мнение за е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			39 мнения
			 • Страница 2 от 3 • 1, 2, 3

- AVK
 - кандидат ентусиаст
 - 

- Кара: BMW
 - Мечтае да кара: Porsche Carrera GT

Re: мнение за е39
Night_Wolf написа:Нищо особено.
И е скъпа.
Изглежда амортизирана, волана е ужасен, стъклата на фаровете също.
Скъпа
Това че има Е60 за по 11-12к.(които в 95 процента от тях трябва да вкараш още 3-4к за да стане кола) не значи че фейс Е39 с хубави екстри трябва да струва колко...6-7к. ли?
Не се заяждам, нито познавам собственика и, но според мен колата си заслужава да се види.
- ares2
 - старши ентусиаст
 - 

- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

приятна кола е но не  е нищо кой знае какво за тази цена.. 
а и като гледам липсата на инфо да не се окаже че е само с прагове индивидуал, а и да е индивидаул какво пък толкова специялно има..
аз лично не бих я купил за тези пари
а и оборудването и не е нищо забележително
салон обикновен кожен, има няква щора предполагам, няма прибиране на огледалата, обикновен мулти волан, не виждам сензор за дъжд на предното стъкло от снимката което ако е истина е много куцо също, джанти - нищо забележително..
навигация с блутуут телефона, коеот го има всяка 4 та кола вече ..
то маи нищо не остана за отбелязване..
моята кола е с повече екстри а е на 100 години

а и като гледам липсата на инфо да не се окаже че е само с прагове индивидуал, а и да е индивидаул какво пък толкова специялно има..
салон обикновен кожен, има няква щора предполагам, няма прибиране на огледалата, обикновен мулти волан, не виждам сензор за дъжд на предното стъкло от снимката което ако е истина е много куцо също, джанти - нищо забележително..
- Z3Ro*
 - старши ентусиаст
 - 

- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
 - Мечтае да кара: Murcielago SV

ares2 написа:приятна кола е но не е нищо кой знае какво за тази цена..
И според мен е постничка - пише ксенон, но със сигурност не е заводски, защото вътре има врътка за регулиране на фаровете. А стелките от 15 лева + лампата на бега не говорят за кой знае каква поддръжка. Завишена й е цената за мен - аз не бих я купил на тази цена...
- Bavarcho
 - Пантерчо
 - 

- Кара: WBS нов внос
 - Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Тонката написа:Bavarcho написа:Тонката написа:Според мен по-добре 530d, ако човек има сходен бюджет. Ако се избира 2.5д, то според снимките си заслужава да се види.
По-добре защо?.. ама обосновавайте се де!
Toва е лично мнение, което се базира на:
- 3.0d върви осезаемо повече, разбира се, това е нормално
- разхода на 525-та е почти еднакъв с този на 530
- разходите за облужване са еднакви
- от гледна точка на разходи за данък и застраховка, то 2.5 предполагам е по-евтина
За мен е обоснована покупката на 525, ако е много запазена, има много екстри и е по-евтина с около 2500лв от идентична 530ка
PS Пак казвам, това е мое мнение и не задължавам никого с него![]()
Поздрави!
Ако не е проблем да кажа и моето мнение което се базира на личен опит - осем години 525д, две години 530д / не личен опит двама приятели с 530д които им знам разхода до грам, защото винаги се сипва с туба на тези коли
- 530д върви повече без да се обсъжда (525д с качествен ремап не върви по-малко)
- разлика в разхода има поне 1 литър (да кажа 2 литра)
- обслужването е същото спор няма
- данъка има разлика, до 163к.с. една тарифа, над 163 тарифата е друга

- TERLIKA
 - кандидат ентусиаст
 - 

- Кара: е36 325tds,e39 520d,Alpina D10
 - Мечтае да кара: Alpina D5

много сте ми интересни кой ква имал кви екстри били само лайсни(земи и вин а и провери) колко искате да струва луксозна лимозина дето е струвала около 100хиляди марки ? и не говорим за дъртия тдс  
			1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.
		- gelermoto
 - кандидат ентусиаст
 - 

- Кара: Е39 528I
 - Мечтае да кара: Е60

Аз  под 4000 лв.почти не съм виждал Е39 независимо от годината и екстрите  

- Николай Диянов
 - младши ентусиаст
 - 

- Кара: BMW E39/ Е60
 - Мечтае да кара: X6 цвят бордо

Много са ми били любопитни подобни теми от порядъка на "какво мислите за този и този автомобил", при положение че по необходимост 100% от мненията в такива теми са обосновани единствено и само на субективни впечатления от снимките. Няма колега, който да е в състояние само по снимки да ти даде заключение за техническото състояние на автомобила. Иначе по темата- на мен лично ми харесва, не мога да се съглася че е постна откъм екстри, тъй като повечето от истински необходимите "глезотии" си ги има. Цветът изглежда добре също и автомобилът не е нов внос. Воланът няма какво да те притеснява, при положение че сигурно 90% от е39ките във форума са закупени с износени волани, които са впоследствие претапицирани или боядисвани.

