Хидравлика
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			6 мнения
			 • Страница 1 от 1

- Mamar4o
 - младши ентусиаст
 - 

- Кара: E46 320d 02

Хидравлика
Колеги не знам какво се случва с хидравличната система на тая кола,като купих колата хидравличната помпа сълзеше,смених я с 2ра употреба и смених цялото масло с кастрол декстрон 3.След 1година помпата почна да ручи -течове няма,масло има дадох я да ми я рециклират сложих я долях пак масло и след 1 седмица и рейката ми протече.Закарах я при пичовете в Люлин на бул. Орион,рециклираха ми и рейката сменили са ми и маслото пак и сега след 1 седмица каране помпата започна да чука.Направо ми писна от тая кола всеки месец проблеми и вече ми е стъпила на 15хилки  

Дайте идея от какво може да чука тая помпа от маслото ли е,ако са ми сипали някакво гадно или не са ми направили помпата както трябва ???

Дайте идея от какво може да чука тая помпа от маслото ли е,ако са ми сипали някакво гадно или не са ми направили помпата както трябва ???- Николай К
 - младши ентусиаст
 - 

- Кара: BMW E39 52Oi

Re: Хидравлика
Казанчето на хидравликата смени ли?
Вътре има един филтър, и ако се е разпаднал, може той да прави мизерий, или по скоро ако е запушен...
			Вътре има един филтър, и ако се е разпаднал, може той да прави мизерий, или по скоро ако е запушен...

Поздрави!
Николай Кадийски
		Николай Кадийски
- Mamar4o
 - младши ентусиаст
 - 

Не съм сменял нито казанче,нито маркучи.Самата помпа чука чува се един гаден звук.

- gelermoto
 - кандидат ентусиаст
 - 

- Кара: Е39 528I
 - Мечтае да кара: Е60

Mamar4o написа:Не съм сменял нито казанче,нито маркучи.Самата помпа чука чува се един гаден звук.
Можеш ли по точно да кажеш как точно чука,какъв звук е и от къде се чува?
- Mamar4o
 - младши ентусиаст
 - 

Чува се от помпата,от елементите предполагам,масло има не ручи вече съм се сблъсквал с това,чука като мерцедес 124 2.5 дизел  

- Mamar4o
 - младши ентусиаст
 - 

Малко раздвижване по темата,днес закарах помпата на пичовете дето я правиха и те казаха,че всичко е ок всичко било ново по нея а-у пред мен я отвориха и видях наистина,че помпата няма луфтове и т.н. и просто смених маслото с Тотал декстрон-3 (защото Кастрол нямаше никъде) и помпата не се чува изобщо !!! Кой знае тия пичове дето са ми правили рейката какво масло са ми сипали ! Така,че да знаете вече е изпитано Декстрон 3  

6 мнения
			 • Страница 1 от 1