циганите? Въпроса е, какво празнуваме ние и защо. Или ние празнуваме едни измами и откровени глупости, обаче циганите ни пречат с техните си празници? Колкото е реален Банго Васил, толкова е реален и празника Коледа.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 14 Яну 2015, 13:23

sineok_pi4_ написа:А, защо гледаш разни тъпи предавания ,които ти промиват мозъка? Пусни си първи канал на руската телевизия и се наслаждавай на хубава музика и танци :)) При тях по стар стил посрещат още веднъж Новата година и за тях отново е празник ... А относно ромите , ти не си ли разбрал,че да си българин в България е мъчение и унижение ... Повече няма какво да добавя!!! Затова и българите сме обречени на гибел,защото сами не се уважаваме и почитаме ...

Ей снощи ме мъчеше безсъние и гледах повторението как празнуват хората.. То не беше шоу, звезди, наистина забавни смешни, а не като нашите "комици".. Абе направили са си го хората..
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 14 Яну 2015, 14:21

По тая логика, дай vw форума да възроптае, що аджеба има BMW събор. :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 14 Яну 2015, 15:08

Абе да си празнуват каквото искат, но първо да си платят данъците и тока...
А не аз да бачкам като изоглавен, да плащам по 2-3к данъци, от които да се дават 15 вида помощи на бай мангал, а той да щрака с пръсти... :bang:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Потребител
Аватар
Кара: Каквото има

Мнение от v1e9s8o8 » 14 Яну 2015, 15:46

Нямам намерение да съм толерантен към орките :mhihi: и показването им по новините и други развлекателни програми ме дразни както и новините на турски :mrgreen: но факт да си Българин в България е по лошо от колкото да си от някое малцинство :banghead: :bang: :bang:
Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
.същата работа е и като си тъп!

Следваща

Назад към Извън Темата