Някой с чешки или полски език?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Някой с чешки или полски език?
Извинявам се, че ползвам форума за лични цели, но тук наистина съм затруднен.
Трябва да открия някой с чешки език и с негова помощ да се опитам да склоня един или някой чешки сайт да ми прати нещо до България при положение, че пращат само до Чехия. Трябва да уговоря плащане / около 1500лв./ и доставка. За съжаление това нещо не се продава в България, а в повечето страни където се продава или цената е двойна /напр. в Германия е 1495 евро/ или изискват рецепта от местен лекар / в Англия/
Предварително благодаря на отзовалите се
п.с. писах на английски две писма - нищо
Трябва да открия някой с чешки език и с негова помощ да се опитам да склоня един или някой чешки сайт да ми прати нещо до България при положение, че пращат само до Чехия. Трябва да уговоря плащане / около 1500лв./ и доставка. За съжаление това нещо не се продава в България, а в повечето страни където се продава или цената е двойна /напр. в Германия е 1495 евро/ или изискват рецепта от местен лекар / в Англия/
Предварително благодаря на отзовалите се
п.с. писах на английски две писма - нищо
Re: Някой с чешки или полски език?
Много благодаря на всички!
Отговориха ми на един от имейлите на английски, така че чешкия отпада.
Ще продължа комуникацията на английски, макар, че май и там съм за преводач.
За първи път ще плащам с обикновен банков трансфер. Чудя се дали има някаква защита при това плащане? Просто превеждам парите и каквото стане .. ?
Отговориха ми на един от имейлите на английски, така че чешкия отпада.
Ще продължа комуникацията на английски, макар, че май и там съм за преводач.

За първи път ще плащам с обикновен банков трансфер. Чудя се дали има някаква защита при това плащане? Просто превеждам парите и каквото стане .. ?
Не. Пази бордерото за твоя сигурност, че ако евентуално потънат някъде и не получиш това, за което си платил ще имаш документ, който доказва, че са дадени Х пари на това лице/фирма. Ама става дълга и широка после 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- a bmw driver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '97, Е36 320i touring
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: techno violet metallic
Колега,
В момента съм в командировка в Чехия, близо до Карлови Вари. В петък вечерта летя обратно към Букурещ и после Русе. Ако мога се нещо да помогна, казвай.
Поздрави, Сашо.
В момента съм в командировка в Чехия, близо до Карлови Вари. В петък вечерта летя обратно към Букурещ и после Русе. Ако мога се нещо да помогна, казвай.
Поздрави, Сашо.
BMW не може да се опише, трябва да се почувства.

Може да закриете темата. Благодаря още веднъж на всички, които предложиха помощта си. Май ще станат нещата и директно през сайта.
Днес обаче получих и отговор на друго писмо, което писах естесвено на английски, отговора обаче не е на същия език
То да беше някоя случайна фирма въобще нямаше да ми направи впечатление
Днес обаче получих и отговор на друго писмо, което писах естесвено на английски, отговора обаче не е на същия език

То да беше някоя случайна фирма въобще нямаше да ми направи впечатление
Dobrý den,
zboží do zahraničí neposíláme.Můžete si nechat Vaši obj.poslat na své známe či příbuzné žijící v ČR, kteří zboží převezmou a uhradí.
S pozdravem
Schleissová Jindřiška
Customer Service
Roche s.r.o.
Dukelských hrdinů 12
170 00 Praha 7
tel.: 800 111 800
mobil: 724 143 786
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- a bmw driver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '97, Е36 320i touring
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: techno violet metallic
Предполагам, че си превел написаното, но все пак казват, че в чужбина не изпращат. И ако имате познати или роднини в Чехия може да изпратят нещата до тях.
Успех!
Успех!
BMW не може да се опише, трябва да се почувства.

8 мнения
• Страница 1 от 1