- ares2
 - старши ентусиаст
 - 

колко искаме да струва ли ? със сигурност не искаме да ни правят на идиоти с някакви изкуствени цени хора чули за БМВ от филмите..
познаваме си добре марката и стойността на колите на пазара тук както и в Европа.
този автомобил в официалните обяви в германия варира от 1900 до 2500 евро. Не че е лоша колата.. но е на доста години и там в онзи свят хората започват да забравят за Е39 че го е имало.. ако си я купиш от англия ще е 900 - 1100 паунда..
е кое точно да разбираме ? че кола която е 2000 евро е 8000 лв. ли ? така е и с имотите в цървУландия тук .. продавал си апартамента за 400 000 евро.. в казанлък.. е много добре.. но кой луд ще го купи?!

познаваме си добре марката и стойността на колите на пазара тук както и в Европа.
този автомобил в официалните обяви в германия варира от 1900 до 2500 евро. Не че е лоша колата.. но е на доста години и там в онзи свят хората започват да забравят за Е39 че го е имало.. ако си я купиш от англия ще е 900 - 1100 паунда..
е кое точно да разбираме ? че кола която е 2000 евро е 8000 лв. ли ? така е и с имотите в цървУландия тук .. продавал си апартамента за 400 000 евро.. в казанлък.. е много добре.. но кой луд ще го купи?!
- turbo
 - старши ентусиаст
 - 

- Кара: МПС-та
 - Мечтае да кара: самолет

Колицата не е никак лоша. Трябва да се види на място и да се разговаря със собственика за състоянието й.
П.П.: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... kvmut&f1=1
Това е на колегата тъсенето, но цъкнах "без десен" волан и да има навигация.
Май на някои колеги им е грешна математиката за това колко трябва да струва една кола.
			П.П.: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... kvmut&f1=1
Това е на колегата тъсенето, но цъкнах "без десен" волан и да има навигация.
Май на някои колеги им е грешна математиката за това колко трябва да струва една кола.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! 
 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

552 к.с. GAS POWEREDVideo -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- ares2
 - старши ентусиаст
 - 

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8kvmut
и кое в тази кола струва 10 000 ?
това че я има под път и над път и моргите преливат от тях ?
ако ще се дават тези пари около 9000 - 10 000 ето това е оборудването и визията което заслужава парите в Е39:
----------

и кое в тази кола струва 10 000 ?
това че я има под път и над път и моргите преливат от тях ?
ако ще се дават тези пари около 9000 - 10 000 ето това е оборудването и визията което заслужава парите в Е39:
----------
http://www.mobile.bg/11410614872512823 Тази я виждам често, защото е от моя град. Твърдо търсех комби, иначе аз щях да я купя. Да не правя реклама, обаче колата изглежда страхотно и е технически безупречна.

- TERLIKA
 - кандидат ентусиаст
 - 

ясен си щом даваш оферти за е39 автомат с кво тая заслужава 10 бона а другата 7 не ?  2 кирливи брони дето може да са пластмасови ? оная другата може да има в пъти по голям ресурс от тая
			1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.
		- ares2
 - старши ентусиаст
 - 

огледай интериора.. черен таван. рекаро аклантара полу. задни щори..
всеки които познава Е39 ще разграничи по стоковите елементи от тези за които говоря..пакета е много вероятно да си е заводски..
невероятен ресурс има в първата обява.. направо ще стане М62 двигателя на сутринта като вдигнеш капака

всеки които познава Е39 ще разграничи по стоковите елементи от тези за които говоря..пакета е много вероятно да си е заводски..
невероятен ресурс има в първата обява.. направо ще стане М62 двигателя на сутринта като вдигнеш капака
- TERLIKA
 - кандидат ентусиаст
 - 

че тя и първата има щора даже е автоматична 

и предпочитам на индивидулаката волана от колкото претапицирания въобще тва мпак визуалния е една глупост дето всяка втора кочина вече има по важна е карантията
			и предпочитам на индивидулаката волана от колкото претапицирания въобще тва мпак визуалния е една глупост дето всяка втора кочина вече има по важна е карантията
		- ares2
 - старши ентусиаст
 - 

говоря за щорите на задните врати колега, не за задното стъкло.
всичко си е лично виждане. кой каквото харесва това е.
идеята ми е, че са нереалистично скъпи в България тези стари автомобили..
нямам нищо против колите, но е абсурдно

всичко си е лично виждане. кой каквото харесва това е.
идеята ми е, че са нереалистично скъпи в България тези стари автомобили..
нямам нищо против колите, но е абсурдно
			39 мнения
			 • Страница 2 от 3 • 1, 2, 3